Osasuna – Elche 2:0 (kon.) | Real Sociedad – Sevilla 1:2 (kon.) | Alavés – Huesca 1:0 (kon.)
Atlético – Eibar 5:0 (kon.) | Real Betis – Valencia 2:2 (kon.) | Cádiz – Celta Vigo 0:0 (kon.)
Getafe – Real Madrid 0:0 (kon.) | Levante – Villarreal 1:5 (kon.)
konec
Levante UD
1:5 (1:2)
Villarreal CF
Neděle 18.04.2021, 21:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    75
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Levante schytává v derby pořádný debakl! Pátou branku přidává SAMUEL CHUKWUEZE, jehož do úniku přesnou kolmicí poslal Dani Parejo, Chukwueze pak přízemní střelou k tyči nedal brankáři Fernándezovi šanci zasáhnout!
     
    72
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Vilarreal šťastně přidává čtvrtou branku! Po souhře Chukwuezeho s Morenem se na levé straně pokutového území uvolnil Paco Alcácer, jehož střelu brankář Aitor Fernández vyrazil jen do spoluhráče RÚBENA VEZA, od nějž se míče odrazil do sítě!
     
    63
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli rychlou protiakci, po které střílí dnes již třetí branku! Paco Alcácer našel v akci dva na jednoho SAMUELA CHUKWUEZEHO, jehož rána z první mířila do horního růžku, Aitor Fernández neměl tentokrát nárok.
     
    21
    Levante právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté skórují z první vážnější šance a už je to zase jenom o gól... Čekají nás dnes střelecké hody? Sergio Asenjo posunul míč na spoluhráče, který se však trestuhodně nechal obrat u vápna. MICKAËL MALSA následně šel sám na gólmana, kterého prostřelil střelou k tyči.
     
    13
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Tak to je snový start Žluté ponorky do tohoto utkání, jelikož vede už o dvě branky! GERARD MORENO dostal skvělou přihrávku na polovině hřiště. Následně se hnal po straně do otevřené obrany. Nakonec se dostal až na hranici malého vápna a technickou střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci.
     
    9
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního duelu se dostává do vedení už v deváté minutě, tak to je rychlost! Jeden z hostujících hráčů centroval před branku. SERGIO POSTIGO chtěl odvrátit balón do bezpečí, ale stehnem zamířil pod horní tyčku vlastní brány.

    Tomáš Kohlmann

    Denisa Józsová

    Branky: 21. Malsa – 9. Postigo (vla.), 13. G. Moreno (Parejo), 63. Chukwueze (Alcácer), 72. Vezo (vla.), 75. Chukwueze (Parejo)

    Karty:   68. Martí (LVN), 85. C. Clerc (LVN) – 64. Coquelin (VLR)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 9:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 9:7.
    Levante UD: Aitor Fernández – Coke (71. Vezo), Ó. Duarte (71. Melero), Postigo, C. Clerc – De Frutos (78. Son), E. Bardhi, Malsa (79. Doukouré), Rochina (71. Goméz) – Morales (C), Martí.
    Náhradníci: Cárdenas – Vezo, Doukouré, Rober, Goméz, S. León, Son, Melero, Toňo.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Foyth, P. Torres, Pedraza – Chukwueze (81. Pino), Coquelin (73. Capoue), Parejo (81. Peña), Moisés Gómez – Bacca (46. Alcácer), G. Moreno (73. Trigueros).
    Náhradníci: Rulli – Pino, A. Moreno, Peña, J. Costa, Capoue, Niño, Ra. Funes Mori, Trigueros, Alcácer, Baena, Albiol.

    Rozhodčí: De Burgos – Díaz, Núñez
    bahis siteleri