Dánsko – Kazachstán 0:4 (kon.) | Rusko – USA 1:2 (kon.)
konec
Dánsko
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Kazachstán
Pátek 04.01.2019, 18:08 • Rogers Arena, Vancouver, Kanada (kapacita: 18 910 míst) • Mistrovství světa do 20 let • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Artur GAŤJATOV - 0:4
     
    59:06
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    A další kazachstánská radost. PO rychlém úniku se ARŤOM GAŤJATOV prosazuje v této chvíli hned podruhé během čtyřiceti sekund. Při průniku mu stačilo jen napálit plnou ranou puk do opuštěné klece. Asistence: Batyrlan Muratov, Samat Danijar.
    58:27 Artur GAŤJATOV - 0:3
     
    58:27
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Konec dánských nadějí. Po rychlém brejku se dokázali dostat Kazachstánci i díky marnému snažení dánských beků při skákání led k palbě, kterou korunoval výstavní nahrávkou Muratov, pro ARŤOMA GAŤJATOVA bylo zakončení jen formalitou. Měl před sebou na ose hřiště jen prázdnou branku. Asistence: Batyrlan Muratov, Valerij Orechov.
    04:47 Davyd MAKUCKIJ - 0:2
     
    04:47
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Další úder outsidera! Dánové jsou nyní jako opaření, protože mnoha experty podceňovaný mančaft nyní znovu skóruje. Po natlačení puku do předbrankového prostoru se povedlo DAVYDU MAKUCKÉMU vypálit přesnou bekhendovou ránou přímo do pravé šibenice. Mads Søgaard by v golmanské pozici pozdě. Asistence: Ajdos Žorabek, Jevgenij Šinkareckij.
    00:35 Sajan DANIJAR - 0:1
     
    00:35
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Nečekané, šokující! Kazachstánci se i v tomto duelu coby outsideři ujímají právě v této chvíli vedení, když se SAJANU DANIJAROVI podařilo dostat na pravé straně do úniku a po rychlé kličce naprosto dokonale vykoupal i brankáře Madse Søgaarda, kterého dostal z osy a po vracečce si ho obešel krásným obloučkem. Puk pak dosstal zpoza branky do její opuštěné části. Asistence: Artur Gaťjatov.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 1. Sajan Danijar (Gaťjatov), 5. Makuckij (Žorabek, Šinkareckij), 59. Gaťjatov (B. Muratov, Orechov), 60. Gaťjatov (B. Muratov, Samat Danijar)


    Dánsko: Søgaard (5. Rørth) – Setkov, Koch, Baasstrup (A), Urup Mogensen, V. Andersen, Mortensen, Schulze – Brinkman, Röndbjerg (C), Schultz – Grundtvig (A), Madsen, L. Andersen – Cubars, Green, Wittendorf – Marcussen, Kjær, Bach – Gath.
    Kazachstán: Jeremejev (Karatajev) – Samat Danijar (A), Orechov (A), Musabajev, A. Koroljov, D. Muratov, Šinkareckij, Chripkov – B. Muratov, Sajan Danijar (C), Gaťjatov – Musorov, Gusejnov, Vereščagin – Bojko, Bujalskij, Ďomin – Treťjakovskij, Žorabek, Makuckij.

    Rozhodčí: Ansons (LAT), Stano (SVK) – Kovacs (SUI), Šefčík (SVK)
    bahis siteleri