Montpellier – Caen 2:0 (kon.) | Amiens – Lyon 0:1 (kon.) | Toulouse – Angers 0:0 (kon.)
PSG – Rennes 4:1 (kon.)
konec
Montpellier HSC
2:0 (0:0)
SM Caen
Neděle 27.01.2019, 15:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 16:16. (16:50:03)
     
    Je konec! Ačkoliv první poločas nabídl hodně nezáživnou podívanou, tak ten druhý byl o poznání lepší. Domácím vyšel start do druhého dějství, během krátkého časového sledu se dostal hned do dvoubrankového vedení. S Caen to nevypadalo moc dobře, navíc hosté byli směrem dopředu celkem bezradní. Hra se přeci jenom trochu vyrovnala, avšak překonání brankáře Lecomteho vůbec nedošlo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Beauvue si hrudí dokázal zpracovat míč, avšak poté se kolem něj seběhla početná skupina protihráčů, proto následovala zpětná přihrávka na Djikua.
     
    90+2
    Lecomte se ujal dalšího odkopu od své branky, po kterém se k míči dostal soupeř, který se ale daleko s míčem nedostal.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Florent Mollet, přichází Mihailo Ristić.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, zda se bude ještě něco nastavovat.
     
    88
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Gaëtan Laborde, přichází Petar Škuletić.
     
    87
    Do otevřené obrany se dostával Delort, který si hodil míč na levou nohu, avšak následný centr dokázal srazit jeden z protihráčů.
     
    86
    S míčem si zahrál také brankář Lecomte, který na druhé straně hrací plochy hledal Delorta, jenž ale ve vzduchu vůbec neuspěl.
     
    85
    Naopak domácí hráči se snaží vycházet ze zajištěné obrany, což se zatím celkem daří. Zdá se, že o vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Junior Sambia (Montpellier HSC).
     
    84
    Caen se opět usadil na útočné polovině, kde se mu nedaří dostat do žádné vyložené šance. V tuto chvíli má hrací předmět na kopačce Bammou.
     
    83
    Navíc si hosté vybojovali další rohový kop. I tentokráte se k míči postavil Fajr, který centroval k přední tyči, kde ale zasahoval obránce Congré.
     
    82
    Střídající Mbengue nedokázal uspět v hlavičkovém souboji, na druhé straně se v souboji jeden na jednoho ocitl na zemi Mollet, pískat se ale nebude.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Hosté v posledních minutách přidali na aktivitě, avšak k překonání Lecomteho stále nedošlo.
     
    80
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Rodrigue Casimir Ninga, přichází Malik Tchokounté.
     
    76
    Fajr zkoušel zakroutit míč přímo do branky, avšak hrací předmět se snesl pouze na horní síť. Lecomte tak obstará další odkop od své branky.
     
    75
    Lecomte musel přeci jenom zasahovat, poradil si s projektilem z kopačky Bammoua. Následovat bude rohový kop z levé strany hrací plochy.
     
    74
    Hilton zbytečně nic nevymýšlel, naopak dalekonosným pasem hledal Delorta, který ale v hlavičkovém souboji proti Bayssemu neuspěl.
     
    73
    Poslední minuty nám mimo jiné přináší slušný déšť, který doslova vyhnal fanoušky pod krytou tribunu. Mezitím jsou hosté na útočné polovině.
     
    72
    Zpoza pokutového území to zkoušel hostující Diomandé, který zamířil zhruba metr vedle branky. Ani tentokráte se brankář Lecomte nemusel činit.
     
    71
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Yoel Armougom, přichází Adama Mbengue.
     
    70
    Tutovka pro domácí! Laborde nadvakrát procedil míč na Delorta, který z velmi dobré pozice trefil pouze hostujícího brankáře.
     
    69
    Na další centrovanou nabídku se vyhoupl Delort, jehož hlavička z místa nebyla vůbec přesná. Samba okamžitým výhozem oslovil Armougoma.
     
    68
    Střídající Sambia se okamžitě chtěl zapojit do útočné akce, jenomže před ním odehrál míč do zámezí Djiku. Montpellier tak bude vhazovat.
     
    67
    Fajr celkem dlouho hledal vhodného adresáta, nakonec oslovil vedle stojícího Bammoua, jehož přenesení hry křížem nenašlo Armougoma.
     
    66
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Damien Le Tallec, přichází Junior Sambia.
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Sajfaddín Chauí, přichází Claudio Beauvue.
     
    65
    Následoval rohový kop, který směřoval na přední tyči. Tam si dobře počínal urostlý zadák Baysse, který vyhlavičkoval míč daleko z pokutového území.
     
    64
    Samba měl práci! Nákop za obranu směřoval na Delorta, jehož ránu pravou nohou dokázal hostující brankář vyrazit vedle vzdálenější tyče.
     
    63
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, domácí stále vedou o dvě branky. Montpellier je najednou na koni, hosté se stále hledají...
     
    62
    Delort šikovně pustil míč za sebe, kam si sbíhal kolega Laborde. Jeho pohotová rána pravačkou byla prudká, avšak skončila vysoko nad.
     
    61
    Caen je ve druhém poločase hodně pasivní, postupem času to bude mít čím dál složitější. Navíc se domácí opět ženou po pravém křídle.
     
    60
    Ninga se ještě pokoušel zastavit míč před postranní lajnou, což se nakonec nepovedlo. Bude z toho autové vhazování pro domácí mužstvo.
    59. Paul BAYSSE - 2:0
     
    59
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Rázem je tu druhá branka v hostující síti! Lasne měl na levém křídle hodně času na centr, ten doskákal pouze na nohu protihráče, který ho odehrál k PAULU BAYSSEMU, jenž nešťastně zamířil do vlastní sítě. Samba byl téměř bez šance!
     
    59
    Djiku musel jednat hodně rychle, nakonec se mu před napadajícím protihráčem podařilo přenést hru křížem, u postranní lajny už čekal Gradit.
     
    58
    Hodně čitelnou přihrávkou to zkoušel domácí forvard Delort, který v tandemu hledal Labordeho, s čímž ale počítal pozorný brankář Samba.
     
    57
    Crivelli se dožadoval nedovoleného zákroku, avšak hlavní sudí opět nechal pokračovat ve hře. Mezitím se Montpellier dostalo zpět na útočnou zónu.
     
    56
    Samba opět odkopával od své branky, jenomže míč poslal přímo na kopačku Molleta, kterému se pro změnu nepodařilo oslovit kolegu Delorta.
     
    55
    Na zeleném pažitu ale zůstal ležet Mollet, kterého zezadu fauloval Diomandé. Nakonec se to obešlo bez žluté karty, domácí budou rozehrávat.
     
    54
    Gradit si splnil obrannou povinnost, následně ještě stačil přeposlat míč do strany na Bammoua, který ale nedokázal odklidit balón do bezpečí.
     
    53
    Hosté to nyní budou mít hodně složité, prohrávají totiž o jednu branku. Do konce zápasu zbývá dostatek času, skóre se klidně může otočit.
     
    52
    Domácí se opět nastěhovali na útočnou polovinu, kde se Lasne dostal k dalšímu centru, který ani tentokráte neproletěl až do pokutového území.
    51. Gaëtan LABORDE - 1:0
     
    51
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Roztažení hry na pravou stranu přineslo centr, na který pravačkou reagoval Le Tallec. Jeho ránu dokázal Samba vyrazit, hlavičkou ale zacílil ke vzdálenější tyči GAËTAN LABORDE.
     
    51
    Hlavní sudí ponechal výhodu, hodně důrazně si totiž pomohl obránce Hilton, jenž rukou poslal k zemi Crivelliho. Caen bude zahrávat standardku.
     
    50
    Congré přesunul míč na kopačku Molleta, který se snažil nasadit jesličky Graditovi, což ale nevyšlo. Caen bude vhazovat od pravé postranní lajny.
     
    49
    Brankář Samba se ujal odkopu od své branky, který poslal daleko na druhou stranu. Po menší přetahované se míče ujal aktivní Ninga.
     
    48
    Po pravém křídle to zkoušel Aguilar, který se po kontaktu s protihráčem ocitl na zemi. Hlavní sudí ale nechává pokračovat ve hře.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nepřinesl žádnou přesnou trefu. Sledovali jsme hodně nezáživnou podívanou, za celý první poločas jsme se nedočkali ani jedné vyložené šance. Oba celky se dopouštěly celé řady nepřesností, navíc jsme sledovali nespočet nedovolených zákroků. Směrem dopředu byli o něco aktivnější domácí, jenomže k ohrožení branky soupeře nedošlo. Doufejme, že druhý poločas bude atraktivnější.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Pomalu a jistě se nám blíží konec prvního poločasu. Nyní se Caen dostalo na útočnou polovinu, kde ale Armougom fauloval Aguilara.
     
    42
    Na pořadu dne byla standardní situace z pravé strany. Mollet zkoušel centrovat ke vzdálenější tyči, kam ale v poklidu dokráčel brankář Samba.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Rodrigue Casimir Ninga (SM Caen).
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    39
    Mendes vypustil ze své kopačky až příliš prudkou přihrávku, Laborde si s ní nedokázal poradit. Následně Mollet nestihl odehrát míč před autovou čárou.
     
    38
    Laborde si nyní vůbec neporozuměl s Aguilarem, druhý jmenovaný totiž nepochopil přihrávku do strany. Volného balónu se tak ujal Armougom.
     
    37
    K rozehrávce se postavil Mollet, který na přední tyči hledal Hiltona, jenž ale nedoskočil. Z druhé vlny vypálil vysoko nad branku záložník Schirí.
     
    36
    Baysse dokázal zakročit před Labordem, následně tentýž hráč zablokoval centr z levé strany. Následovat bude rohový kop pro Montpellier.
     
    35
    Ve středu hrací plochy zůstal na zemi ležet Fajr, který byl rukou trefen do obličeje. Hlavní sudí přerušil hru, nic hrozného se ale nestalo.
     
    34
    Sled nedovolených zákroků pokračuje. Jako první se k padajícímu míči dostal Ninga, kterého zezadu trefil Laborde. Hlavní sudí i tentokráte odpískal.
     
    33
    Posléze přišel další faul, tentokráte si taktickým faulem pomohl hostující Fajr, který přidržel za dres Delorta. Montpellier okamžitě rozehrálo.
     
    32
    U postranní čáry si nedovoleným zákrokem pomohl Lasne, který tak trochu neohrabaně přišlápl Bammoua, za což si ale nevysloužil žlutou kartu.
     
    31
    Mollet celkem podcenil souboj s Crivellim, nicméně zpracování neposedného míče se hostujícímu útočníkovi vůbec nepovedlo, hrají tak domácí.
     
    30
    Poté přišla nepovedená přihrávka z kopačky Le Tallece, který skončil až v místech, ve kterých se nacházel Samba. Nezáživná podívaná tak pokračuje.
     
    29
    Na útočnou polovinu se vydal Lasne, který se pokoušel zbavit Bammoua, jenž ale netrpělivě napadal. Montpellier se vrátilo zpět na vlastní polovinu.
     
    24
    Následně to byl právě Ninga, který byl přistižen v ofsajdu. Opakovaný záběr ofsajdové postavení potvrdil, rozehrávky se ujal sám brankáře Lecomte.
     
    23
    Crivelli zkoušel prodloužit za sebe, kde byl nejrychleji brankář Lecomte. Později reagoval Ninga, který měl k míči skutečně hodně daleko.
     
    22
    Chaouí se chtěl dostat kolem Congrého, který ho sice šlápl na nohu, avšak hlavní sudí nechal pokračovat ve hře. Montpellier ale rychle přišlo o balón.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. O něco aktivnější je Caen, který ale rovněž čeká na nějakou vážnější příležitost.
     
    20
    Armougom si dával s odkopem hodně načas, nakonec se mu podařilo trefit nohu napadajícího Aguilara, od které se míč odrazil zpět za postranní lajnu.
     
    19
    Po předchozím souboji skončil na zemi jeden z hráčů Caen, na scénu tak přispěchal lékařský personál. Na nic vážného to ale určitě nevypadá.
     
    18
    Chaouí si v pokutovém území vybral Crivelliho, kterého ale dokázal uhlídat jeden z protihráčů. Lecomte si tak došel pro volný hrací předmět.
     
    17
    Na útočnou polovinu se dostal hostující Diomandé, který na pravé straně hrací plochy našel volného Bammoua, jenž v tuto chvíli operuje s míčem.
     
    16
    Hilton to nyní neudělal moc dobře, trefil totiž napadajícího Ningu, což ale nemuselo vadit. Hostující křídelník se totiž nacházel pouze v ofsajdu.
     
    15
    Hosté zahrávali standardní situaci, která nebyla rozehrána dle představ. Pro míč si došel brankář Lecomte, avšak jeho kolegové opět přišli o balón.
     
    14
    Caen se rozhodlo uklidnit hru, s míčem se seznámila kompletní obranná čtveřice, která posléze nedokázala kloudně rozehrát do strany.
     
    13
    Na opačné straně si navedl míč na střelu Laborde, který rovněž nemířil přesně. Samba se za tímto projektilem pouze ohlédl, odkop od branky.
     
    12
    Nakonec to střeleckým pokusem zkoušel Bammou, jehož rána pravým nártem směřovala nad branku, Lecomte tak nemusel zasahovat.
     
    11
    Jako první se k volnému míči dostal obránce Hilton, který ho na jistotu poslal do zámezí. K autovému vhazování se nyní staví Baysse.
     
    10
    Armougom byl donucen ke zpětné přihrávce na Sambu, jehož odkop našel pouze nohu Hiltona, jenž do kombinace zapojil brankáře Lecomteho.
     
    9
    Congré se poklidným způsobem dostával k hranici půlící čáry, tam jeho prudkou přihrávku ale nedokázal zpracovat Lasne. Aut pro hráče Caenu.
     
    8
    Hostující brankář se prezentoval velmi dobrým odkopem, který směřoval na levou stranu, kde to zkušeně vyřešil domácí zadák Mendes.
     
    7
    Samba musel s rozehrávkou od své branky hodně spěchat, napadající Delort nakonec nedokázal zablokovat odkop. Montpellier je ale aktivnější.
     
    6
    S míčem se opět seznámil brankář Lecomte, který ho posílal na druhou stranu hrací plochy, kde ho za sebe prodlužoval křídelník Mollet.
     
    5
    Posléze se do pokutového území chtěl dostat hostující Ninga, kterého odtlačil od míče důrazný Hilton. Budeme sledovat odkop od domácí branky.
     
    4
    Byl to právě Lasne, kdo se postaral o autové vhazování. Jeho nabídka směřovala na Laborde, proti kterému si zákrokem v rámci pravidel pomohl Gradit.
     
    3
    Poprvé se s míčem seznámilo také Montpellier. Od levé postranní čáry to centrem zkoušel Lasne, avšak do dráhy letu míče se připletl Baysse.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Montpellier HSC: Lecomte – Mendes, Hilton (C), Congré – Aguilar, Schirí, Le Tallec, Lasne – Mollet, Laborde – Delort.
    Náhradníci: Bertaud – Cozza, Oyongo, Ristić, Sambia, Škuletić, Suárez.

    SM Caen: Samba – Baysse, Gradit, Djiku, Armougom – Fajr (C), Diomandé – Bammou, Chauí, Ninga – Crivelli.
    Náhradníci: Zelazny – Beauvue, Deminguet, Mbengue, Joseph, Sankoh, Tchokounté.

    Rozhodčí: El Hadj – Viala, Pasqualotti.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    SM Caen

    Na opačné straně stojí Caen, který si vede o poznání hůř. Tomuto celku patří až šestnáctá pozice, na sestupové pásmo má náskok pouze jednoho bodu. SM Caen se rovněž nenachází v ideální formě, prohrál totiž poslední dva ligové zápasy. Nejprve na domácím stadionu nestačil na druhé Lille, kterému podlehl poměrem 1:3, následně pak prohrál také s Marseille, které k vítězství stačila jediná branka. Caenu to na hřištích soupeřů moc nejde, dohromady zde odehrál deset zápasů, přičemž vyhrál pouze v jediném případě. Stále to ale není zas tak hrozně, neboť polovina venkovních zápasů přinesla remízu.
     
    Montpellier HSC

    Fotbalisté Montpellier si letos vedou celkem dobře, po dvaceti kolech se nacházejí na šesté pozici, přičemž na pohárové pozice ztrácí pouze čtyři body. Montpellier se ale v poslední době nenachází v dobré formě, nevyhrál totiž ani jeden z posledních pěti zápasů. V minulém kole se uskutečnila bezbranková remíza na půdě Rennes. Montpellier se v tabulce domácích celků řadí až na osmou pozici, přičemž z deseti zápasů vyhrálo pouze čtyři. Poslední tři domácí zápasy, nabídly zisk pouze dvou bodů. Poslední domácí zápas skončil nerozhodným výsledkem, Montpellier remizoval s Lyonem poměrem 1:1.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Francouzská Ligue 1 má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Montpellier HSC a SM Caen.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    David Suchý

    Branky: 51. Laborde, 59. Baysse (vla.)

    Karty:   84. Sambia (MON) – 41. Ninga (CEN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 16:16.
    Montpellier HSC: Lecomte – Mendes, Hilton (C), Congré – Aguilar, Schirí, Le Tallec (66. Sambia), Lasne – Mollet (90. Ristić), Laborde (88. Škuletić) – Delort.
    Náhradníci: Bertaud – Cozza, Oyongo, Ristić, Sambia, Škuletić, Suárez.

    SM Caen: Samba – Baysse, Gradit, Djiku, Armougom (71. Mbengue) – Fajr (C), Diomandé – Bammou, Chauí (66. Beauvue), Ninga (80. Tchokounté) – Crivelli.
    Náhradníci: Zelazny – Beauvue, Deminguet, Mbengue, Joseph, Sankoh, Tchokounté.

    Rozhodčí: El Hadj – Viala, Pasqualotti
    bahis siteleri