Martin – Lipt. Mikuláš 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 3:2 (po pr.) | Trenčín – Poprad 3:2 (kon.)
Zvolen – Košice 4:3 (2:1 po s.n.) | Žilina – Nitra 4:2 (kon.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 27.11.2016, 17:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:56 DRTINA - 3:2
     
    62:56
    HC Nové Zámky dali gól!
    Novozámčania strieľajú rozhodujúci gól! MAREK DRTINA sa dostal k puku pred bránkoviskom po prihrávke Bahenského. Následne strelou pomedzi betóny prekonal Bacashihuu!
    Asistencia: Zdenek Bahenský.
     
    59:55
    Vladimír Mihálik už aj sedí na trestnej lavici a dostáva dve minúty za hrubosť. Tréner Ivan Černý si berie oddychový čas.
     
    51:15
    Teraz závar pred Lundströmom! Lamper sa uvoľnil z pravého kruhu, dostal sa pred bránku. Gólman Zámkov puk nemal puk pod kontrolou, a tak ho ešte dorážal aj Buc, no domáci si potom svoju svätyňu už postrážili!
    50:15 CARDWELL - 2:2
     
    50:15
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky využívajú presilovú hru! JAKE CARDWELL vypálil od modrej čiary a jeho delovka presvedčivo skončila v Bacashihuovej sieti!
     
    48:21
    Nové Zámky získavajú presilovku. Za držanie hokejky si trest odsedí Maksim Matuškin.
     
    46:36
    Obrovská šanca pre domácich! Čaládi si nakorčuľoval pred bránku a dostal ideálnu prihrávku od Pituleho. Bacashihua sa natiahol tak široko, ako len mohol! Gólu zabránil.
     
    42:33
    Nové Zámky získavajú výhodu. Juraj Cebák dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    41:01
    Surový našiel pred bránkou krížnou prihrávkou Buca, ktorý bol v obrovskej šanci. Puk mu vypichli, k strele ešte mohol ísť Hickmott, mal pred sebou poloprázdnu bránu, no gól nedal!
     
    37:47
    Šanca pre Bystricu! Surový šikovnou prihrávkou z ľavého kruhu našiel pri opačnej žrdi Bezúcha. Ten mal na hokejke čistý gól, no Lundström skvelo zasiahol lapačkou!
     
    37:28
    Jake Cardwell tvrdo telom atakoval Lampera. Nebolo to však vôbec v súlade s pravidlami. Cardwell dostáva nakoniec dve minúty za držanie.
    35:01 BRABENEC - 1:2
     
    35:01
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci expresne využívajú presilovku! Zámky vyhrali presilovku, Cardwell posunul po modrej Drtinovi, ktorý tvrdo vypálil. Jeho strelu spred bránkoviska šikovne tečoval do bránky KAMIL BRABENEC!
    Asistencie: Marek Drtina, Jake Cardwell.
     
    34:57
    Nové Zámky si zahrajú druhú presilovku v tomto zápase. Maksim Matuškin dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    30:47
    Banská Bystrica bude hrať presilovú hru. Branislav Fábry odchádza na trestnú lavicu za sekanie.
     
    29:01
    Tomáš Surový opäť ukázal niečo zo svojho súdka. Individuálne sa prepracoval po pravom krídle a dostal sa až blízko pred Lundströma. Bránku však napokon netrafil.
     
    27:03
    Blízko ku gólu boli opäť Bystričania. Pri bránke ostal pripravený Kubka, ktorému prihrával Ďatelinka, no strelou z prvej Lundströma neprekonal.
     
    23:12
    Saarinen ostal "schovaný" na modrej čiare. Spracoval si prihrávku a priťukol do medzikružia Brabencovi. Ten šiel sám na Bacashihuu, no strelou trafil iba tesne vedľa bránky!
    21:42
     
    21:42
    Ďalšia príležitosť pre baranov! Sarault posunul na modrú čiaru Romanovi Tománkovi, ktorý smeroval sám na Lundströma, no švédsky gólman opäť skvelo zakročil a pripísal si ďalší parádny zásah!
     
    21:15
    Krásna kombinácia hostí! Surový spoza bránky posunul na ľavý kruh Maionemu a ten z prvej pred bránkovisko skvelo našiel Hickmotta, no jeho zakončenie z prvej zastavil Lundström svojím betónom!
     
    18:10
    Václav Čízek je za svoj zákrok na Lampera samozrejme potrestaný. Dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    18:08
    Lamper bol faulovaný medzi kruhmi, no potom sa puk dostal k Matouškovi, ktorý spomedzi kruhov okamžite strieľal. Tá strela smerovala na hornú žŕdku!
     
    15:10
    Surový si spracoval prihrávku v medzikruží. Lundström už bol dosť rozhádzaný, no Surový ešte chcel skrášliť akciu prihrávkou na ľavú stranu Hickmottovi. Ten mal pred sebou prázdnu bránku, no strážili ju ešte dvaja hráči. Nakoniec trafil len hokejku jedného z hokejistov Zámkov!
    14:08 SERSEN - 0:2
     
    14:08
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie v hre štyroch proti štyrom! Po modrej posunul Cebák puk na Sersena, ktorý ho posunul na ľavý kruh Tománkovi. Tománek následne krásne vrátil puk MICHALOVI SERSENOVI, ktorý šiel pomedzi kruhy sám na bránku a bekhendom prekonal Lundströma!
    Asistencia: Roman Tománek.
     
    12:51
    Presilovka baranov dlho netrvala. Rovnaký faul ako Maier spáchal aj Jordan Hickmott a tiež si odsedí dve minúty.
     
    12:14
    Tománek kľučkoval v útočnom pásme a vypýtal si faul. Patrik Maier ho podrazil a odsedí si dve minúty.
    11:10 SUROVÝ - 0:1
     
    11:10
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani otvárajú skóre tohto zápasu! Prvá bystrická formácia udržala pásmo. Hickmott najprv šikovnou bekhendovou prihrávkou našiel na dolnej časti pravého kruhu Buca, ktorý šiel sám na Lundströma. Brankár domácich vyrazil pred seba, kde prišiel TOMÁŠ SUROVÝ a nekompromisnou dorážkou poslal svoj tím do vedenia!
    Asistencia: Dávid Buc.
     
    03:28
    Lamper bol aktívny v útočnom pásme, vďaka svojmu forčekingu vybojoval puk. Posúval ho pred bránku Matouškovi, no ten trafil mimo. Následne z pravého kruhu strieľal opäť Lamper, ale Lundström bol suverénny.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 36. Brabenec (Drtina, Cardwell), 51. Cardwell, 63. Drtina (Bahenský) – 12. Surový (Buc), 15. Sersen (Tománek)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström (Škorvánek) – Drtina, Cardwell, Sandgren, Čížek, Mäkinen, Chovan, Sucharda, Maier – Saarinen, Brabenec, Bahenský – Tibenský, M. Hudec (C), Lelkeš – Fábry, Kytnár, Paulovič – Dubec, Pitule, Čaládi
    HC´ 05 Banská Bystrica: Bacashihua (Košarišťan) – Maione, Wishart, Ďatelinka, Kubka, Matuškin, Mihálik, Cebák, Sersen – Hickmott, Surový (C), Buc – Kafka, Sarault, Tománek – Matoušek, Češík, Lamper – Róth, Tamáši, Bezúch

    Rozhodčí: Kubuš, D. Konc – Návratek, Vyšný
    bahis siteleri