PSG – Montpellier 5:0 (kon.) | Amiens – Toulouse 0:0 (kon.) | Angers – Remeš 1:4 (kon.)
Dijon – Brest 3:0 (kon.) | Nîmes – Monaco 3:1 (kon.) | Štrasburk – Lille 1:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
5:0 (3:0)
Montpellier HSC
Sobota 01.02.2020, 17:35 • Parc des Princes, Paříž • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Do situace zasáhl VAR a šestá branka PSG neplatí! Edinson Cavani se totiž nacházel v těsném ofsajdu, a tak hlavička mířící k tyči už nic neznamenal. přesto po konečném hvizdu je Cavani odměněn fanoušky, kteří prozpěvují jeho jméno!
    88. Červená karta po 2. žluté
     
    88
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Joris Chotard (Montpellier HSC). Hostující hráč nejprve trefil Neymara dlaní do obličeje a nyní došlápl na nohu Presnela Kimpembea.
     
    86
    Z přímého kopu a hlavně ostrého úhlu to zkusil sám Neymar, jehož pokus brankář vyrazil. Hlavou se pak o dorážku postaral Layvin Kurzawa, jenže Mathis Carvalho se stihl přesunout a na brankové čáře zasáhl.
     
    85
    A ještě jedna žlutá karta, kterou vidí Arnaud Souquet (Montpellier HSC). Hostující obránce šel do skluzu, kterým trefil pronikajícího Neymara.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Leandro Paredes (Paris Saint-Germain FC), který nesouhlasil s nedovoleným zákrokem spoluhráče a pustil si pusu na špacír.
    83. Joris Chotard (MON)
     
    83
    Registrujeme první velkou šanci na straně hostujícího mužstva! Zpoza velkého vápna se napřáhl Joris Chotard, jenž mířil do levého spodního rohu branky. Balon před Navasem ještě skočil, ovšem přesto gólman zasáhl.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Joris Chotard (Montpellier HSC), který dlaní trefil Neymara na bradu. Brazilec se v dnešním střetnutí často nachází na zemi.
     
    76
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Jordan Ferri, přichází Junior Sambia.
     
    75
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Marco Verratti, přichází Leandro Paredes.
     
    69
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Kylian Mbappé, přichází Mauro Icardi.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Pablo Sarabia, přichází Edinson Cavani.
    68. Neymar (PSG)
     
    68
    Ángel Di María krásným pasem našel v šestnáctce Neymara, který si pracoval balon na hrudi, ale následně zamířil jen těsně vedle vzdálenější tyče.
    65. Layvin KURZAWA - 5:0
     
    65
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Po centru od rohového praporku se PSG zakončení nedočkalo, ovšem dál bylo na míči. Po chvíli přišla přihrávka před branku, ale Mathis Carvalho míč vyrazil před sebe. U penaltového puntíku se nacházel LAYVIN KURZAWA, jenž je tak další střelcem.
     
    63
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Florent Mollet, přichází Joris Chotard.
    57. Kylian MBAPPÉ - 4:0
     
    57
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to asi zakřikl, protože PSG se znovu raduje ze vstřelené branky! Neymar poslal přihrávku mezi obránce, kam se také vydal KYLIAN MBAPPÉ. Francouzský útočník oklamal brankáře kličkou a následně poslal míč za brankovou čáru.
    49. Kylian Mbappé (PSG)
     
    49
    I druhý poločas pokračuje tam, kde skončil první! Do šestnáctky vnikl Kylian Mbappé, který sice přehodil brankáře, ovšem balon zamířil do vnější strany tyče.
    44. Daniel CONGRÉ - 3:0
     
    44
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je velmi smolná situace pro Montpellier! Centr od praporku mířil na první tyč, kde se nacházel Téji Savanier, jenž odkopem trefil DANIELA CONGRÉHO do hlavy. Balon následně zamířil k zadní tyči, kde Mathis Carvalho nemohl být.
    41. Ángel Di María - 2:0
     
    41
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    V závěru poločasu PSG navyšuje své vedení! ÁNGEL DI MARÍA si narazil míč s autorem prvního gólu a zamířil do šestnáctky. Následný lob domácímu křídelnímu hráči vyšel, a tak se mohl vydat se spoluhráči radovat.
     
    39
    Florent Mollet (Montpellier HSC) je dalším potrestaným hráčem, když ze strany podrazil brazilskou hvězdu.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Neymar (Paris Saint-Germain FC), který byl nespokojen s výrokem sudího. Brazilec tak dlouho protestoval, až byl potrestán.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain FC), který za hranicí pravidel zastavil pronikajícího soupeře.
     
    19
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Gaëtan Laborde, přichází Mathis Carvalho.
    16. Červená karta
     
    16
    Tak tohle je pro hostující celek velkou komplikací! Za pasem za obranu se vydal Kylian Mbappé, proti němuž vystartoval brankář Dimitry Bertaud (Montpellier HSC), jenž zasáhl rukou mimo pokutové území.
     
    15
    Žlutou kartu vidí Thomas Tuchel (Paris Saint-Germain FC), kterému se nelíbila prodleva pro odpískání prohřešku. Domácí trenér je známým bouřlivákem.
    8. Pablo SARABIA - 1:0
     
    8
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    tentokrát už se domácí celek ujímá vedení! Neymar sice středem do šestnáctky neprošel, ale obránci se nepodařilo udržet stabilitu a míč odehrát pryč. Balonu se tak chopil PABLO SARABIA, jehož technické zakončení zamířilo do černého.
    5. Pablo Sarabia (PSG)
     
    5
    Paris Saint-Germain vstřelilo branku, která pro ofsajd neplatí! Kylian Mbappé se nacházel těsně za obráncem, a tak další snažení bylo zbytečné. Ovšem popišme si akci dál, balon pak totiž šel před branku, odkud se nemýlil osamocený Pablo Sarabia.

    Michal Luxa

    Branky: 8. Sarabia, 41. Di María (Sarabia), 44. Congré (vla.), 57. Mbappé (Neymar), 65. Kurzawa

    Karty:   33. Kimpembe (PSG), 38. Neymar (PSG), 84. Paredes (PSG) – 39. Mollet (MON), 81. Chotard (MON), 85. Souquet (MON)   88. Chotard (MON)   16. Bertaud (MON)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 16:16.
    Paris Saint-Germain: Navas – Meunier, Kouassi, Kimpembe (C), Kurzawa – Di María, Gueye, Verratti (75. Paredes), Sarabia (69. Cavani) – Mbappé (69. Icardi), Neymar.
    Náhradníci: S. Rico – A. Diallo, Draxler, Cavani, Icardi, Kehrer, Paredes.

    Montpellier HSC: Bertaud – Le Tallec, Hilton (C), Congré – Souquet, Ferri (76. Sambia), Savanier, Oyongo – Laborde (19. Carvalho), Delort, Mollet (63. Chotard).
    Náhradníci: Carvalho – Camara, Chotard, Ristić, Sambia, Vidal, Yun.
    bahis siteleri