Mountfield HK – Liberec 3:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 14.09.2019, 16:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 4. kolo
Partner:
     
    56:15
    Veselý se opět dostal ve vlastním oslabení do úniku. Tentokrát nic nevymýšlel a zkusil střelu, Nečas však dobrým zákrokem podržel svůj tým.
     
    54:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dani – 2 min., hrubost).
     
    54:35
    Dynamo právě vstřelilo branku – 1:5!
    Zdá se, že je hotovo. DOMINIK CHÁRA dostal ještě v probíhající přesilovce dobrou přihrávku na levou stranu, odkud prostřelil Běhulu na první tyčku. Asistence: Martin Kostka a Vít Rozlílek.
     
    54:12
    Veselý se při vlastním oslabení dostal s Danim do úniku dvou proti jednomu. Veselý si na modré přebral puk a šel po pravém křídle sám, klička mu ale nevyšla.
     
    53:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Berčík – 2 min., hákování).
     
    51:03
    Piráti právě vstřelili branku – 1:4!
    Pech objel branku a posunul puk před branku, kde se v závěru nejlépe zorientoval PETER LOBODOWSKI, jenž rychle snižuje. Asistence: Patrick Pech a Michal Janeček.
     
    50:39
    Dynamo právě vstřelilo branku – 0:4!
    Kostka poslal puk z mezikruží doleva na Cháru, který našel před bránou volného VÍTA ROZLÍLKA, který přidal v početní výhodě čtvrtý zásah Dynama. Asistence: Dominik Chára a Martin Kostka.
     
    50:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Berčík – 2 min., faul kolenem).
     
    48:44
    Blažej našel neskutečnou přihrávkou Antoníčka, který jel sám na Běhulu. Pardubický útočník nic nevymýšlel a zkusil střelu, kterou však jenom plácl o zadní plexi.
     
    43:15
    Tak teď měli Piráti tolik štěstí, že už jim snad ani žádné nezbylo. Nejdříve dorážel Rozlílek, pak do úplně prázdné brány Kostka. Ani jeden však puk za čáru nedostali, hlavně v druhém případě je to absolutně nepochopitelné, protože Běhula byl mimo svůj prostor.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Kubíček – 2 min., sekání).
     
    39:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Zeman – 5 min., pozdní dohrání + osobní trest do konce utkání, pozdní dohrání). Trest odpyká Švec.
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rouha – 2 min., sekání).
     
    37:28
    Dynamo právě vstřelilo branku – 0:3!
    Dynamo se v přesilové hře přeci jenom dočkalo. Puk šel zpoza brány před ni, Běhula ho chtěl chytit, ale projel pod ním až na hůl DANIELA CHÁRY, ten zadovkou plácl do puku a zvýšil na rozdíl tří branek. Asistence: Radek Šír.
     
    35:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Veselý – 2 min., hrubost).
     
    31:04
    Antoníček vyjel z pravého rohu a zkoušel to na bližší tyčku, Běhula ale prostor utěsnil. Za pár okamžiků stejný hráč promáchl před odkrytou klecí.
     
    28:19
    Dynamo právě vstřelilo branku – 0:2!
    Tohle byla krásná hokejová akce. Dynamo se dostalo do přečíslení dvou proti jednomu. Costa si v levému kruhu počkal a pak našel ideálně DOMINIKA CHÁRU, jenž kličkou do protipohybu nedal domácí jedničce šanci. Asistence: Kale Costa a Ondřej Rohlík.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Šír – 2 min., podrážení).
     
    20:43
    Dynamo právě vstřelilo branku – 0:1!
    Jaroš zblokoval puk, který zůstal ležet v kruhu, tak si ho sebral VÍT ROZLÍLEK, jenž prostřelil chumel hráčů i Běhulu. Asistence: Jan Oliva.
     
    19:50
    Tohle nebyl hezký zákrok! Hrádek v levém rohu svého obranného pásma srazil na mantinel Prokopa. Ten šle hlavou přímo proti, sudí to však za faul nepovažují. Chomutovský forvard se hodně těžko zvedá z ledu a odjíždí za pomoci spoluhráčů a lékařky.
     
    18:57
    Hned na druhou stranu vyrazil Chára, který přebruslil soupeře a zakončil jenom do Běhuly. Oba gólmani tak zůstávají stoprocentní.
     
    18:35
    Dani se dostal až před gólmana, zkoušel trefit mezeru mezi betony, ale Nešas byl pozorný. Lepšímu zakončení možná zamezil i drobný háček od bránícího hráče, sudí ale zůstávají v klidu.
     
    17:03
    Benda si šikovně zpracoval puk na modré, prohnal se po levém křídle až před Nečase, na něhož však nevyzrál bekhendovým blafákem. Puk už mířil do branky, ale pardubický brankář chytající ve skvělé formě pokus lapil.
     
    09:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Veselý – 2 min., držení hole).
     
    08:24
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Kostka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:55
    Po bezduchém létání ze strany na stranu vyrazil dopředu Jaroš, který trefil Nešasovo rameno. Puk vyletěl vysoko nad bránu, v brankovišti ho pak do bezpečí odpálil Hrádek. To byla zatím největší šance utkání!
     
    04:35
    Zeman zboural všechny menší soupeře a vyrazil kupředu, sám si ale nepokryl kotouč, takže o něj přišel. Následně však Pech našel zpoza brány v levém kruhu Daniho, jenž bombou z první nastřelil jenom brankáře.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 52. Lobodowski (Pech, Janeček) – 21. Rozlílek (Oliva), 29. Chára (Costa, Rohlík), 38. Chára (Šír), 51. Rozlílek (Kostka, Chára), 55. Chára (Kostka, Rozlílek)


    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – Šuráň, D. Zeman, Ludvík, Ferbas, Jungvirt, D. Vaněk – Švec, Dani, Benda, Prokop, Jaroš, J. Veselý, Berčík, Janeček, Koláček, Lobodowski, Pech.
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Kraus) – Hrádek, Oliva, Kubíček, Blažej, Secký, Kaštánek – Pavlík, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Tobiáš, Costa, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Šťastný.

    Rozhodčí: Svoboda – Brejcha, Jelínek
    bahis siteleri