PSG – Caen 6:0 (kon.) | Troyes – Remeš 2:1 (kon.) | Bordeaux – Angers 1:3 (kon.)
Lorient – Toulouse 1:1 (kon.) | GFC Ajaccio – Lille 2:4 (kon.) | Bastia – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
konec
GFC Ajaccio
2:4 (1:1)
Lille OSC
Sobota 16.04.2016, 20:00 • Stade Ange Casanova • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Domácí ještě v závěru utkání rozehráli rohový kop! Obrana Lille neodvrátila míč zrovna ideálně a za hranicí velkého vápna se do něj opřel Alassane Touré! Jeho technický pokus o kousek minul horní roh branky!
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty!
     
    89
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Sofiane Boufal, přichází Junior Tallo.
    88. Pablo MARTINEZ - 2:4
     
    88
    Lille právě vstřelilo branku!
    Brankové hody pokračují! Lille znovu vede o dvě branky! Hosté rychle přenesli hru vpřed a centrovaný míč z kopačky Sidibého si PABLO MARTINEZ ve skluzu nešťastně srazil do vlastní branky!
    86. Alassane TOURÉ - 2:3
     
    86
    GFCO Ajaccio právě vstřelilo branku!
    Možná se ještě dočkáme dramatického závěru utkání! Ajaccio totiž dotahuje na rozdíl jediné branky! Domácí vybojovali standardní situaci v blízkosti pokutového území! Centrovaný míč mířil do shluku hráčů a ALASSANE TOURÉ jej hlavou dopravil za záda brankáře Enyeamy!
    85. Sofiane BOUFAL - 1:3
     
    85
    Lille právě vstřelilo branku!
    A to potvrzuje také třetí vstřelenou brankou! SOFIANE BOUFAL se přeci jen dočkal a završuje hattrick! Nejlepší hráč na hřišti si z levé strany našel cestičku na střed hřiště a krásnou technickou střelou umístil míč ke vzdálenější tyči!
     
    82
    Nádherná akce Lille! Kombinace hostů na jeden dotek před pokutovým územím soupeře vyvrcholila přihrávkou mezi obránce, na kterou si naběhl Morgan Amalfitano, ale sám proti Maurymu selhal!
     
    81
    Střídání v týmu GFC Ajaccio: ze hřiště odchází Mohamed Larbi, přichází John Tshibumbu.
     
    74
    Lille právě vstřelilo branku!
    Lille si bere ztracené vedení zpět na svou stranu! Éder sice vystřelit nedokázal, ale míč se od obránce dostal za hranici velkého vápna, kde si jej připravil SOFIANE BOUFAL a střelou po zemi přidal svou druhou branku v utkání!
     
    68
    Střídání v týmu GFC Ajaccio: ze hřiště odchází Louis Poggi, přichází Alassane Touré.
    67. Červená karta po 2. žluté
     
    67
    A pozor! To je velká komplikace pro domácí celek! Rodéric Filippi za nedovolený zákrok na polovině hřiště dostává druhou žlutou kartu, po které musí do sprch!
    66. Obrovská šance Ajaccia a nepřesná střela Poggiho
     
    66
    Obrovská šance Ajaccia! Na přihrávku z vlastní poloviny si naběhl Louis Poggi, který přetlačil obránce a pravačkou se opřel do vysokého míče! Jeho pokus nabral opačnou rotaci a netrefil branku!
     
    62
    Hra je přerušena. Na hrací ploše zůstává ležet jeden z domácích fotbalistů. Ten schytal šlapák od Florenta Balmonta. Podle všeho bude v utkání schopen pokračovat. Balmont navíc vidí žlutou kartu!
     
    52
    Exekuce následného přímého kopu se chopil Sofiane Boufal, který vyslal přetažený centr, jež se snášel do branky, ale Clément Maury jej stačil vytáhnout na rohový kop!
     
    51
    Na hřišti se opět žlutí! Rodéric Filippi zajel nevybíravým způsobem do hostujícího Sidibého, který nevypadá vůbec dobře! Žlutou kartu dostává i Poggi.
     
    49
    Velká šance domácího celku! Khalid Boutaïb se prodral za obranu Lille ke přihrávce středem hřiště, nicméně sám proti Enyeamovi nezvolil optimální řešení a minul branku!
     
    46
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Yassine Benzia, přichází Morgan Amalfitano.
     
    45+2
    Na závěr poločasu se ještě strhla potyčka v pokutovém území Ajaccia! Z pošťuchování před brankářem vyšli Benzia a Mangane se žlutou kartou!
     
    45+1
    Dočkali jsme se první žluté karty! Za tvrdý zákrok u postranní čáry ji z rukou sudího Letexiera uviděl střídající Jérôme Le Moigne!
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta!
    41. Grégory PUJOL - 1:1
     
    41
    GFCO Ajaccio právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Ve chvíli, kdy Lille přebíralo kontrolu nad utkáním, se domácí dostali do útoku a Khalid Boutaïb obloučkem přes obranu našel nabíhajícího GRÉGORYHO PUJOLA, který střelou z hranici vápna propálil Enyeamu!
     
    39
    Djibril Sidibé přebral míč před domácím fotbalistou, přenesl jej na druhou stranu hrací plochy a Yassine Benzia si balón navedl na levačku. Technickou střelou poté orazítkoval spojnici břevna a tyče!
     
    30
    Obrovská šance Lille! Po nepřesnosti v rozehrávce Ajaccia se k míči dostal Sofiane Boufal, který ještě vylepšoval pozici pro Édera, ale ten tváří v tvář Maurymu napálil domácího brankáře!
    19. Sofiane BOUFAL - 0:1
     
    19
    Lille právě vstřelilo branku!
    Lille se dostává do vedení a byla to opravdová paráda! Sébastien Corchia měl na pravé straně spoustu času, posunul si míč vpřed a vysokým centrem našel SOFIANA BOUFALA, který se do míče opřel akrobatickým způsobem a uklidil jej mimo dosah Mauryho!
     
    13
    Je tomu skutečně tak! Bréchet musí už po necelé čtvrthodině hry ze hřiště, na jeho místo přichází Le Moigne.
    3. Šance Ajaccia v úvodu utkání
     
    3
    Obrovská šance Ajaccia! Domácí mohli jít rychle do vedení! Zpoza hranice pokutového území vystřelil Djoković, jenže jeho ránu brankář Vincent Enyeama vyrazil pouze k nohám Mavuby, který nedostal míč do odkryté branky!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 41. Pujol (Boutaïb), 86. Touré – 19. Boufal (Corchia), 74. Boufal, 85. Boufal (Sidibé), 88. P. Martinez (vla.)

    Karty:   45+1. Le Moigne (GFC), 45+2. Mangane (GFC), 51. Filippi (GFC), 51. Poggi (GFC) – 45+2. Benzia (LIL), 62. Balmont (LIL)   67. Filippi (GFC)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 8:8. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 14:9.
    GFC Ajaccio: Maury – Sylla, Filippi, Bréchet (13. Le Moigne), P. Martinez – Poggi (68. Touré), Mangane, Đoković – Boutaïb, Larbi (81. Tshibumbu), Pujol.
    Náhradníci: Goda – Le Moigne, Mayi, Touré, Zoua, Tshibumbu, Chermiti.

    Lille OSC: Enyeama – Corchia, Sunzu, Soumaoro, Sidibé – Balmont, Amadou, Mavuba – Boufal (89. Tallo), Éder, Benzia (46. Amalfitano).
    Náhradníci: Elana – Obbadi, Koné, Amalfitano, Pavard, Tallo, Rony Lopes.

    Rozhodčí: Letexier – Danizan, Zitouni
    bahis siteleri