Jihlava – Slavia 6:1 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 2:8 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 10:3 (kon.)
Zlín – Chomutov 3:2 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Třinec – Sparta 4:2 (kon.)
Liberec – Pardubice 6:1 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 2:5 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 8:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
10:3 (2:0, 3:2, 5:1)
Rytíři Kladno
Sobota 08.10.2016, 12:30 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    59:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Desítka je na světě! Hroudný rozdal puk na Mlynáře, který krásnou kolmou přihrávkou našel rozjetého JANA HASOŇĚ, který po ledě nasměroval kotouč pod beton brankáře hostů – 10:3! Asistence: Tomáš Mlynář, Daniel Hroudný.
     
    55:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další trefu v přesilovce a jsou blízkou desáté brance! Hasoň krásnou přihrávkou mezi beky nechal rozjet RADIMA FERDU, který se nerozpakoval a prudkou ranou trefil skulinku mezi betony Stahla – 9:3! Asistence: Jan Hasoň, Libor Zábranský.
     
    53:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se vrací do pětibrankového náskoku! Čejkovu střelu si našel ve skrumáži těl RADIM FERDA, který si potáhl puk do bekhendu, položil si Stahla a poté po ledě zasunul kotouč kolem jeho betonu do prázdné branky – 8:3! Asistence: Jakub Čejka, Tomáš Mlynář.
     
    45:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je opět sníženo! Kalaj se dostal k puku u pravé tyče, jeho pokus Dostál vykopl betonem před sebe a MICHAL KUČERA doklepl puk přesně pod horní tyčku – 7:3! Asistence: Adam Kalaj, Krešimir, Schildhabel.
     
    40:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku a předvádějí velkou herní pohodu! Ferda ujel po levé křídle, naznačil střelu a krásnou zadovkou našel před prázdnou brankou volného TOMÁŠE MLYNÁŘE, který zamířil do odkryté sítě – 7:2! Asistence: Radim Ferda.
     
    40:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané přidávají šestou branku! Horký po dobré práci za brankou našel volnému ROBERTA HAVLÁTA, který pokusem z těžkého úhlu nachytal nepozorného brankáře Svobodu – 6:2! Asistence: Luboš Horký.
     
    39:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, domácí skórují takřka se sirénou! Horký našel přihrávkou do středního pásma rozjetého PETRA KRATOCHVÍLA, který se sirénou prudce vypálil a trefil přesně prostor mezi rukou a tělem hostujícího brankáře – 5:2! Asistence: Luboš Horký.
     
    37:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté chvíli po konci přesilovky snižují! Kotouč se po přihrávce Schildhabela mezi kruhy ke zcela volnému JAKUBU CIBÁKOVI, který si sjel blíž k brance Dostála a poté nechytatelnou ranou vymetl pravou šibenice branky domácích – 4:2! Asistence: Krešimir, Schildhabel, Adam Kalaj.
     
    33:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už jim to však vyšlo a opět vedou o tři branky! Trnka poslal na modré kotouč Zábranskému, který jej nahodil do skrumáže těl před brankou. Puk vyplaval po několika odrazech před ROBERTEM HAVLÁTEM, který zametl kotouč do prázdné branky – 4:1! Asistence: Libor Zábranský, Aleš Trnka.
     
    24:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují! Kotouč po skrumáži před brankou vyplaval u pravé tyče k volnému JAKUBU ČERMÁKOVI, který prudkou ranou, jež se ještě otřela o břevno, trefil naprosto přesně skulinu nad Dostálovým ramenem – 3:1! Asistence: Matyáš Zelinger.
     
    23:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná akce při oslabení znamená třetí branku Brna. Furch vyhodil kotouč po mantinelu na LUBOŠE HORKÉHO, který si povodili obránce kličkou pod hokejkou a poté bekhendovou střelou nad rameno Svobody trefil přesně – 3:0! Asistence: Michal Furch.
     
    12:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí vedou již o dvě branky! Autorem druhé trefy je MAREK ŠKVRNĚ, který se prosadil přesnou ranou při přesilovce. Asistence: Libor Zábranský, Andreas Jajcay.
     
    06:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    A máme tady úvodní branku utkání! O tu se po přesné přihrávce od Hasoně postaral domácí obránce ALEŠ TRNKA. Asistence: Jan Hasoň.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 7. Trnka (Hasoň), 13. Škvrně (Zábranský, Jajcay), 24. Horký (Furch), 34. Havlát (Zábranský, Trnka), 40. Kratochvíl (Horký), 41. Havlát (Horký), 41. Mlynář (Ferda), 54. Ferda (Čejka, Mlynář), 56. Ferda (Hasoň, Zábranský), 60. Hasoň (Mlynář, Hroudný) – 25. Čermák (Zelinger), 38. Cibák (Schildhabel, Kalaj), 46. Kučera (Kalaj, Schildhabel)


    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Zábranský, Kabelka – Havlát Hasoň, Gajarský, Škvrně Čejka, Horký, Mlynář, Hroudný, Kratochvíl (C), Ferda, Jajcay
    Rytíři Kladno: Svoboda (od 41. Stahl) – Havelka, Kiml, Cibák, Chládek, Šíma, Zelingr, Malý – Piovarči, Patyk (C), Š. Bláha, Borkovec, Schildhabel, Janeček, Řepka, Keszi, Kučera, Kalaj, Čermák

    Rozhodčí: Skopal – Měkýš, Kleprlík
    bahis siteleri