Ottawa – Toronto 5:4 (po pr.) | Chicago – St. Louis 2:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:1 (kon.)
Edmonton – Calgary 7:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:5 (1:0, 1:2, 0:3)
St. Louis Blues
Čtvrtek 13.10.2016, 02:10 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Scottie UPSHALL - 2:5
     
    59:48
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Seabrook nahrával za seba puk na Kanea, jenže ten jeho pas nezachytil a puk se následně doklouzal do opuštěné klece domácích. Branka je připsána SCOTTIEMU UPSHALLOVI. Bez asistence.
    58:54 Vladimir TARASENKO - 2:4
     
    58:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Steen parádně vyhodil puk obloučkem z obranné třetiny a k tomu se dostal Stastny, který nejdříve nastřelil tyč domácí klece, a tak jej do brány následně musel dopravit VLADIMIR TARASENKO. Asistence: Paul Stastny, Alexander Steen.
    40:55 Paul STASTNY - 2:3
     
    40:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Tarasenko vystřelil puk směrem na Crawforda, který jej pouze vyrazil před sebe, kde byl připravený PAUL STASTNY, jenž pohotovou dorážkou posílá Blues do vedení! Asistence: Vladimir Tarasenko, Kevin Shattenkirk.
    39:28 Vladimir TARASENKO - 2:2
     
    39:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Stastny narazil puk VLADIMIRU TARASENKOVI, který se trefil přesně ke vzdálenější tyče a vyrovnává stav utkání! Asistence: Paul Stastny, Kevin Shattenkirk.
    34:01 Ryan HARTMAN - 2:1
     
    34:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krüger posunul v rohu kluziště puk za sebe na Motteho, jenž ještě přihrál před bránu RYANU HARTMANOVI, který propasíroval touš do brány Blues mezi betony Allena. Asistence: Motte, Markus Krüger.
    24:52 Kevin SHATTENKIRK - 1:1
     
    24:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Pientrangelo dlouho držel puk na modré čáře, aby následně nahrál na levou stranu KEVINU SHATTENKIRKOVI, jehož dělovka skončila až za zády Crawforda, kterému bránil ve výhledu vlastní obránce. Asistence: Alex Pietrangelo, Alexander Steen.
    04:40 Richard PÁNIK - 1:0
     
    04:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks využívají přesilovou hru! Hossa si několikrát vyměnil puk s Toewsem, jenž si nakonec sjel mezi kruhy, odkud vystřelil a Allen jeho pokus jen vyrazil přímo na hokejku volného RICHARDA PÁNIKA, jenž už touš jen zametl do hostující klece. Asistence: Jonathan Toews, Marián Hossa.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Pánik (Toews, Hossa), 35. Hartman (Motte, Krüger) – 25. Shattenkirk (Pietrangelo, Steen), 40. Tarasenko (Stastny, Shattenkirk), 41. Stastny (Tarasenko, Shattenkirk), 59. Tarasenko (Stastny, Steen), 60. Upshall


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Campbell, Keith, Kempný, van Riemsdyk, Seabrook, Forsling – Pánik, Hossa, Toews – Anisimov, Panarin, P. Kane – Motte, Krüger, Hartman – Hinostroza, Schmaltz, Tootoo.
    St. Louis Blues: Allen (Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Bortuzzo, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Fabbri, Stastny, Steen – Perron, Lehterä, Tarasenko – Jaškin, Berglund, Jakupov – Upshall, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: Walsh, McIsaac – Berg, Galloway
    bahis siteleri