Rio Ave – Porto 1:3 (kon.) | Coimbra – Braga 0:0 (kon.) | Sporting – Setúbal 5:0 (kon.)
konec
Sporting Lisabon
5:0 (2:0)
Vitória FC Setúbal
Sobota 07.05.2016, 21:45 • Estádio José Alvalade, Lisabon (kapacita: 50.466 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Bryan RUIZ - 5:0
     
    90+2
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Tohle je debakl! K exekuci volného kopu se postavil BRYAN RUIZ, který propálil děravou zeď Setúbalu a navýšil tak vedení domácího celku na 5:0! To je opravdu ostudný výsledek.
    71. Bryan RUIZ - 4:0
     
    71
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Domácí jsou pouhou jednu branku od bůra! Krásně zahraný volný kop totiž v pokutovém území našel BRYANA RUIZE a ten z první uklidil míč mimo dosah hostujícího brankáře.
    55. Gelson MARTINS - 3:0
     
    55
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    A domácí už vedou o tři branky! Hned tři beci se nyní zjevili u Adriena Silvy, který míč předložil doleva ke GELSONU MARTINSOVI a ten už měl před sebou jen brankáře Ricarda. Toho poté dnes již podruhé v pohodě překonal.
    37. Téo GUTTIÉRREZ - 2:0
     
    37
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Domácí již ve 37. minutě míří za vítězstvím. TÉO GUTTIÉRREZ si velmi dobře pohlídal ofsajdovou hranici a ve stoprocentní šanci na pravé straně pokutového území nezaváhal. Ricardo byl bez šance.
    25. Gelson MARTINS - 1:0
     
    25
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Nyní se ale domácí radují z první branky zápasu a jdou po zásluze do vedení! Rychlá souhra Slimaniho s Guttiérrezem dospěla ke kolmici na rozběhnutho GELSONA MARTINSE, který si s vyběhnuvším Ricardem poradil skvělým lobem.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 25. Gelson Martins, 37. Téo Guttiérrez, 55. Gelson Martins, 71. Bryan Ruiz, 90+2. Bryan Ruiz

    Karty:   14. Adrien Silva (SPL), 77. Bruno César (SPL), 82. Ruben Semedo (SPL) – 15. Vasco Costa (STL), 33. Dani (STL), 69. William Alves (STL)   70. Costa (STL)


    Sporting Lisabon: Rui Patrício – Schelotto, Ruben Semedo, Coates, Bruno César – Gelson Martins, Adrien Silva (C), William Carvalho, Bryan Ruiz – Téo Gutierrez, Slimani
    Náhradníci: Ažbe Jug – Esgaio, Aquilani, Naldo, Zeegelaar, Carlos Mané, Barcos.

    Vitória FC Setúbal: Ricardo – William Alves, Venâncio, Tiago Valente, Ruca – Gorupec, Dani, Paulo Tavares (C), Makuszewski – Vasco Costa, Issoko
    Náhradníci: Lukas Raeder – Fábio Pacheco, André Claro, Nuno Pinto, Meyong, Miguel Lourenço, André Horta.

    Rozhodčí: Tiago Martins – André Campos, Pedro Mota

    Diváci: 43.327
    bahis siteleri