NY Islanders – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Toronto 1:2 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 5:3 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 1:0 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Chicago – Colorado 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 6:2 (kon.)
Arizona – Nashville 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 2:3 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 04.11.2016, 00:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:17 Vincent TROCHECK - 4:3
     
    64:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Michael Cammalleri se natlačil do brankoviště, kde ovšem puk ztratil, a tak přišel trest! VINCENT TROCHECK se po pravé straně dostal do zakončení, které sice na první pokus neproměnil, ale následná dorážka v brance již skončila! Bez asistence.
    56:05 Pavel ZACHA - 3:3
     
    56:05
    Devils právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Beau Bennett unikl po pravé straně a v ideální moment našel hokejku PAVLA ZACHY, jenž se střelou k levé tyčce prosadil a vstřelil tak svou první branku v NHL! Asistence: Beau Bennett a Damon Severson.
    44:49 P.A. PARENTEAU - 3:2
     
    44:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Hned je ovšem sníženo! Po vyražené střele Lappina nad branku se ke kotouči za brankou dostal obránce John Moore, jenž našel před brankou najíždějícího P.A. PARENTEAUA, jemuž se povedlo prostřelit Reimera a snížit tak na rozdíl jediné branky! Asistence: John Moore a Nick Lappin.
    44:29 Vincent TROCHECK - 3:1
     
    44:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Hodně dobře to nyní udělal Jaromír Jágr, který si najel po pravé straně před branku a následně posunul kotouč na VINCENTA TROCHECKA, jenž zakončoval do odkryté branky. Panthers vedou opět o dvě branky! Asistence: Jaromír Jágr a Mark Pysyk.
    38:04 Travis ZAJAC - 2:1
     
    38:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní to ovšem hostů vyšlo, a tak je sníženo! Kyle Palmieri vypálil z levého kruhu, ale trefil jen brusli obránce. Od ní se kotouč dostal k TRAVISU ZAJACOVI, jemuž se povedlo trefit prázdnou branku. Asistence: Kyle Palmieri a Damon Severson.
    26:44 Denis MALGIN - 2:0
     
    26:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Následně se Florida prosazuje i ve druhé přesilové hře, a tak je stav utkání 2:0 pro domácí celek! Jason Demers naznačil střelu, ale místo toho přihrál na pravý kruh DENISU MALGINOVI, kterému se střelou příklepem povedlo překonat Schneidera podruhé v utkání! Asistence: Jason Demers a Colton Sceviour.
    12:58 Aaron EKBLAD - 1:0
     
    12:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Nyní se to mladému obránci povedlo a Florida se tak dostává do jednobrankového vedení! AARON EKBLAD dostal nabito na levý kruh, odkud tvrdou střelou překonal Coryho Schneidera! Asistence: Keith Yandle a Jonathan Marchessault

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 13. Ekblad (Yandle, Marchessault), 27. Malgin (Demers, Sceviour), 45. Trocheck (Jágr, Pysyk), 65. Trocheck – 39. Zajac (Palmieri, Severson), 45. Parenteau (J. Moore, Lappin), 57. Zacha (B. Bennett, Severson)


    Florida Panthers: Reimer – Ekblad, Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk – Jágr, Barkov, Marchessault – Sceviour, Trocheck, R. Smith – Rau, Malgin, McCann – Harper, MacKenzie (C), McKegg.
    New Jersey Devils: Cory Schneider – Severson, A. Greene (C), Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Cammalleri, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Parenteau – Smith-Pelly, Zacha, B. Bennett – Lappin, Fiddler, Kalinin.

    Rozhodčí: Skilliter, Watson – Amell, Alphonso

    Diváci: 11 597
    bahis siteleri