Perm – Ural 1:1 (kon.) | Spartak – Dynamo 3:0 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
3:0 (1:0)
Dynamo Moskva
Neděle 08.05.2016, 18:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva. Kapacita: 30,075 diváků. • Ruská Premier Liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se při sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:31:48)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 3:10. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:13.
     
    Je dobojováno! Spartak Moskva zvládl další moskevské derby a na svém stadionu porazil Dinamo Moskva 3:0! První poločas nabídl hodně opatrný fotbal. Spartak byl sice aktivní, ale dlouho nemohl najít skulinu v obraně Dinama. Až minutu před přestávkou si za obranu naběhl Quincy Promes a tvrdou střelou otevřel skóre! Na začátku druhé půle Spartak definitivně zlomil odpor městského rivala, jelikož se prosadil Zé Luís! Tři minuty před koncem ještě přidal svou druhou branku v zápase Quincy Promes ! Spartak dnešním vítězstvím uživil naději na účast v evropských pohárech. Na Lokomotiv už ztrácí pouhé dva body!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Chvíli se pokračovalo ve hře, ale poté se na trávník svalil další fotbalista Spartaku Moskva. Rozhodčí každou chvílí ukončí dnešní souboj.
     
    90+2
    Hra je ale přerušena. Jednoho z domácích fotbalistů totiž chytají křeče a musí být ošetřován. Spartak už vyčerpal všechna střídání, zraněný hráč bude muset minutu vydržet.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Zápas už se jen dohrává. Ani jeden z týmů už nikam nespěchá. Domácí Spartak kombinuje na své polovině, zatímco jej fanoušci odměňují hlasitým skandováním.
     
    88
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Quincy Promes, přichází Lorenzo Melgarejo.
    87. Quincy PROMES - 3:0
     
    87
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Spartak totiž zvyšuje vedení na 3:0! Fantastickou práci odvedl Zé Luís, který odvedl pozornost obrany a krásnou patičkou přihrál pod sebe, kde si míč převzal QUINCY PROMES, který si ještě srovnal míč a nádherným obstřelem na zadní tyč rozjásal diváky!
     
    86
    Alexandr Zujev se po příchodu na hřiště poprvé potkal s míčem. Zujev si řekl o přihrávku na střed hřiště, ale nechal se odstavit. Spartak ale zůstane u míče.
     
    85
    Roman Zobnin se u levé postranní čáry snažil zpracovat vysokou přihrávku. Zobnin se ale ocitl v nesmírně těžké pozici a ani hráč jeho kvalit si s obtížným zpracováním neporadil.
     
    84
    Quincy Promes se po dlouhé přestávce zjevil u míče. Promes mohl kolmicí vysunout Zé Luíse, ale místo toho přenesl hru na levou stranu hřiště. Spartak už nikam nepospíchá.
     
    83
    Spartak kombinuje na své polovině a fanoušci si závěr zápasu vyloženě užívají. Diváci podporují svůj tým hlasitým skandováním, které doprovází ještě hlasitější potlesk.
     
    82
    Zé Luís si kličkou u pravé postranní čáry vytvořil prostor k odcentrovaní a levačkou vyslal pobídku do pokutového území. K jeho smůle se v šestnáctce nepohyboval nikdo v červeném.
     
    81
    K ráně z úctyhodné vzdálenosti napřáhl Fatos Bećiraj! Střelecky nejaktivnější hráč Dinama v dnešním zápase zkusil štěstí z pětatřiceti metrů. Jeho projektil zamířil vysoko nad domácí branku.
     
    79
    Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Grigori Morozov, přichází Dmitrij Živogljadov.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 44. Promes (Rômulo), 56. Luís (Ananidze), 87. Promes (Luís)

    Karty:   49. Bocchetti (SPM), 75. Glušakov (SPM) – 30. Ješčenko (DMO)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 3:10. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:13.
    FK Spartak Moskva: Pesjakov – Bryzgalov, Kutěpov, Bocchetti, Makejev – Rômulo, Glušakov – Promes (88. Melgarejo), Ananidze (69. Zotov), I. Popov (73. Zujev) – Luís.
    Náhradníci: Rebrov – K. Kombarov, Granat, Paršivljuk, Zotov, Pucko, Leontěv, Kutin, Zujev, Melkadze, Melgarejo.

    Dynamo Moskva: Šunin – Ješčenko, Samba (72. Holmén), Djakov, Morozov (79. Živogljadov) – Igor Denisov, Sosnin (67. Drahun) – Ionov, Zobnin, Tašajev – Bećiraj.
    Náhradníci: V. Gabulov, Leščuk – Živogljadov, Holmén, Drahun, Těrechov.
    bahis siteleri