Dánsko – Kazachstán 0:4 (kon.) | Rusko – USA 1:2 (kon.)
konec
Dánsko
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Kazachstán
Pátek 04.01.2019, 18:08 • Rogers Arena, Vancouver, Kanada (kapacita: 18 910 míst) • Mistrovství světa do 20 let • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po pěti letech přichází pro dánský mládežnický hokej pohroma. Seveřané si totiž nedokázali i coby favorit boje o záchranu na další sezónu, čímž po půl roce od honosného šampionátu dospělých v Kodani a Herningu pro dánský svaz nepřichází na přetřes zrovna pozitivní událost. Kazachstán se naopak zvládl udržet i pro další ročník v elitní divizi, což se mu naposledy povedlo v roce 2008. Dánové doplatili na turnaji zejména na obrovskou neefektivitu v zakončení, jež je nakonec odsoudila k sestupu. Ode mě je to z Vancouveru pro dnešek vše, přeji hezký zbytek pátečního večera. (20:29:40)
     
    Jeden z partnerů šampionátu zároveň ocení nejlepší tři hráče z každého týmu za výkony na celém mistrovství. Za Dánsko se jimi stali Jonas Röndbjerg, Jonathan Brinkman a Jeppe Urup Mogensen. Na straně Kazachstánu pak obdrželi luxusní hodinky Samat Danijar, Artur Gaťjatov a Děmid Jeremejev.
     
    Nejlepší hráči utkání: Lasse Mortensen (Dánsko) – Valerij Orechov (Kazachstán)
     
    Střely na branku celkem: Dánsko – Kazachstán 25:16
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Dánsko – Kazachstán 6:3
     
    Konec zápasu.
    59:06 Artur GAŤJATOV - 0:4
     
    59:06
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    A další kazachstánská radost. PO rychlém úniku se ARŤOM GAŤJATOV prosazuje v této chvíli hned podruhé během čtyřiceti sekund. Při průniku mu stačilo jen napálit plnou ranou puk do opuštěné klece. Asistence: Batyrlan Muratov, Samat Danijar.
    58:27 Artur GAŤJATOV - 0:3
     
    58:27
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Konec dánských nadějí. Po rychlém brejku se dokázali dostat Kazachstánci i díky marnému snažení dánských beků při skákání led k palbě, kterou korunoval výstavní nahrávkou Muratov, pro ARŤOMA GAŤJATOVA bylo zakončení jen formalitou. Měl před sebou na ose hřiště jen prázdnou branku. Asistence: Batyrlan Muratov, Valerij Orechov.
     
    58:19
    Dánsko si vybírá time-out!
     
    58:19
    Marné je zatím lopocení dánských hráčů, kteří se nyní snažili natlačit před Jeremejevovu branku, nicméně kotouč nedokázali dostat do lepší střelecké pozice. Po zásahu kazašského brankáře je hra ke zlobě seveřanů přerušena.
     
    57:24
    Dánové riskují power-play!
     
    57:06
    Malte Setkov chtěl svůj tým spasit a vzal na sebe všechnu zodpovědnost, jenomže hezkou ránou nad pas brankáře Jeremejeva taktéž neuspěl. Kotouč zvládl hrdina asijského výběru zastavit lapačkou, ani tentokrát tak dánský pres vůbec nemá vliv na soupeřovu bilanci v obraně.
     
    56:52
    Znovu se zkoušel ukázat Schultz, který jinak hraje WHL ve Victorii, nicméně jeho průnik po levém křídle nebyl ani tentokrát úspěšný. Palba na bližší tyč nebyla pro Jeremejeva problémem, kotouč skončil v ochranné síti.
     
    55:24
    Kazachům se podařilo vyhodit kotouč až do obranného pásma soupeře, nicméně Dánové se znovu mobilizují. V této chvíli mají viditelně chuť po gólu, jenomže je stále zrazuje koncovka.
     
    54:52
    Schultz pálil z velkého úhlu relativně nadějně, ale Jeremejev si pohlídal pokus z velkého úhlu ramenem a puk dostal mimo branku. Dánové se i nadále mohou těšit z nadějného tlaku.
     
    53:27
    Kazachstán se nedokázal popasovat s rozehrávkou, což v této chvíli znamená zapískaný icing. Dánové tak budou získané pásmo zadarmo, otázka však je, zda toho vůbec využijí. Jejich psychická pohoda je nyní na bodě nula.
     
    52:26
    Dánové se toužebně snaží vstřelil alespoň kontaktní branku, ale předchozí teze se budou i tentokrát opakovat. Velká snaha je mnohokrát marná, střely na branku Jeremejeva často lítají bez větší myšlenky.
     
    51:35
    Gustav Green se snažil hned na několikrát dostat kotouč do prostoru před Jeremejevem, jenomže defenzíva Kazachů stále pracuje velmi pečlivě. Z dánské strany je to kolikrát jen velmi naivní snažení.
     
    50:48
    Dánové mají viditelné problémy se sebevědomím, když se jim nezdařilo ani tentokrát udržet útočné pásmo. Jeremejev je navíc takřka bez větší práce, moc střel na něj nelétá.
     
    49:34
    Andreas Grundtvig pálil velice zajímavě od modré čáry, avšak rána přes několikerou clonu do branky nedošla. Kazaši hrají s obrovskou zarputilostí, defenzíva je pro ně číslo jedna.
     
    48:34
    Urup Mogensen se vrací zpátky na hrací plochu, Dánsko velmi těžký moment v podobě oslabení ustálo, i nadále tak má šanci .na případné zdramatizování duelu.
     
    47:53
    Kazachům se zatím moc v přesilovce nedaří, což je nyní potvrzeno až příliš rychlou rozehrávkou. Puk skončil na zadním mantinelu, sudí pískají icing a vykazují hru před Jeremejeva.
     
    46:34
    Davyd Makuckij procházel defenzívou Dánů bez velkých problémů, čemuž už musel pod hrozbou inkasování zabránit Jeppe Urup Mogensen (DEN). Za podražení bude pykat na trestné lavici.
     
    45:21
    Davyd Makuckij a Valerij Orechov se pokoušeli lehce narušit defenzivní řady soupeře, nicméně po jejich ztrátě se do brejku naopak mohl pustit Andreas Grundtvig. Vytáhlý dánský bomber ale nesupěl, jeho ránu ztečovala clonící defenzíva.
     
    44:12
    Lucas Andersen pálil z levého křídla pořádně tvrdě, nicméně Jeremejev byl znovu připraven a zasahuje. Puk stačil chytit do lapačky, čímž na chvíli přerušuje mohutný nápor protivníka.
     
    43:26
    Právě ve chvíli, kdy se vracel do hry Korolojov, se prodral do velké šance Christoffer Gath, nicméně jeho průnik přes defenzívu soupeře nebyl úspěšný. Jeremejev předvedl jistý zákrok.
     
    42:41
    Zatím dánským hokejistů vůbec, ale opravu vůbec v přesilovce nedaří. Jejich snaha o palbu je nyní spíše bojem o udržení pásma, jejich hra je rozháraná a bez nápadu. Kazachstánci zatím mají pohodové oslabení.
     
    41:26
    Na ledě stále probíhá lítý boj. Právě z něj plyne i následující trest, kdy se nešťastným způsobem podařilo vyhodit Arťomovi Koroljovovi (KAZ) puk mi led. Dánové tak mohou tvořit šance na snížení manka.
     
    40:09
    Kazaši startují dost špatnou rozehrávkou, když se Orechovovi nepodařilo poslat přesnou nahrávku. Po icigu se hra v této chvíli vrací před dánskou branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetině přinesla velký nápor dánského týmu, který je však stále neefektivní. Severský celek má sice velkou snahu o smazání svého manka, rozhodně předvádí i lepší výkon než v první třetině, jenže ani to stále nestačí. Kazaši se prezentují úsporným obranným systémem bez zbytečného risku, což jim prozatím stačí k aktuálnímu náskoku, který by jim zajistil záchranu. Dánové hrají o holou existenci, třetí třetina tak slibuje pořádné drama. Pokračujeme přibližně v 19:45.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: Dánsko – Kazachstán 9:7
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Ruslan Ďomin se ještě těsně před koncem protlačil do brejku, do kličky se už ovšem nedostal. Setkov mu stačil zkřižovat jeho trajektorii a poslal puk mimo nebezpečný prostor.
     
    38:41
    Samat Danijar se protlačil po přechodu modré čáry k palbě z větší vzdálenosti, nicméně William Rørth byl na přízemní pokus připraven. Puk končí v jeho lapačce.
     
    37:41
    Lucas Andersen si vytvořil velkou tutovku! Po najetí do předbrankového prostoru už mu jen stačilo překonat Jeremejeva, nicméně klička byla neúspěšná. Z nulového úhlu ztroskotal právě na kazašském brankáři.
     
    37:02
    Lopocení Dánů za snížením svého manka je i tentokrát neúspěšné. Po icingu se bude v této chvíli vhazovat před Williamem Rørthem.
     
    36:26
    Jeremejev musel být znovu v pozoru! Schultzův projektil proletěl těsně vedle branky, dánští útočníci se nyní musí držet za hlavu. Kazaši byli totiž momentálně hodně nalomeni.
     
    35:19
    Valerij Orechov zkoušel hledat najetého Ďomina, nicméně dlouhý pas přes střední pásmo byl příliš razantní. Puk tak končí i Williama Rørtha, dánský brankář může znovu odstartovat dánský kontr.
     
    34:41
    Dánové se topí. Prozatím se jim příliš nedaří narušit kazašské sebevědomí, které je nyní mimořádné. Prakticky bez větších potíží se zdařilo tentokrát Samatu Danijarovi dostat puk mimo dosah soupeře, Kazachstán kontruje přečíslením.
     
    33:51
    Andrej Bujalskij a Ajdos Žorabek napálili hned těsně po sobě puk na dánskou klec, ale William Rørth dokázal pokaždé s vypětím všech sil zasáhnout. Po otočení hry se mohou Dánové zkonsolidovat.
     
    32:35
    I tentokrát se podařilo bloku Kazachů zablokovat průnikovou přihrávku a navíc vyhodit kotouč mimo své obranné pásmo. Musabajev se navíc právě v této chvíli vrací na hrací plochu.
     
    31:25
    Dánové se stále snaží, dřou, ale výsledky vůbec nepřicházejí. I tentokrát pálil jednu bombu za druhou, po postavení útočícího hráče v brankovišti jsou ale z pásma vykázáni.
     
    30:35
    Dánové půjdou v této chvíli do další přesilovky. Za hákování v obranné třetině je vyloučen Jernar Musabajev (KAZ), který se provinil celkem viditelným faulem.
     
    30:26
    Jakob Wittendorf se zjevil na levé straně, když se k němu dostal puk z osy hřiště. Bomba z první ale nepomohla Jeremejeva prostřelit, a to i přesto, že tento projektil měl slušnou kadenci. Po úspěšném zákroku je hra přerušena.
     
    29:45
    Dánové si častokrát v mnoha herních situacích vůbec nevěří a častokrát chybují. Kazaši tak mají prozatím celkem bezproblémovou práci, v obranné fázi své hry tak nabírají relativně velký cit pro hru a zlepšují se.
     
    28:41
    Dánové byli milimetry od gólu! Po ráně Grundtviga vyrazil Jeremejev kotouč jen před sebe, kde už ovšem stál David Madsen. Jeho dorážka ale nebyla přesná, trefila jen beton kazašského brankáře.
     
    27:47
    Andrej Bujalskij obdržel tvrdě naloženo v rohu hřiště, podle všeho však šlo o čistý zákrok. Sudí tak hru i tentokrát pouští, Dánové vyvážejí puk z obranného pásma.
     
    26:46
    Musorov se znovu vrací na hrací plochu, ani tato možnost nebyla Dány zužitkována. Kazachstán se zatím může tetelit blahem, momentálně má velmi zajímavou úspěšnost v této herní variantě.
     
    25:51
    Dánům se stále nedaří hledat si lepší střelecké pozice, nicméně Victor Cubars se nyní mohl dostat k tutovce. Puk mu však přeskočil hokejku. Ruslan Ďomin tak může jít do rychlého kontru.
     
    24:46
    Kazachstán čeká další oslabení. Za viditelné držení soupeře při přechodu modré čáry je trestán Maxim Musorov (KAZ).
     
    24:26
    Victor Andersen s Jonasem Röndbjergem dlouho bojovali o udržení útočného pásma, puk se však převalil přes modrou čáru. Dánský útok tak musí začínat znovu od začátku.
     
    23:39
    Victor Andersen otestoval Jeremejevovu pozornost, avšak rána z levé strany nebyla pro kazašského hrdinu velkým problémem. Puk bez problému ukryl do lapačky a pokračuje i nadále v neprůstřelnosti.
     
    22:22
    Dánové se viditelně snaží o rychlý postup vpřed, ale zatím jim to vůbec nevychází. Ba naopak se mohl o další kazašský gól postarat Andrej Bujalskij, nicméně kličkami se dostal mimo střelecký úhel.
     
    21:06
    Ivan Vereščagin pálil velmi nebezpečně zápěstím, nicméně Jeremejev předvádí jistý zákrok. Jeho lapačka se vymrštila proti bombě a bez problémů zachytila letící kotouč. Hra je přerušena.
     
    20:23
    Jonas Röndbjerg se dostal do obrovské šance! jeho průnik po pravé straně nezastavil nikdo z kazašských obránců, jeho rána tak mohla dostat ráz nebezpečnosti. Puk se mihl kolem boční sítě!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina ukázala naprostá překvapení. Kazaši se totiž dokázali během prvních pěti minut dostat do nadějného dvoubrankového náskoku, který by jim v této chvíli zaručoval již jistou záchranu. Dánové se i nadále trápí v útočné fázi, prakticky mají stále smůlu, nicméně dá se mluvit i o velké neefektivitě. Asijský celek měl totiž hned dvakrát méně střel než soupeř. Boj o záchranu je však i nadále mimořádně napínavý a otevřený, pokračujeme přibližně v 18:57 středoevropského času.
     
    Střely na branku v 1. třetině: Dánsko – Kazachstán 10:5
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:02
    Jakob Wittendorf je zpátky na hrací ploše, Dánům se podařilo velmi zrádné oslabení ubránit bez ztráty korunky. Tlak soupeře byl dokonale neutralizován.
     
    18:09
    Kazaši velmi trpělivě tlačí svého soupeře, nicméně prozatím se Dánům daří je držet za brankou. Střelbu momentálně vidí prořídlé tribuny jen nahodile, většina ran totiž míří mimo branku. Valná většina z nich byla ale velmi nebezpčných.
     
    17:02
    Kazaši půjdou v této chvíli také do přesilovky. Za nedovolné bránění v útočném pásmu bude pykat Jakob Wittendorf (DEN).
     
    16:09
    Ajdos Žorabek se vrací po odsezení trestu Treťjakovského zpátky na hrací plochu, Dánům přesilová hra vůbec nevyšla. Na smazávání manka tak mají stálé méně času.
     
    15:42
    Jeremejev je pod velkým tlakem, zatím však na něj ještě příliš střel nelétá. Dánové mají problém s postupnou kombinací a často chybují. Zatím tak za soupeřem ztrácejí.
     
    14:09
    Danil Treťjakovskij (KAZ) za faul na Röndbjerga obdržel dvě minuty a ještě k tomu vyfasoval desítku za nesportovní chvoání. Šlo totiž viditelně o zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest za něj odpyká Ajdos Žorabek (KAZ).
     
    14:09
    Jonas Röndbjerg dostal tvrdě naloženo v rohu, nicméně se mu ještě podařilo dostat kotouč na vrchol útočné pětky, kde se postaral o kvalitní bombu z první Lasse Mortensen. Jeremejev nicméně parádně zasahuje.
     
    13:58
    Jakob Wittendorf se dostával do zajímavého brejku, nicméně na Orechova nevyzrál. Posléze se tlačil na levé straně ke střelbě i Victor Cubars, jeho však pro změnu zpacifikovala hned dvojice Kazachů. Následná rána naslepo letěla mimo tři tyče.
     
    13:03
    Brinkman se pokoušel dostat do rychlejší šance, nicméně byl až příliš rychlý při přechodu modré čáry. Mezinárodní tribunál sudí mu zapískal ofsajd, který byl dost okatý.
     
    12:26
    Artur Gaťjatov zkoušel hledat někoho ve středu ledu, v předbrankovém prostoru, jenomže jeho nahrávka nakonec nevyšla. Po další dánské chybě se ale stejně píská icing.
     
    11:46
    Emil Marcussen se postaral o zatím největší dánskou tutovku! Jeho sjetí na střed se ukázalo jako rozhodující. Dánský bomber sice pohotově vystřelil po přihrávce od kolegy za brankou, ale Jeremejev byl znovu připraven. Lucas Andersen už pak dorážel jen marně.
     
    11:23
    Na Jeremejeva letělo hned několik střel, nicméně kazašský strážce branky pro tuto chvíli zasáhl bez menších problémů. Puk ukryl ve své lapačce. Dánové opravdu nyní pořádně zabrali.
     
    10:36
    Ani tentokrát se nepovedlo Dánům výrazněji ukázat vou možnou sílu, čehož využil k úniku Davyd Makuckij. Jeho bomba ale letěla vedle branky, William Rørth nemusel ani zasahovat.
     
    09:11
    Bach se vrací zpátky na led, defenzíva Dánů byla úspěšná.
     
    08:36
    Kazaši se sice snaží kombinovat v pásmu soupeře, ale ani nadále nemají dostatečnou kuráž na větší pres na čtyřku Dánů. Seveřané zatím svůj obranný diamant na středu drží kompaktní.
     
    07:11
    Na řadě je první vyloučení tohoto duelu. Za faul v útočném pásmu je vyloučen Lukas Bach (DEN), který se podle sudích provinil sekáním.
     
    06:35
    Schultz a Rondbjerg postupně v tomto pořadí otestovali Jeremejeva, jenomže kazašský brankář bez potíží zasahuje. Hra je pro tuto chvíli přerušena, Dánové začnou v pásmu soupeře.
     
    05:41
    Kazachstán momentálně bez větších potíží ovládá led, Dánové jsou opravdu viditelně psychicky nastalým vývojem zaskočeni a moc nestíhají. Asijský tým se však také nikam výrazně netlačí.
     
    04:47
    Na řadu přichází asi logický krok. Kouč Dánů Olaf Eller stahuje z ledu Madse Søgaarda, na jeho místo přichází jeho náhradník William Rørth.
    04:47 Davyd MAKUCKIJ - 0:2
     
    04:47
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Další úder outsidera! Dánové jsou nyní jako opaření, protože mnoha experty podceňovaný mančaft nyní znovu skóruje. Po natlačení puku do předbrankového prostoru se povedlo DAVYDU MAKUCKÉMU vypálit přesnou bekhendovou ránou přímo do pravé šibenice. Mads Søgaard by v golmanské pozici pozdě. Asistence: Ajdos Žorabek, Jevgenij Šinkareckij.
     
    -145:19
    Pres Dánů nyní vrcholí, neboť kazachstánská útočná řada nedokázala ani napotřetí vyvézt puk mimo vlastní defenzivní pásmo. Jeremejev je však prozatím bezchybný, což naděje asijského celku drží stále na vysoké úrovni.
     
    02:48
    Lasse Mortensen vystřřelil z pořádné dálky, jenomže Jeremejev znovu zasahuje lapačkou. Dánové mají momentálně výrazný tlak na soupeřovu defenzívu.
     
    02:35
    Phillip Schultz se dostal do zajímavého úniku, nicméně v brance nyní parádním způsobem zakročil Děmid Jeremejev, který se nenechal prostřelit přízemní střelou. Dánský bomber si pak ještě něco vyříkává s obránci soupeře, nicméně vše v mezích pravidel.
     
    01:15
    Ivan Vereščagin to tvrdě shytal od dánských beků po přechodu modré čáry, nicméně bodyček to byl podle názoru sudích čistý. Otřesený kazachstánský útočník se jen těžko z ledu zvedá, podle všeho ale bude moci ve hře i nadále pokračovat.
    00:35 Sajan DANIJAR - 0:1
     
    00:35
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Nečekané, šokující! Kazachstánci se i v tomto duelu coby outsideři ujímají právě v této chvíli vedení, když se SAJANU DANIJAROVI podařilo dostat na pravé straně do úniku a po rychlé kličce naprosto dokonale vykoupal i brankáře Madse Søgaarda, kterého dostal z osy a po vracečce si ho obešel krásným obloučkem. Puk pak dosstal zpoza branky do její opuštěné části. Asistence: Artur Gaťjatov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Aktéři tohoto duelu už jsou na hrací ploše, startujeme za malinký okamžik.
     
    Oba celky už se vrátily po rozbruslení zpátky do kabin, Rogers Arena je i kvůli brzkému začátku v místním čase velmi nahodila zaplněna. Prakticky i novinářská tribuna je zahalena prázdnotou.
     
    Úvodní sestavy:

    Dánsko: Søgaard (Rørth) – Setkov, Koch, Baasstrup (A), Urup Mogensen, V. Andersen, Mortensen, Schulze – Brinkman, Röndbjerg (C), Schultz – Grundtvig (A), Madsen, L. Andersen – Cubars, Green, Wittendorf – Marcussen, Kjær, Bach – Gath.

    Kazachstán: Jeremejev (Karatajev) – Samat Danijar (A), Orechov (A), Musabajev, A. Koroljov, D. Muratov, Šinkareckij, Chripkov – B. Muratov, Sajan Danijar (C), Gaťjatov – Musorov, Gusejnov, Vereščagin – Bojko, Bujalskij, Ďomin – Treťjakovskij, Žorabek, Makuckij.

    Rozhodčí: Ansons (LAT), Stano (SVK) – Kovacs (SUI), Šefčík (SVK).
     
    Hlavními rozhodčími tohoto zápasu jsou Lotyš Andris Ansons a Slovák Peter Stano. Jako čároví sudí jsou pak delegováni Švýcar Balazs Kovacs a Slovák Peter Šefčík.
     
    Kazaši odehráli základní skupinu ve Victorii, na sérii o udržení se museli stěhovat. A přesto, že jsou nováčkem elitní skupiny, vypálili Dánům rybník. Dánové je přestříleli vysokým poměrem 43:19 a i když konečně na mistrovství dali góly, tak se v koncovce natrápili a prohráli 3:4.

    Kazachstán byl po drtivou většinu souboje napřed. Náskok 1:0 ještě ztratil, ale brzy šel zpátky do vedení a pak už Dánsko zvládlo jen dvakrát korigovat na rozdíl jediné branky. Madse Soegaarda v gólmanském duelu přechytal Demid Jeremejev, jenž zastavil 40 ze 43 střel. Vítěznou trefu obstaral ve 49. minutě Artur Gaťjatov.

    1. zápas série o udržení:
    Kazachstán – Dánsko 4:3 (2:1, 1:0, 1:2)

    Branky a nahrávky: 2. Bojko (Šinkareckij, Bujalskij), 12. Musabajev (A. Koroljov, Ďomin), 33. Sajan Danijar (Gaťjatov, Samat Danijar), 49. Gaťjatov – 9. Röndbjerg (Schultz), 42. Grundtvig (L. Andersen, Cubars), 58. Setkov (Röndbjerg).
     
    Zdravím hokejové fanynky a fanoušky, kteří poctivě sledují nejprestižnější mládežnický turnaj planety. Na šampionátu dvacítek ve Vancouveru dnes budeme před semifinálovými bitvami sledovat ještě druhý zápas série o udržení, ve které po prvním utkání vede nováček z Kazachstánu nad Dánskem.

    Čeká nás trochu extrémní zážitek, neboť úvodní buly padne na led krátce po deváté hodině ranní místního času. Mistrovství se už dohrává pouze v jeho hlavním dějišti a poblíž Rogers Areny není žádná druhá hala, v níž by se dnešní a případné zítřejší třetí utkání mohly odehrát v důstojnějším čase.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 1. Sajan Danijar (Gaťjatov), 5. Makuckij (Žorabek, Šinkareckij), 59. Gaťjatov (B. Muratov, Orechov), 60. Gaťjatov (B. Muratov, Samat Danijar)


    Dánsko: Søgaard (5. Rørth) – Setkov, Koch, Baasstrup (A), Urup Mogensen, V. Andersen, Mortensen, Schulze – Brinkman, Röndbjerg (C), Schultz – Grundtvig (A), Madsen, L. Andersen – Cubars, Green, Wittendorf – Marcussen, Kjær, Bach – Gath.
    Kazachstán: Jeremejev (Karatajev) – Samat Danijar (A), Orechov (A), Musabajev, A. Koroljov, D. Muratov, Šinkareckij, Chripkov – B. Muratov, Sajan Danijar (C), Gaťjatov – Musorov, Gusejnov, Vereščagin – Bojko, Bujalskij, Ďomin – Treťjakovskij, Žorabek, Makuckij.

    Rozhodčí: Ansons (LAT), Stano (SVK) – Kovacs (SUI), Šefčík (SVK)
    bahis siteleri