Bayern – Augsburg 1:0 (kon.) | Fürth – Mönchengladbach 0:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Mohuč 3:2 (kon.)
Wolfsburg – Bielefeld 4:0 (kon.) | Hertha – Union Berlín 1:4 (kon.)
konec
Hertha BSC
1:4 (0:1)
1. FC Union Berlín
Sobota 09.04.2022, 18:30 • Olympiastadion, Berlín • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Union přidává čtvrtý hřebíček do rakve Herthy! Timo Baumgartl poslal z půlící čáry dlouhý vysoký balon kupředu, který si na hranici velkého vápna skvěle zpracoval SVEN MICHEL, jenž parádní přízemní ranou poslal mičudu k pravé tyči, Marcel Lotka se natahoval marně. Železní vedou 4:1! Asistence: Timo Baumgartl.
     
    74
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Union zvyšuje na 3:1! SHERALDO BECKER dostal průnikovou přihrávku od Schäfera za obranu Herthy, svedl běžecký souboj s Dedryckem Boyatou, přes něhož nakonec poslal ránu na zadní tyč a jeho přízemní projektil zapadl přesně za háčky! Železní tak vedou již o dva góly! Asistence: András Schäfer.
     
    53
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Jenže Union si bere vedení hodně rychle zpět! Niko Giesselmann si navedl míč na levé křídlo, odcentroval na malý čtverec Herthy a GRISCHA PRÖMEL poslal parádní hlavičkou balon k zadní tyči svatyně Staré dámy! Marcel Lotka se mohl jen ohlédnout a jít vyndat balon ze sítě! Železní vedou 2:1! Asistence: Niko Giesselmann.
     
    50
    Hertha právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno na 1:1! Lucas Tousart nasměroval balon na pravé straně kupředu k vápnu Unionu, před klec Železných poslal míč prudkým přízemním pasem Ishak Belfodil a TIMO BAUMGARTL si srazil merunu do vlastní klece, když situaci dobíhal a snažil se krýt soupeře na zadní tyči. Hertha tak srovnává na 1:1!
     
    31
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Union vede zcela zaslouženě 1:0! Sheraldo Becker si navedl balon na levé křídlo, poslal nádherný centr na zadní tyč a GENKI HARAGUČI nasměroval hlavičkou míč do tyče, od níž se meruna odrazila do sítě Herthy! Marcel Lotka byl tentokrát bezmocný! Železní otevírají skóre utkání a mají nejtěsnější náskok! Asistence: Sheraldo Becker.

    Petr Šatalík

    Branky: 50. Baumgartl (vla.) – 31. Haraguči (Becker), 53. Prömel (Giesselmann), 74. Becker (Schäfer), 85. Michel (Baumgartl)

    Karty:   14. Lotka (HER), 21. Jovetić (HER), 61. Kempf (HER), 66. Tousart (HER)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:12. Střely mimo: 6:2. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:11.
    Hertha BSC: Lotka – Gechter, Boyata (C), Kempf – Eitschberger (46. Dárdai), Tousart, Ascacibar (75. Ekkelenkamp), Pekarík – Darida (46. Mittelstädt) – Jovetić (20. Belfodil), Maolida (75. Serdar).
    Náhradníci: Christensen – Belfodil, Dárdai, Ekkelenkamp, Klünter, Lee Dong-jun, Mittelstädt, Richter, Serdar.

    Trenér: Felix Magath.

    1. FC Union Berlín: Rönnow – Baumgartl, Knoche, Heintz (72. Ryerson) – Trimmel (C), Haraguči (62. Schäfer), R. Khedira, Prömel, Giesselmann (72. Oczipka) – Becker (83. Michel), Awoniyi (83. Voglsammer).
    Náhradníci: Busk – Behrens, Michel, Oczipka, Möhwald, Öztunali, Ryerson, Voglsammer, Schäfer.

    Trenér: Urs Fischer.

    Rozhodčí: Sven Jablonski.
    bahis siteleri