Toronto – Florida 6:1 (kon.) | Philadelphia – Nashville 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:1 (kon.)
Carolina – Detroit 1:4 (kon.) | Boston – Anaheim 3:1 (kon.) | Columbus – New Jersey 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 2:5 (kon.) | Calgary – Tampa 4:5 (1:2 po s.n.) | Arizona – Montreal 1:2 (kon.)
Vegas – NY Islanders 4:2 (kon.) | Vancouver – St. Louis 5:1 (kon.) | San Jose – Winnipeg 3:5 (kon.)
po s.n. (1:2)
Calgary Flames
4:5 (3:1, 0:2, 1:1 - 0:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 21.12.2018, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    J. T. Miller - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Tampa Bay Lightning.
    Autorem vítězné branky je J. T. MILLER.
     
    7. série
    1:2
    Druhý bod míří na Floridu! J. T. Miller to vzal velkým obloukem, na Ritticha jel z levého mantinelu a vypálil nad jeho lapačku!
     
    2. série
    1:1
    Sean Monahan okamžitě reaguje a střelou nad pravou ruku Louise Dominguea vyrovnává stav nájezdů na 1:1.
     
    1. série
    0:1
    Victor Hedman jel proti Rittichovi hodně pomalu a o to rychleji vystřeli švihem k nepokryté levé tyči.
     
    62:41
    Monahan sám zakončoval brejk dvou na jednoho. Giordanovu dorážku odrazil Domingue na Monahana, který přidal další dvě dorážky, ale i ty hostující gólman zlikvidoval!
     
    60:23
    Hlídaný Point přihrál z rohu útočného pásma na Hedmana, který měl prostor v levém kruhu, ale nadějnou střelu poslal jenom do bližší tyče!
    57:32 Johnny GAUDREAU - 4:4
     
    57:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Radost Tampy netrvala dlouho! Hosté si sice vytvořili tlak, jenže střely Kučerova ani Stamkose gólové parametry neměly. Hedman pak na modré čáře nezkrotil nesmírně těžkou přihrávku, JOHNNY GAUDREAU si volný kotouč vzal pro sebe a z obrovské rychlosti bekhendem vyrovnal na 4:4. Bez asistence.
    55:35 Dan GIRARDI - 3:4
     
    55:35
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se pár minut před koncem dostávají do vedení! Ze souboje šesti hráčů u levého mantinelu vydoloval puk Cirelli a přihrál do volnějšího prostoru na modré čáře. DAN GIRARDI natáhl ke střele, která na první pohled směřovala do Rittichovy lapačky, ale nakonec prosvištěla až do sítě. Asistence: Anthony Cirelli.
     
    47:57
    Nechybělo moc a Calgary znovu vedlo! Tkachuk se vrátil do hry a hned dostal do velké šance Lindholma, který trefil z pravého kruhu vzdálenější tyč!
     
    45:42
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Matthew Tkachuk.
     
    37:31
    Faulovaný Palát ještě stihl přihrát na Stamkose, kterého Rittich vychytal. Hra se přerušila a Travis Hamonic odjel na trestnou lavici za podražení.
     
    29:01
    Oliver Kylington bezprostředně po buly mezi Pointem a Monahanam zasáhl vysokou holí obličej Tylera Johnsona. Flames se tak vrací do oslabení.
     
    26:19
    Další problémy pro kanadské mužstvo! Rasmus Andersson nedovoleným bráněním zabránil Cirellimu vyjet z obranného pásma a zavinil první početní výhodu pro Blesky.
    25:52 Alex KILLORN - 3:3
     
    25:52
    Tampa právě vstřelila branku!
    No vida, v šestadvacáté minutě začínáme de facto od začátku! Stamkos vrátil puk na modrou čáru, odkud bez přípravy vypálil McDonagh. Rittich střelu nezachytil a pak čelil obrovskému tlaku důrazného Gourdea a ALEXE KILLORNA, který po boji protlačil puk do sítě. Asistence: Yanni Gourde, Ryan McDonagh.
    23:19 Steven STAMKOS - 3:2
     
    23:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    O pár vteřin později je přece jenom sníženo na rozdíl jediného gólu! Kučerov přihrál z poloviny hřiště na Erneho, který dal puk doleva na STEVENA STAMKOSE. Ten naznačil střelu z první a ještě vracel puk do mezikruží, kde se kotouč odrazil od hokejky TJ Brodieho za bezmocného Ritticha. Asistence: Adam Erne, Nikita Kučerov.
     
    23:01
    Stamkos doslova ukradl puk z rozehrávky Hanifina a najednou se hnal sám na Ritticha, který zlikvidoval i druhý dnešní samostatný únik!
     
    20:53
    Erik Černák šel na břicho, aby zamezil Bennettovi přihrát v situaci dvou na jednoho. Domácího útočníka přitom podrazil a je z toho první přesilovka pro Plameny.
    12:25 Mikael BACKLUND - 3:1
     
    12:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Útočná smršť Plamenů končí už třetím pukem v hostující síti! Hamonicova střela od modré letěla úplně mimo, ovšem puk se od zadního hrazení nečekaně odrazil do brankoviště. Překvapený Domingue ztratil hokejku a než si ji stihl sebrat, tak přišla Bennettova přihrávka na volného MIKAELA BACKLUNDA a ten z podobné pozice jako předním Monahan zvýšil na 3:1. Asistence: Sam Bennett.
    07:50 Sean MONAHAN - 2:1
     
    07:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    V osmé minutě už tu máme třetí změnu skóre! Lindholm po nepřesné střele Hanifina s velkým štěstím přihrál zpoza koncové čáry před branku na SEANA MONAHANA a ten vystřelil nad pravou ruku brankáře! Asistence: Elias Lindholm, Johnny Gaudreau.
    04:29 Sam BENNETT - 1:1
     
    04:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames ihned reagují a srovnávají na 1:1! McDonagh nebyl zajištěný při boji u pravého mantinelu. Hanifin vydoloval puk pro Tkachuka a ten nastartoval SAMA BENENTTA, jehož střela se zastavila o tyčku, ale rychlý útočník ji stihl za zády nic netušícího Dominguea dorazit, neboť Černák byl od něj hodně daleko. Asistence: Matthew Tkachuk, Noah Hanifin.
    03:38 Ondřej PALÁT - 0:1
     
    03:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další akce už končí gólem a Blesky se ve čtvrté minutě dostávají do vedení! Anton Strålman si nabruslil do pravého kruhu, odkud přihrál na střed Kučerovovi. Jeho střela se o Pointa zastavila v brankovišti a pohotově reagující ONDŘEJ PALÁT ji doklepl za brankovou čáru. Asistence: Brayden Point, Nikita Kučerov.
     
    03:21
    Kučerov vynikajícím pasem vyslal do úniku rozjetého Ondřeje Paláta, jenže český útočník na svého krajana v brankovišti Flames nevyzrál!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. S. Bennett (Tkachuk, Hanifin), 8. Monahan (E. Lindholm, J. Gaudreau), 13. Backlund (S. Bennett), 58. J. Gaudreau – 4. Palát (B. Point, Kučerov), 24. Stamkos (Erne, Kučerov), 26. Killorn (Gourde, McDonagh), 56. Girardi (Cirelli), rozh. náj. J. T. Miller

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matthew Tkachuk (CGY)
    0:1   Victor Hedman (TBL)
    2. série:
    1:1   Sean Monahan (CGY)
    1:1   Brayden Point (TBL)
    3. série:
    1:1   James Neal (CGY)
    1:1   Nikita Kučerov (TBL)
    4. série:
    1:1   Johnny Gaudreau (CGY)
    1:1   Steven Stamkos (TBL)
    5. série:
    1:1   Elias Lindholm (CGY)
    1:1   Anthony Cirelli (TBL)
    6. série:
    1:1   Noah Hanifin (CGY)
    1:1   Tyler Johnson (TBL)
    7. série:
    1:1   Mark Jankowski (CGY)
    1:2   J. T. Miller (TBL)


    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – S. Bennett, Backlund, Tkachuk (A) – Neal, Jankowski, Quine – Hathaway, D. Ryan, Lomberg.
    Tampa Bay Lightning: Domingue (Vasilevskij) – Strålman (A), Hedman, Černák, McDonagh, Girardi, Coburn – T. Johnson, Stamkos (C), J. T. Miller – Kučerov, B. Point, Palát – Gourde, Cirelli, Killorn – Martel, Paquette, Erne.

    Rozhodčí: Rank, Morton – Galloway, Shewchyk

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri