Plzeň – Pardubice 3:4 (0:2 po s.n.) | Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.) | Liberec – Litvínov 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 5:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
4:1 (3:0, 1:0, 0:1)
Berani Zlín
Neděle 27.11.2016, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:52 Petr HOLÍK - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Patrik Rybár dnes čisté konto neudrží. V útočném pásmu si krásně vyměnil puk PETR HOLÍK s Davidem Šťastným, jenž mu jej ihned vrátil. HOLÍK pak už z bezprostřední blízkosti zacílil přesně na dlouhou tyč, o kterou puk ještě otřel. Asistence: David Šťastný, Jiří Marušák.
    36:01 Bedřich KÖHLER - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    I přesto, že Libor Kašík dělal, co mohl, tak inkasuje. Bednář skvěle našel Köhlera, který trefil právě zlínského gólmana, stejně tak Jake Newton, ale když se puk opět odrazil k BEDŘICHU KÖHLEROVI, tak ten už do prázdné brány puk doklepl. Asistence: Jake Newton.
    11:32 Michal DRAGOUN - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Demolice Ševců pokračuje! Richard Jarůšek nejdříve hledal Knotka, ale ten se ke střele nedostal. Z následné útočné akce už ale ke změně skóre dochází! Richard Jarůšek se nádherně otočil a poslal přihrávku jako na zlatém podnose pro MICHALA DRAGOUNA, jenž pouze doklepl do prázdné brány a vyhnal Štůralu na střídačku! Asistence: Richard Jarůšek, Stanislav Dietz.
    08:53 Michal DRAGOUN - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už je to o dvě branky! Opět hrál klíčovou roli René Vydarený, který svojí bombu otřel o tyč a od zadního mantinelu se puk odrazil před bránu, kde se pohotově zorientoval MICHAL DRAGOUN a zasunul puk do prázdné klece. Asistence: René Vydarený, Martin Pláněk.
    05:33 Rudolf ČERVENÝ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    První pořádná série přihrávek Mountfieldu v útočném pásmu končí gólem! U hrazení kotouč vybojoval Červený, ten se dostal až k obráncům a Vydarený jej nahazoval do klubka hráčů. Těsně před Štůralou se ještě podařilo RUDOLFU ČERVENÉMU změnit dráhu letu puku, na což už zlínský brankář nedokázal zareagovat. Asistence: René Vydarený, Martin Pláněk.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 6. Červený (Vydarený, Pláněk), 9. Dragoun (Vydarený, Pláněk), 12. Dragoun (Jarůšek, Dietz), 37. Köhler (Newton) – 47. P. Holík (Šťastný, Marušák)


    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Čáp – Červený, Džerinš, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Köhler – Jarůšek, Dragoun, T. Knotek – P. Beránek, Šafránek, R. Pavlík.
    Berani Zlín: Štůrala (12. Kašík) – Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Holomek, Blaťák, Bořuta, Horák – Bukarts, P. Holík, O. Veselý – Kubiš, Chytil, Říčka – J. Ondráček, R. Vlach, Šťastný – Gago, Podešva, Maruna.

    Rozhodčí: Hradil, Petružálek – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4711
    bahis siteleri