Technika Brno – Č. Budějovice 0:5 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Hvězda Praha – Sparta 1:2 (kon.)
Vsetín – Třinec 3:4 (kon.) | Tábor – Pardubice 0:12 (kon.) | Chomutov – Plzeň 0:7 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Poruba – Přerov 1:7 (kon.) | HK MD Šumperk – Olomouc 0:4 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Kobra – Třemošná 1:7 (kon.) | Zlín – Havířov 3:2 (kon.)
Kladno – PZ Kladno 4:3 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 6:0 (kon.)
konec
HC Hvězda Praha
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
HC Sparta Praha
Sobota 14.09.2019, 12:00 • Zimní stadion HC Hvězda Praha, Praha 6 (Vokovice) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek sobotního odpoledne. Na počtenou! (14:07:51)
     
    Dohráno! Sparta dnes na ledě Hvězdy Praha vybojovala těsné vítězství 2:1, a připsuje si tak do tabulky první tři body v nové sezóně. Neměla to ale jednoduché – hosté po slabším výkonu v první třetině v následujících dvou periodách zabrali a bojovali, seč jim síly stačily. Na vyrovnání ale nedosáhli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Devět sekund před koncem byla po přerušení před Slukovou klecí k vidění ještě jedna menší potyčka, tentokrát se ale celý incident obejde bez vyloučení.
     
    59:34
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Domácí půl minuty před koncem základní hrací doby snižují, tohle možná bude ještě zajímavé! O kontaktní gól se postaral JAN HELIKAR – 1:2! Asistence: Erik Zajíc.
     
    58:59
    S vyloučeními se v závěru zápasu roztrhl pytel. Ve stejném čase na trestnou putují Christián Menzel (SPA) a Nicolas Štefko (HVP), oba za hrubost.
     
    57:03
    Sparta půjde na dlouhou dobu do tří! David Straka (SPA) dostává menší trest a desetiminutový osobák za vražení na hrazení. Menší trest odsedí Potůček.
     
    56:55
    Naděje stále žije, Hvězda si zahraje přesilovku. Na trestnou lavici podruhé v dnešním zápase míří Nino Tomov (SPA), jenž byl vykázán za krosček.
     
    56:07
    Michal Vitouch trestné střílení neproměnil, Sluka zakončení zastavil pravým betonem!
     
    56:07
    Matyáš Adam (HVP) podrazil ujíždějícího protihráče, uvidíme trestné střílení!
     
    55:46
    Hvězda se dostala do přečíslení dva na jednoho, Horáček se ale blýskl parádním obranným zákrokem. Obránce Sparty si lehl do zakončení Adama Pírse.
     
    54:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané velký nápor přetavují v druhý gól a Hvězda to teď už bude mít hodně těžké! Pod druhou branku hostů se podepsal OTO THEIMER, jenž kotouč do klece poslal takřka z hranice brankoviště. Asistence: František David.
     
    54:26
    Situace se pro Hvězdu komplikuje, čeká jí dvouminutové oslabení. Mimo hru bude Aleš Šercl (HVP), jenž byl na trestnou vykázán za hrubost.
     
    53:33
    Před brankou Hvězdy vznikla dost chaotická situace, po přerušení pak byla k vidění menší potyčka. V posledních minutách se hraje jen v domácím pásmu.
     
    52:51
    Sluka má na svém kontě další zákrok, Sparta se snaží si pojistit svůj hubený náskok. Gólman domácích ale dnes podává naprosto fenomenální výkon.
     
    51:45
    Štefko se u modré čáry dostal ke kotouči a obratem jej vyhodil do soupeřova pásma. Náhončík se okamžitě poté vrátil z trestné zpět na ledovou plochu.
     
    50:48
    Michal Vitouch najel do prostoru pro vhazování a vystřelil, Sluka kotouč zastavil a následně podržel. Po krátké pauze se bude vhazovat před jeho klecí.
     
    49:46
    Samuel Náhončík (HVP) deset minut před koncem základní hrací doby oslabuje svůj celek, útočník Hvězdy dostal menší trest za podrážení.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 60. Helikar (Zajíc) – 11. Vitouch (David), 55. Theimer (David)


    HC Hvězda Praha: Sluka (Grmela) – Šercl, Procházka, Adam (A), Sýkora, Vojta, Hron, Kubas – Helikar, Zajíc, Pírs, Jurak (A), Borodenko, Švadlák, Srb, Jelínek, Náhnočík, Štefko (C), Kulich.
    HC Sparta Praha: Dlouhý (Hrabal) – Tomov (A), Ludvík, Ducháč (A), Menzel, Adamec (C), Horáček – Theimer, Mácha, Höll, Straka, David, Potůček, Červenka, Zembol, Pražák, Vitouch, Senčák.

    Rozhodčí: Valda – Ovsík, Kotek.
    ocianews.com