Argentina - Austrálie 2:5 (kon.) | Indie - Španělsko 3:0 (kon.)
Japonsko - Nový Zéland 2:2 (kon.) | Německo - Velká Británie 5:1 (kon.)
Belgie - Jižní Afrika 9:4 (kon.) | Nizozemsko - Kanada 4:2 (kon.)
konec
Indie - Španělsko

3:0

(2:0, 0:0, 0:0, 1:0)

Úterý 27.07.2021, 03:00 • Oi Hockey Stadium - JIžní hřiště • Olympijské hry - Pozemní hokej (muži) • Skupina A
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    51
    Z něho také vzešel třetí gól utkání! Tvrdou dělovku z větší vzdálenosti vyslal RUPINDER PAL SINGH, jehož rána se trochu se štěstím odrazila do branky o tyč. I tak má ale na svém kontě už druhou vstřelenou branku.
     
    45
    Tentokrát si ještě dvouminutovou přesilovku užijí Španělé po zelené kartě pro Indy.
     
    35
    Tohle je velká komplikace pro Španěly. Miguel Delas viděl žlutou kartu za příliš mnoho hráčů na ploše, tudíž Španělé musí hrát následujících pět minut v početní nevýhodě.
     
    23
    Španělé se tímto chopili útočné rozehrávky zpoza kruhu. Quemadova střela si to ale zamířila těsně vedle pravé tyče indické svatyně.
     
    15
    A je tu druhý gól Indů! Nařízený penaltový rozstřel naprosto přesně proměnil svou střelou k pravé tyči Rupinder Pal Singh, čímž už je teď jasné, že Indové budou po první čtvrtině odcházet s dvoubrankovým náskokem.
     
    14
    Výsledkem čehož se Indové v závěru první čtvrtiny dostávají do vedení! Dlouhou přihrávku si na čtvrtině hřiště převzal přesně Mandeep Singh, s míčkem se probil do brankového půlkruhu, odkud dokázal namířit míček těsně za brankovou čáru španělské svatyně.

    Vít Trubička

    Zelkin (USA), Catton (GBR)
    Góly a Sestavy:
    Vstřelené góly:
    14. Mandeep Singh, 15. R. P. Singh, 51. R. P. Singh.

    Základní sestavy:
    IND: Parattu Raveendran - Singh D., Singh R. P., Kumar, Singh Manpreet (C), Singh Hardik, Singh Mandeep, Singh Harmanpreet, Sumit, Sharma, Rohidas, Singh Si., Upadhyay, Singh Sh., Lakra, Prasad.

    ESP: Cortes Juncosa - Alonso, Salles Esteve, Delas de Andres (C), Gonzalez de Castejon, Alegre Biosca, Oliva Isern, Piera Grau, Lleonart Bianco, Ruiz Torruella, Quemada Cadafalch, Romeu Argemi, Sanchez Herrero, Iglesias Marcos, Beltran Mir, Bolto.
    bahis siteleri