Real Sociedad – Rayo Vallecano 2:1 (kon.) | Real Madrid – Valencia 3:2 (kon.) | Villarreal – La Coruňa 0:2 (kon.)
Getafe – Gijón 1:1 (kon.) | Eibar – Real Betis 1:1 (kon.) | Barcelona – Espanyol 5:0 (kon.)
Sevilla – Granada 1:4 (kon.) | Las Palmas – Ath. Bilbao 0:0 (kon.) | Celta Vigo – Malaga 1:0 (kon.)
Levante – Atlético 2:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
1:0 (1:0)
Malaga CF
Neděle 08.05.2016, 17:00 • Estadio de Balaídos • Španělská LaLiga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše! S přáním úspěšného vstupu do nového týdne se s Vámi loučím, u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (19:01:18)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:10.
     
    Je konec, Celta Vigo před domácím publikem poráží Málagu nejtěsnějším rozdílem a vzhledem k zaváhání svých tabulkových konkurentů se kolo před koncem posouvá na pátou příčku, která zajišťuje účast v základní skupině příštího ročníku Evropské ligy! Domácí to dnes rozhodně neměli jednoduché, svěřenci Javiho Garcíi byli podle očekávání urputným soupeřem, ovšem doplatili na častý neklid v útočných akcích. Úvodní půlhodinka byla poměrně nudná, v jednatřicáté minutě už jsme se ale gólu dočkali, krásnou kombinační akci Celty zakončil Nolito!

    Ve druhém poločase se utkání vyrovnalo, Málaga zlepšila přechodovou fázi a vypracovala si i pár slibných šancí. Často hrozila ze standardních situací, tu vůbec největší příležitost však ve čtyřiapadesáté minutě měl Camacho, brankář Blanco ale vytáhl parádní zákrok. Dvacet minut před koncem mohli domácí zvýšit své vedení na rozdíl dvou branek, Aspasův parádní lob ale Ochoa dech beroucím zásahem vytěsnil těsně nad břevno.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Duda to vzal na sebe, jeho rána však úplně zdařilá nebyla, balon sice přelétl přes zeď, ovšem zamířil zhruba půl metru vedle domácí branky.
     
    90+2
    Tohle ještě bude zajímavé! Unikajícího Dudu totiž nedovoleným zákrokem zastavil Díaz Rojas, a Málagu tak čeká volný přímý kop z nadějné pozice. Výborná šance na srovnání pro hostující tým.
     
    90+2
    Christian Atsu se opravdu snaží, sám ale na všechno, zkrátka a dobře, nestačí. Ghanský šikula si nyní míč prohodil okolo nepozorného Castra, jeho centr se však mezi ty příliš zdařilé nedal počítat, brankář Blanco už s rozehrávkou nikam pospíchat nebude.
     
    90+1
    Už známe i délku nastavení, dnešní utkání mezi Celtou a Málagou se prodlouží o tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fabián Orellana, přichází Dejan Dražić.
     
    89
    Pablo Hernández dostal až příliš mnoho volného prostoru, který využil rychlým postupem vpřed. Na hranici pokutového území se chytrou uličkou pokusil balon prostrčit na Guidettiho, ten si ale nepohlídal ofsajd.
     
    88
    Atsu vybojoval míč, posunul jej ke středu hřiště, kde se kulatého nesmyslu ujal Uche. Nigerijský útočník nabral rychlost a vystřelil, mířil ale pouze doprostřed branky, Blanco neměl se zastavením tohoto pokusu sebemenší problém.
     
    87
    Švédský zabiják se nakonec zbavil svého strážce a nahrál volnému Orellanovi, jenž naznačil střelu, poté ale přenechal kulatý nesmysl pro Nolita, který vypálil ihned z první, trefil ale pouze před sebou clonícího Torrese.
     
    86
    Camacho to nyní trošku sobecky vzal sám na sebe, dostal se však mezi tři protihráče a z tohoto souboje opravdu jako vítěz nemohl vyjít. Mallo poté dlouhým nákopem našel Guidettiho, který na útočné polovině sbírá cenné vteřinky.
     
    85
    Hráči Celty už se věnují výhradně jen defenzivě a jsou hodně zataženi. Hosté se snaží vymyslet nějakou kloudnou akci, která by jim přinesla vytoužené vyrovnání, zatím se jim to ale nedaří.
     
    84
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Recio, přichází Duda.
     
    83
    Domácí obrana si nyní vybrala slabší chvilku. Juanpi dostal na levé straně dostatek času i prostoru, využil jej parádně, když přesnou přihrávkou našel na hranici šestnáctky číhajícího Camacha, jehož štiplavý pokus ale Blanco zvládl zkrotit.
     
    82
    Druhé střídání vyčerpal i domácí kouč Berizzo. Za potlesku z ochozů stadionu hrací plochu opouští Aspas, v závěru utkání dostává prostor John Guidetti.
     
    81
    Další změna na straně hostí, dnešní utkání končí pro útočníka Čopa, kterého na poslední desetiminutovku nahradí Ikechukwu Uche.
     
    80
    Charles si zpracoval míč na prsa a poté si parádně obhodil Weligtona. Jeho původní pas na Čopa ještě domácí obrana stačila odvrátit, za pár okamžiků ale Charles našel Atsua, který pravačkou branku přestřelil.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 31. Nolito (Orellana)

    Karty:   26. Ricca (MLG), 45. Recio (MLG)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:10.
    Celta de Vigo: Blanco – J. Castro, Mallo (C), Sergi Gómez, Planas – Diaz Rojas, P. Hernández, Wass (73. Radoja) – Orellana (90. Dražić), Aspas (82. Guidetti), Nolito.
    Náhradníci: S. Álvarez – Radoja, Bongonda, Guidetti, Dražić, Señé, Diop.

    Malaga CF: Ochoa – Miguel Torres, Filipenko, Weligton (C), Ricca – Atsu, Camacho, Recio (84. Duda), G. Castro (66. Añor) – Čop (81. Uche), Charles.
    Náhradníci: Kameni – Cifu Garrido, Uche, Horta, Duda, Añor, Fornals.

    Rozhodčí: Carlos Del Cerro – Juan Yuste, Abraham Álvarez
    bahis siteleri