Swansea – Chelsea 2:2 (kon.)
konec
Swansea City
2:2 (0:1)
Chelsea FC
Neděle 11.09.2016, 17:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává John Terry (Chelsea FC).
     
    89
    Žlutou kartu dostává Eden Hazard (Chelsea FC).
     
    89
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Oscar, přichází Michy Batshuayi.
     
    88
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Gylfi Sigurdsson, přichází Ángel Rangel.
     
    85
    Diego Costa se dostal na pravé straně šestnáctky k míči a střelou do šibenice se pokusil zkompletovat hattrick, jenže Łukasz Fabiański dokázal jeho pokus zneškodnit!
    81. Diego COSTA - 2:2
     
    81
    Chelsea právě vstřelila branku!
    DIEGO COSTA potvrzuje své kvality a druhým gólem v zápase, který byl vskutku luxusní, vyrovnává na 2:2! Diego Costa se dostal na levé straně šestnáctky k odraženému míči a nádhernými bočními nůžkami vymetl levý horní roh brány.
     
    80
    Eden Hazard krásně odcentroval z pravé strany hřiště a na přední tyči našel volného Oscara, který hlavičkoval těsně vedle pravého horní rohu brány!
     
    77
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Victor Moses.
     
    76
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Nemanja Matić, přichází Cesc Fàbregas.
     
    66
    A znovu Diego Costa! Útočník Chelsea zpoza šestnáctky napřáhl ke krásné táhlé střele, která mířila k pravé tyči, jenže Łukasz Fabiański se zaskvěl dalším skvělým zákrokem a tygřím skokem míč vyrazil na rohový kop!
     
    65
    Diego Costa se dostal k odraženému míči a pomohl poslat do odkryté části brány, jenže Łukasz Fabiański se dokázal po předchozím skluzu rychle postavit a jeho pokus zastavil!
     
    63
    Eden Hazard málem běžel sám na bránu, Łukasz Fabiański ale skvěle vyběhl proti míči a na hranici šestnáctky ho ve skluzu odvrátil!
    62. Leroy FER - 2:1
     
    62
    Swansea právě vstřelila branku!
    LEROY FER rychle navazuje na vyrovnávací gól Gylfiho Sigurdssona a Swansea během necelých tří minut otáčí vývoj zápasu na svou stranu! Leroy Fer vystihl rozehrávku Chelsea a po špatném zpracování Garyho Cahilla zakončil samostatný únik přízemní střelou ze značky pokutového kopu, která se doslova dokutálela k levé tyči.
    59. Gylfi SIGURDSSON - 1:1
     
    59
    Swansea právě vstřelila branku!
    GYLFI SIGURDSSON nedal Thibautovi Courtoisovi žádnou šanci a tvrdou střelou zamířil doprostřed brány pod břevno.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Thibaut Courtois (Chelsea FC).
    58. Courtois fauloval v šestnáctce Gylfiho Sigurdssona.
     
    58
    Swansea rozjela rychlý protiútok a po krásném diagonálním pasu Modoua Barrowa si nabíhal v šestnáctce na míč Gylfi Sigurdsson, který byl sestřelen Thibautem Courtoisem! Swansea bude zahrávat penaltu!
     
    48
    Žlutou kartu dostává Jordi Amat (Swansea City).
     
    47
    Diego Costa v blízkosti šestnáctky roztáhl hru doprava na Williana, který předvedl krásnou zasekávačku do středu pokutového území a levačkou napřáhl k nádherné přízemní střele, která zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče! Po míči se ještě natahoval Eden Hazard, ve skluzu ho ale mezi tři tyče poslat jemnou tečí nedokázal.
    44. Diego Costa nemůže uvěřit, jakou šanci dokázal zahodit.
     
    44
    Chelsea rozehrála na levé straně hřiště rohový kop, po kterém centr propadl na vzdálenější pravou tyč a Diego Costa mohl z blízkosti skórovat, jenže se ještě pokusil přihrát Johnovi Terrymu, jehož následná střela z ostrého úhlu skončila po teči na boční síti!
     
    42
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Neil Taylor, přichází Modou Barrow.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Federico Fernández (Swansea City).
     
    41
    Žlutou kartu dostává Diego Costa (Chelsea FC).
     
    40
    Gylfi Sigurdsson využil skvělého sklepnutí Fernanda Llorenteho, který stál zády k bráně, a pravačkou napřáhl zpoza šestnáctky k nebezpečné diagonální střele, ta ovšem nabrala opačnou faleš a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    33
    Jeden z hráčů Chelsea zkusil na levé straně šestnáctky vypálit z téměř nulového úhlu a zaskočit tak Łukasze Fabiańskiho, míč se sice stáčel do brány, polský brankář ho ale vyrazil na rohový kop!
     
    26
    Žlutou kartu dostává Leroy Fer (Swansea City).
     
    21
    Eden Hazard pronikl na levé straně hřiště do šestnáctky a poté se pokusil z úhlu přehodit vybíhajícího Łukasze Fabiańskiho, ten ale skvěle zareagoval a míč vyrazil na horní síť své brány!
    18. Diego COSTA - 0:1
     
    18
    Chelsea právě vstřelila branku!
    DIEGO COSTA potvrdil, že se mu proti Swansea náramně daří a po parádním sklepnutí Oscara přízemní střelou k pravé tyči otevírá skóre dnešního zápasu. Chelsea 1 Swansea 0. Asistence: Oscar.
     
    11
    Willian si na pravém křídle nádherně narazil míč se svým spoluhráčem a z pravé strany pokutového území vzápětí napřáhl k přízemní střele, která sice mířila ke vzdálenější levé tyči, jenže postrádala razanci a Łukasz Fabiański byl včas na zemi!
     
    6
    Willian si krásně posunul míč na pravačku a z hranice šestnáctky napřáhl k prudké střele, která mířila k přední pravé tyči. Łukasz Fabiański byl u ní ale včas a jeho následný pokus vyboxoval na rohový kop!

    Tomáš Reiner

    Branky: 59. G. Sigurdsson (pen.), 62. Fer – 18. D. Costa (Oscar), 81. D. Costa

    Karty:   26. Fer (SWN), 42. F. Fernández (SWN), 48. Amat (SWN) – 41. D. Costa (CHE), 59. Courtois (CHE), 89. E. Hazard (CHE), 90+2. Terry (CHE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:12. Rohy: 1:11. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:9.
    Swansea City: Fabiański – Naughton, F. Fernández, Amat, Taylor (42. Barrow) – Ki Song-jung, Cork (C), Fer – G. Sigurdsson (88. Rangel), F. Llorente, Kingsley.
    Náhradníci: Nordfeldt – van der Hoorn, Britton, Barrow, Montero, Rangel, Fulton.

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Kanté – Willian (77. Moses), Oscar (89. Batshuayi), Matić (76. Fàbregas), E. Hazard – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Alonso, Fàbregas, Pedro, Moses, Batshuayi, Luiz.

    Rozhodčí: Andre Marriner. Asistenti: Adam Nunn, Andy Garratt
    bahis siteleri