Atlético – Girona 2:0 (kon.) | Espanyol – Getafe 1:1 (kon.) | Villarreal – Barcelona 4:4 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:0 (0:0)
Girona FC
Úterý 02.04.2019, 19:30 • Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    ATLÉTICO MADRID

    Atlético Madrid se nachází na na první pohled docela hezké druhé pozici španělské La Ligy. Když se ale podíváme na tabulku pozorněji, zjistíme, že Atlético zaostává o celých 10 bodů na první Barcelonu. Proto by dnes potřebovalo docela nutně bodovat, aby dokázalo ztrátu při nejhorším nenavýšit.Hezká forma by mohla být příslibem dalšího hezkého zápasu. Hráči ztratili body pouze jednou, a to v zápasu se soupeři z Athletica Bilbaa (2:0). Madridský tým střílel docela po skromnu. Za 4 zápasy jen 5 gólů. V posledním zápase proti Alavesu se venku rozstříleli a odjeli s čtyřmi vstřelenými brankami a 3 góly.

    Nejistý start: Arias, Costa, Garces, Hernandes, Lemar

    Forma: V – P – V – V – V

    Poslední zápasy:
    Alaves – Atletico 0:4
    Bilbao – Atletico 2:0
    Atletico – Leganes 1:0
     
    GIRONA FC

    Girona minulý týden v bitvě o horní polovinu tabulky s Bilbaem ztratila
    (oproti Atléticu ale vstřelila alespoň gól). Její forma není zrovna nějak dobrá – dvě výhry, dvě prohry a remíza. To zajišťuje z posledních 5 zápasů lehce podpoloviční zisk. Tým s 34 body sice okupuje 13. místo, týmy ze sestupových pozic ale neztrácejí moc. Dokonce může být Girona stále poslední, jelikož Huesca nemá extrémní bodovou ztrátu. Ta činí 10 bodů. Jednak tedy Girona musí myslet na stále možnou hrozbu sestupu, potom ale může stále myslet i na poháry. Na ty ztrácí tolik bodů, jako mají náskok na poslední sestupovou pozici, tedy 10. Podtrženo a sečteno, v dnešním zápase Girona potřebuje bodovat za 100%.

    Nejistý start: Bono

    Absence: Aday, Luiz, Mojica

    Forma: V – P – V – V – V

    Poslední zápasy:
    Girona – Bilbao 1:2
    Leganes – Girona 0:2
    Girona – Valencia 2:3
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Godín, Luís – Koke, Rodri, Partey, Saúl Ñíguez – Griezmann, Morata.
    Náhradníci: Adán – Á. Correa, N. Kalinić, Savić, Juanfran, Vitolo.

    Girona FC: Iraizoz – Porro, Espinosa, Alcalá, Muniesa – Douglas Luiz – Portugués, Pons, Aleix Garcia, B. García – Doumbia.
    Náhradníci: J. A. Suárez – Roberts, Ramalho, Planas, Lozano, Granell, V. Fernández.

    Rozhodčí: I. Villanueva.
     
    Hráči už se formují na hřišti. Kapitáni obou týmů (Godín a Alcalá) si nyní podávají ruce spolu i s rozhodčíma.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop provedlo Atlético Madrid, které se s míčem vrhlo dopředu. Zde ale nic nevymyslelo a nakonec se zase stáhlo zpátky. Stále drží ale míč.
    1. Úvodní výkop
     
    2
    Girona přebrala míč a snažila se založit útok po pravém křídle, kde si Garcia vyměnil míč s Porroem. Ten nacentroval, ale obrana míč pohotově odkopla.
     
    3
    Girona je stále na míči. Seydou Doumbia se snažil se na pravém křídle procpat, ale míč mu byl vykopnut za čáru. Následně se k míči po centru dostal opět Doumbia a hlavičkou otestoval Oblaka.
    3. Doumbiova šance
     
    4
    Nyní se dopředu posouvá zase Madridský tým. Thomas Partey hezky přenesl míč na pravé křídlo pro Santiaga Ariase, ten míč ale ztratil.
     
    5
    Atlético vybojovalo rohový kop, který rychle rozehrálo. Následně se k míči ve vápnu dostal Thomas, který se snažil vystřelit na branku, ale míč jí minul. Hodně vysoko.
     
    6
    Griezmann byl faulován, ale rozhodčí nepískal. Girona se tak dostala k míči a snažila se přejít rychle do protiútoku. To se jí postupně s pomocí faulu povedlo.
     
    7
    Hostující celek měl k dispozici rohový kop. Ten zahrál pěkně, přímo na hlavu hráče s číslem 2 na dresu. Bernardo však hlavou míč usměrnil mimo branku.
     
    8
    I přes ohromně větší papírovou sílu domácích se jich Girona vůbec nezalekla a dovoluje si i drzejší kousky. A hodně útočí, to by mohl být základ úspěchu.
     
    9
    Doumbia ale při útočné šanci svého týmu ve vápně fauloval Santiaga Ariase. Ten šel k zemi a rozhodčí odpískal. Rozehrává Oblak.
     
    10
    Atlético se nyní dostalo k míči a Saúl si po levém křídle hodně rychle nabíhal s míčem. Nakonec se rozhodl přenést hru na druhé křídlo, ale centr doletěl jen ke stoperovi hostů.
     
    11
    Diego Godín předvedl hezký a hlavně důležitý obranný zákrok před vlastním vápnem. Zkušenosti a fotbalové dovednosti kapitánovi domácího klubu rozhodně nechybí. Zastavil tím celou Gironskou akci.
     
    12
    Atlético si zatím nevypracovalo pořádnou šanci. Saúl sice nyní zkoušel Griezmannovi přihrát do vápna, ten ale střílel z první a míč spíš poslal gólmanovi Iraizozovi.
     
    13
    Fanoušci se shromažďují u schodů a odcházejí. Jedna část tribuny se úplně vyprazdňuje. Zatím mi není známo, kam jdou, nebo proč to dělají.
     
    14
    Madridský celek si sice hezky přihrává, to je ale tak všechno. Žádnou pořádnou šanci si domácí ještě nevytvořili a co do útoku je aktivnější Girona. I přes menší držení míče.
     
    15
    Koke dostal na pravém křídle přihrávku, ale zvolil raději zpětný pas na Thomase Parteyho. Ten hru vyvedeným centrem přenesl na opačnou stranu. Zde míč zachytil Saúl a o chvíli později střílel. Jeho rána ale byla zablokovaná.
     
    17
    Po delší době zabrousila k vápnu domácích zase Girona. A hned to vypadalo docela nadějně. Po centu dovnitř "boxu" se snesly 2 centry, oba přistály na hlavu spoluhráčů, ale následné hlavičky nebyly povedené.
     
    18
    Atleti vybojovali míč u půlící čáry hřiště. Saúl se snažil s ním něco udělat, než ho jen držet, jako zbytek týmu. Nakonec vytěžil rohový kop.
     
    19
    Rohový kop byl zahrán opravdu příšerně. Dopadlo to ofsajdem Atlética. Girona ale následně míč ztratila a u vápna opět kombinují domácí.
     
    20
    Griezmann si prošel kolem dvou hráčů a následně centroval dopředu na Moratu, který si naběhl. Ten chtěl padající míč opět lobovat, ale nevyšlo mu to a Iraizoz si balón chytil.
     
    21
    Zmatky ve vápně hostů ve žlutých dresech domácí nevyužili. Místo toho jde nyní dopředu jejich protivník. Zatím se ale nemůže dostat hodně za půlku.
     
    22
    Dalekonosnou střelou si nyní hosté ověřili pozornost brankáře Oblaka. Střela rozhodně neměla gólové předpoklady a pro Jana Oblaka to nebyl těžký míč.
     
    23
    Ve vápně se k zemi zřítil Morata, ale pískal se ofsajd. Ani z další šance domácího Atlética nic nebude. Následně jsme mohli vidět prvotřídní zpracování míče trenérem Simeonem..
     
    24
    Po rozehrání autu se k rychlému brejku dostal Portu a opět otestoval takovou napůl střelou, napůl centrem brankáře Oblaka. Ten už si připsal oproti svému protějšku třetí zákrok.
     
    25
    Hra se přesouvá ze strany na stranu a ani jeden z týmů nemá nějakou výraznou převahu.
     
    26
    Docela snadně ale dnes Girona prochází obranou. Tým jako Atlético, který si na obraně zakládá by toto pravděpodobně neměl dovolit.
     
    27
    Další akci zakládali domácí, jenže následně se opět vyhnali zpět za půlku, jelikož nemohli najít správnou cestu, jak projít. Nyní to zkouší odzadu znovu.
     
    29
    Atlético vhodilo aut a míč si přebral Morata, ten byl následně skoro u rohu hřiště faulován Bernardem a spadl k zemi. Nyní uvidíme volný kop.
     
    30
    K míči se postavili Koke a Griezmann. První jmenovaný ho nakonec nacentroval do vápna, kde si dobře naběhl jeho spoluhráč, hlavičkoval a Iraizoz měl co dělat, aby nepustil míč za své záda.
     
    31
    Z opakovaného záběru jsme viděli, že se nejednalo o hlavu hráče domácích, nýbrž o ruku jednoho z obránců. Atlético tak mělo kopat penaltu, ale viděl to pravděpodobně jen Diego Simeone, který se naštval u laviček.
     
    32
    Při následné akci domácích si pro míč Iraizoz šel za každou cenu. Při zákroku se ale střetl se svým kamarádem Alcalou a na hřišti jsou doktoři a ani jeden z hráčů se zatím nezvedá.
     
    33
    Iraizoz pravděpodobně utkání dochytá. Nyní už se postavil za velkého potlesku fanoušků a sportovně mu k tomu pomohl Álvaro Morata podáním ruky.
     
    34
    Už se opět hraje. Girona po pár minutách zkouší útočit. Garcia nacentroval míč a těsně před Oblakem ještě zkoušel hlavičkovat Doumbia. Střetl se však s Janem Oblakem, který sice následnou dorážku ještě chytil, poté si však sedl a přivolali mu doktory.
    34. Střet Doumbie a Oblaka
     
    35
    Oblak je stále ošetřován, v obklíčení doktorů a hra je přerušena.
     
    36
    Nyní už se pokračuje. Oblak má míč u nohou a vykopává odkop od branky. Ten sice cíl netrefil, jeho spoluhráči si ale míč opět vybojovali a jdou k vápnu.
     
    37
    Girona to tak ale nechat nechce a přebrala si kulatý nesmysl zpět. Následně se dostala do útoku a vše vyvrcholilo takovým nákopem z velkého úhlu od Alexe Garcii. Oblak si lehce poradil.
     
    38
    Na druhé straně se rychle do útoku dostali domácí. Centr na nabíhajícího Griezmanna ve předu byl ale moc dlouhý a dostal se pouze za čáru.
     
    39
    Koke nyní vystřelil tvrdou ránu, se kterou Iraizozovi pomohlo břevno. Při následném pokusu o hlavičkovou dorážku byl faulován Alcala a opět je v péči týmových lékařů.
    39. Kokeho šance
     
    40
    Hra je opět přerušena a Alcala se zatím nezvedá. Stále jsou u něj lékaři a fanoušci mohutně pískají a "bučí". Vypadá to že Alcala poputuje na ošetření do zámezí.
     
    41
    Další akci sice domácí zkazili, ale následně vytvořili tlak na brankáře Iraizoze, když chtěl rozehrávat ale 2 hráči Atlética nebezpečně sprintovali směrem k němu. Pod nátlakem Iraizoz vykopl do autu.
     
    42
    Girona odebrala míč a vydala se dopředu. Tam si po pár přihrávkách na míč přiběhl Portugués, a byl perfektně obrán obráncem ve skluzu.
     
    43
    Po nějakém útočném pokusu, který nic nepřinesl, ze strany domácích si opět míč bere Girona a vymýšlí gólovou šanci. Jenže jí zastavuje nepřítel obou celků – ofsajd.
     
    44
    Poslední minuty se nesou v poklidu. Hráči nikam nespěchají a snaží se spíš neudělat chybu. Jak na straně madridského, tak na straně katalánského celku.
     
    45
    Bernardo se vysunul hodně dopředu a za polovinou vybojoval aut. Po něm hosté kombinovali, ale následně se zatáhli zpět za půlku. Stále jsou ale na míči.
     
    45+1
    Vzhledem k vývoji zápasu je docela překvapení, že jsou nastaveny pouhé 3 minuty. Vinou nějakého menšího zranění Oblaka, Iraizoze a 2x Alcaly byla hra dost přerušována.
     
    45+2
    Domácí tým zatím nechává Gironu přihrávat si na svojí půlce. Vyčkává ale na perfektní příležitost na odebrání míče a rychlého smrtícího protiútoku.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V prvním poločase jsme viděli hodně vyrovnaný fotbal. Oba týmy si vytvořily podobný počet šancí, o něco více možná domácí Atlético. Girona ale vymyslela zajímavější příležitosti a ani jednomu z týmů zatím není co vytknout. Viděli jsme 2 přerušení, kdy se oba brankáři nechali ošetřovat od lékařů. Snad budou v pořádku a dobrý fotbal bude pokračovat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Výkop druhého poločasu provedla Girona a od té doby drží míč. Je ale nutné dodat, že se nedostala na útočnou polovinu a hrála jen před svou brankou.
     
    48
    Atlético v čele s Rodrigem, který vybojoval míč a Santiagem Ariasem, který dostal přihrávku do běhu na pravé křídlo zakládalo útok. Ten končí faulem.
     
    49
    Santiago Arias vidí první žlutou kartu tohoto zápasu. Dostal jí za faul kdy nakopl Muniesu v souboji a ten se skácel na zem. Zcela oprávněná žlutá.
     
    50
    Girona přebrala míč a následně se stáhla. Rodrigo ho sice získal, ale jen za cenu faulu přes kotník a může být rád, že rozhodčí nevytasil karetní trest. Rozehrávájí hosté.
     
    51
    Poprvé ve druhém poločase se Girona dostala k vápnu, zde nakonec Garcia vyslal střelu. Ta ale neměla dostatečnou sílu a dobrý směr a Oblak si s ní poradil.
     
    52
    Katalánský tým se snažil přenést hru dlouhým centrem dopředu, jenže našel jen stopery svého soka a ten okamžitě nakopl míč na druhou stranu na Moratu. Ten si sám neporadil.
     
    53
    Další šance hostů a zejména Aleixe Garcie končí jen těsně před vápnem, kde ho o míč okradla zkušená kvalitní stoperská dvojice Godín – Gimenez.
     
    54
    Saúl a Morata kombinovali před vápnem a nakonec se dostali i do něj. Tam ale dlouho váhali, až jim byl míč odebrán. Následně kontruje Girona.
     
    55
    K mému překvapení jde střídat v prvním poločase velmi dobře hrající Thomas Partey. Místo něj si to na hřiště kráčí Argentinec Correa.
     
    57
    Girona zahrávala rohový kop. To se ale zdrželo, když Correa pořád strkal Aleixe Garciu dovnitř své branky. Rozhodčí spory vyřešil a následně se už kop normálně zahrál.
     
    58
    Hra je stále velmi vyrovnaná, i když ve druhém poločase má asi trošku navrch katalánský tým. Rozhodně ale Atlético nijak nezaostává.
     
    59
    Garcia se snažil odcentrovat skoro od čáry. Z velkého úhly trefil protihráče a získal tím pro svůj celek rohový kop. Ten ale nebyl zahrán moc dobře.
     
    60
    Hra se přesunula na druhou stranu, tam byl na míči Morata. Všechno, co ale dokázal předvést bylo to, že zavezl míč za čáru. Odkop provede Iraizoz.
     
    61
    Godín vybojoval míč a dopředu šel opět Morata. Ten chtěl nacentrovat, ale Iraizoz si míč pokryl, chytil a následně rychle rozehrál nakrátko. Míč drží Girona.
     
    62
    Felipe Luís zahrál do autu a hosté si hodili autové vhazování. Nyní kombinují v prostoru před šestnáctkou a vymýšlí zajímavé postavení pro střelu.
     
    63
    Obránci Atlética teď delší chvíli nebyli schopni vůbec míč odebrat. Nakonec jim ale pomohlo zakopnutí Gironského hráče a míč si přebralo do vlastního držení.
     
    64
    Felipe Luís byl faulován a přímý kop si kopne tým Atlético Madrid. U laviček se rozcvičuje další hráč, uvidíme, jestli se do exekuce kopu ještě Diego Simeone rozhodne střídat.
     
    65
    Griezmann pouze centroval do chumlu hráčů ve velkém vápnu. Následně už Girona vykopla a nebezpečí zažehnala.
     
    66
    Saúl si nyní dobře došel s míčem k vápnu a vypálil bombu, kterou Iraizoz pouze vyrazil. Hráči, kteří chtěli hlavičkovat se ale k zakončení nedostali.
     
    66
    Vitolo nyní přichází na trávník s úkolem oživit zadní řady. Sednout si jde hodně zkušený krajní obránce Felipe Luís.
     
    67
    Zakončení Girony nepřineslo ovoce, spíš jen prověřilo Oblaka a udrželo ho v tempu. Je pravda, že dnes moc zákroků ještě neměl, stejně jako jeho protějšek Iraizoz.
     
    68
    Vitolo si dočel pro míč, který směřoval k gironskému hráči z centru. Přebral si ho, chtěl zaútočit, ale jiný hráč katalánského celku ho hezkým čistým zákrokem o míč připravil.
     
    69
    Girona se oproti domácím rozhodla oživit útočné řady a místo Portuguése, o kterém jsme dnes moc neslyšeli a moc ho neviděli, přichází Lozano.
     
    70
    Saúl se snažil nacentrovaným míčem překvapit Iraizoze, ale ten se nenechal a pro míč si skočil. Následně rozehrál, ale Girona o míč ihned přišla.
     
    71
    Santiago Arias si předkopl míč, ale předkopl si ho moc, takže mu utekl až za čáru. Tím pádem je na míči po výkopu Iraizoze hostující celek.
     
    72
    Další útočný náběh Atlética nezastavuje protivník, nýbrž ofsajd. Girona se nyní docela dobře brání a odebírá míče.
     
    73
    Rodrigo rozehrál akci na pravém křídle, následně dostal míč Arias a ten ho vyslal přímo před branku. Do odkryté klece ale neodhlavičkoval Griezmann ani Morata a míč propadl až do autu.
     
    75
    Girona si nyní dost dobře prošla obranou a Atlético bylo bezmocné. Jediná pozitivní zpráva pro ně byla, že Aleix Garcia, který napřáhl a vystřelil dělovku, branku přestřelil.
     
    76
    Hodně rozporuplná situace nastala nyní ve vápně hostů, kde se k zemi skácel jeden z hráčů Atlética. Ostatní to řešili z rozhodčím, ale ten jasně viděl, že o faul se nejednalo.
     
    77
    Atlético vstřelil gól! Rozhodčí ho však neuznal kvůli ofsajdu a je nutné říct, že správně. Po centru si Griezmann v ofsjdu chtěl dojít pro míč, ten se odrazil ke Godínovi a ten zakončoval hlavou.
     
    78
    Rozhodčí důkladně zkoumá ofsajdovou pozici Antoina Griezmanna na videu. Zatím nevíme výsledek, ale zkoumá už jí poměrně dlouho.
     
    79
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je DIEGO GODÍN. Rozhodčí svůj verdikt přehodnotil a rozhodl, že Griezmann v ofsajdu nebyl. Godínova hlavička tedy znamená vedení 1:0.
    79. Diego GODÍN - 1:0
     
    80
    Na Gironě zatím nejde poznat, že by byla nějak frustrovaná a zaražená z gólu. Zatím napadá a hraje jako by nic. A to je pro ní plus.
     
    81
    Druhé střídání nyní využívá Girona. Z hřiště se pomalu stahuje dnes v první půli hodně aktivní zkušený Doumbia. Nyní už ale tak vidět nebyl a nahrazuje ho Roberts.
     
    83
    Atlético se stáhlo a přihrává si vzadu. Snaží se o jakýsi beton, přes který se hráči Girony k míči ani nedostanou. Pokud znáte herní taktiku Madridu, tak víte, že je to u nich klasické.
     
    84
    Nyní katalánský celek využil poslední střídání a jejich trenér Eusebio Sacristan poslal na hřiště Fernándeze místo Ponse.
     
    85
    A tady je to o čem jsem mluvil. Atlético bude nyní bránit výsledek a místo útočníka Moraty na hřiště přichází stárnoucí, ale stále skvělý stoper Juanfran.
     
    87
    Hosté si vybojovali míč a snaží se vepředu o nějaký průnik. Nyní se jim to málem povedlo, když obránce Atlética ve skluzu trefil míč, který se odrazil k Garciovi, kterému se ale míč on nohy odrazil až za čáru.
     
    88
    Saúl vyslal Griezmanna do úniku, ten však sám na brankáře totálně zazdil tuto šanci na zvýšení náskoku. Iraizoz perfektně Antoina vystihl a připsal si krásný zákrok.
     
    89
    Celek z Madridu se nyní o míč i akci připravil Kokeho faulem na Muniesu. Ten tvrdě narazil o zem a to určitě nebylo příjemné. Girona tedy rozehraje míč.
     
    90
    Girona zkoušela v poslední minutce ještě vyslat centr do vápna. Tam sice střelec své spoluhráče našel, ale ti hlavičkovali moc vysoko nad branku.
     
    90+1
    Nastavují se ještě 4 minutky, které jsou naprosto adekvátní k přerušování a dalším "zdržovačkám" v průběhu poločasu. Girona má ještě šanci srovnat.
     
    90+2
    Griezmann si těsně před čárou zachytil míč a poslal centr do středu vápna ke svým spoluhráčům. Ti s hlavičkou ale branku netrefili a selhali jako před chvílí Girona.
     
    90+3
    Girona ještě zkoušela zaútočit, ale selhala a nyní se rýsuje šance na brejk pro domácí Atlético.
     
    90+4
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ANTOINE GRIEZMANN. Asistence: Vitolo. Po útočné akci Girony Atleti vykopli a najednou se na druhé straně hřiště ocitli 2 hráči domácích proti jednomu hostovi. Vitolo poslal chytrou přihrávku do běhu GRIEZMANNOVI a ten už Iraizoze překonal hezkým dloubáčkem. Domácí si tak pojistili 3 body.
    90+4. Antoine GRIEZMANN - 2:0
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:9.
     
    Tak nakonec si v druhé půli 2 body vyválčilo Atlético. Za mě neplatným gólem z ofsajdu. Rozhodčí to ale i podle záběru z VAR posoudil jinak a následně uznal gól Atlética. Girona sice ještě velmi snaživě bojovala, ale gól nevstřelila a z poslední její akce nakonec vzniklo přečíslení a gól Antoina Griezmanna na 2:0. Možná trošku neférové pro Gironu, ale je to tak, musí se s tím vyrovnat, Body tak zůstávají v Madridu. Ode mě je to dnes vše. Z komentátorského postu se loučí Jiří Polášek. (21:33:33)

    Jiří Polášek

    Branky: 79. Godín, 90+4. Griezmann (Vitolo)

    Karty:   49. Arias (ATM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:9.
    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Godín, Luís (66. Vitolo) – Koke, Rodri, Partey (55. Á. Correa), Saúl Ñíguez – Griezmann, Morata (85. Juanfran).
    Náhradníci: Adán – Á. Correa, N. Kalinić, Savić, Juanfran, Vitolo, Camello.

    Girona FC: Iraizoz – Porro, Espinosa, Alcalá, Muniesa – Douglas Luiz – Portugués (69. Lozano), Pons (84. V. Fernández), Aleix Garcia, B. García – Doumbia (81. Roberts).
    Náhradníci: J. A. Suárez – Roberts, Ramalho, Planas, Lozano, Granell, V. Fernández.

    Rozhodčí: I. Villanueva
    bahis siteleri