Atlético – Girona 2:0 (kon.) | Espanyol – Getafe 1:1 (kon.) | Villarreal – Barcelona 4:4 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:0 (0:0)
Girona FC
Úterý 02.04.2019, 19:30 • Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Antoine GRIEZMANN - 2:0
     
    90+4
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ANTOINE GRIEZMANN. Asistence: Vitolo. Po útočné akci Girony Atleti vykopli a najednou se na druhé straně hřiště ocitli 2 hráči domácích proti jednomu hostovi. Vitolo poslal chytrou přihrávku do běhu GRIEZMANNOVI a ten už Iraizoze překonal hezkým dloubáčkem. Domácí si tak pojistili 3 body.
     
    85
    A tady je to o čem jsem mluvil. Atlético bude nyní bránit výsledek a místo útočníka Moraty na hřiště přichází stárnoucí, ale stále skvělý stoper Juanfran.
     
    84
    Nyní katalánský celek využil poslední střídání a jejich trenér Eusebio Sacristan poslal na hřiště Fernándeze místo Ponse.
     
    81
    Druhé střídání nyní využívá Girona. Z hřiště se pomalu stahuje dnes v první půli hodně aktivní zkušený Doumbia. Nyní už ale tak vidět nebyl a nahrazuje ho Roberts.
    79. Diego GODÍN - 1:0
     
    79
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je DIEGO GODÍN. Rozhodčí svůj verdikt přehodnotil a rozhodl, že Griezmann v ofsajdu nebyl. Godínova hlavička tedy znamená vedení 1:0.
     
    77
    Atlético vstřelil gól! Rozhodčí ho však neuznal kvůli ofsajdu a je nutné říct, že správně. Po centru si Griezmann v ofsjdu chtěl dojít pro míč, ten se odrazil ke Godínovi a ten zakončoval hlavou.
     
    69
    Girona se oproti domácím rozhodla oživit útočné řady a místo Portuguése, o kterém jsme dnes moc neslyšeli a moc ho neviděli, přichází Lozano.
     
    66
    Vitolo nyní přichází na trávník s úkolem oživit zadní řady. Sednout si jde hodně zkušený krajní obránce Felipe Luís.
     
    55
    K mému překvapení jde střídat v prvním poločase velmi dobře hrající Thomas Partey. Místo něj si to na hřiště kráčí Argentinec Correa.
     
    49
    Santiago Arias vidí první žlutou kartu tohoto zápasu. Dostal jí za faul kdy nakopl Muniesu v souboji a ten se skácel na zem. Zcela oprávněná žlutá.
    34. Střet Doumbie a Oblaka
     
    34
    Už se opět hraje. Girona po pár minutách zkouší útočit. Garcia nacentroval míč a těsně před Oblakem ještě zkoušel hlavičkovat Doumbia. Střetl se však s Janem Oblakem, který sice následnou dorážku ještě chytil, poté si však sedl a přivolali mu doktory.
     
    31
    Z opakovaného záběru jsme viděli, že se nejednalo o hlavu hráče domácích, nýbrž o ruku jednoho z obránců. Atlético tak mělo kopat penaltu, ale viděl to pravděpodobně jen Diego Simeone, který se naštval u laviček.
    3. Doumbiova šance
     
    3
    Girona je stále na míči. Seydou Doumbia se snažil se na pravém křídle procpat, ale míč mu byl vykopnut za čáru. Následně se k míči po centru dostal opět Doumbia a hlavičkou otestoval Oblaka.

    Jiří Polášek

    Branky: 79. Godín, 90+4. Griezmann (Vitolo)

    Karty:   49. Arias (ATM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:9.
    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Godín, Luís (66. Vitolo) – Koke, Rodri, Partey (55. Á. Correa), Saúl Ñíguez – Griezmann, Morata (85. Juanfran).
    Náhradníci: Adán – Á. Correa, N. Kalinić, Savić, Juanfran, Vitolo, Camello.

    Girona FC: Iraizoz – Porro, Espinosa, Alcalá, Muniesa – Douglas Luiz – Portugués (69. Lozano), Pons (84. V. Fernández), Aleix Garcia, B. García – Doumbia (81. Roberts).
    Náhradníci: J. A. Suárez – Roberts, Ramalho, Planas, Lozano, Granell, V. Fernández.

    Rozhodčí: I. Villanueva
    bahis siteleri