NY Islanders – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Toronto 1:2 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 5:3 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 1:0 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Chicago – Colorado 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 6:2 (kon.)
Arizona – Nashville 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 2:3 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 04.11.2016, 00:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:10
    Nyní si hosté zahrají přesilovku, a tak se budou moct dočkat vyrovnání nynějšího stavu. Alex Petrovic vyhodil kotouč přes mantinel a inkasuje tak dvouminutový trest.
     
    36:44
    Přesilovku si zahrají nyní také hosté. Na lavici hanby míří za útočný faul Greg McKegg, který je potrestán za podražení.
     
    28:18
    Po pár sekundách se opět přerušuje hra. Adam Henrique míří na trestnou lavici. Po odehrání zbytečně dohrál Trochecka a následně jej udeřil do hlavy.
     
    25:05
    Pavel Zacha zasáhl Vincenta Trochecka zbytečně do obličeje a nabízí tak domácímu celku přesilovou hru. Budou úspěšní i nyní?
     
    18:54
    Florida půjde do čtyř. Střelec první branky utkání Aaron Ekblad je potrestán za zákrok za brankou. Zde si přidržoval Bennetta.
     
    16:22
    Tak se nakonec bude vylučovat na obou stranách. Ben Lovejoy inkasuje dvě minuty za podražení, Keith Yandle je nařknut ze simulování.
     
    11:37
    Ale právě Kyle Palmieri je jediným vyloučeným hráčem z této situace. Florida si zahraje první přesilovou hru v tomto utkání.
     
    03:06
    Brankář James Reimer bude prvním vyloučeným hráčem utkání. V době, kdy Nick Lappin projel kolem jeho branky byl hokejkou domácího brankáře zasáhnout do obličeje.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 13. Ekblad (Yandle, Marchessault), 27. Malgin (Demers, Sceviour), 45. Trocheck (Jágr, Pysyk), 65. Trocheck – 39. Zajac (Palmieri, Severson), 45. Parenteau (J. Moore, Lappin), 57. Zacha (B. Bennett, Severson)


    Florida Panthers: Reimer – Ekblad, Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk – Jágr, Barkov, Marchessault – Sceviour, Trocheck, R. Smith – Rau, Malgin, McCann – Harper, MacKenzie (C), McKegg.
    New Jersey Devils: Cory Schneider – Severson, A. Greene (C), Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Cammalleri, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Parenteau – Smith-Pelly, Zacha, B. Bennett – Lappin, Fiddler, Kalinin.

    Rozhodčí: Skilliter, Watson – Amell, Alphonso

    Diváci: 11 597
    bahis siteleri