Bayern – Augsburg 1:0 (kon.) | Fürth – Mönchengladbach 0:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Mohuč 3:2 (kon.)
Wolfsburg – Bielefeld 4:0 (kon.) | Hertha – Union Berlín 1:4 (kon.)
konec
Hertha BSC
1:4 (0:1)
1. FC Union Berlín
Sobota 09.04.2022, 18:30 • Olympiastadion, Berlín • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Union přidává čtvrtý hřebíček do rakve Herthy! Timo Baumgartl poslal z půlící čáry dlouhý vysoký balon kupředu, který si na hranici velkého vápna skvěle zpracoval SVEN MICHEL, jenž parádní přízemní ranou poslal mičudu k pravé tyči, Marcel Lotka se natahoval marně. Železní vedou 4:1! Asistence: Timo Baumgartl.
     
    83
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Sheraldo Becker, přichází Sven Michel.
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Taiwo Awoniyi, přichází Andreas Voglsammer.
     
    80
    Do dobré pozice se nyní dostal Ishak Belfodil, jehož přízemní ránu z pravé strany šestnáctky Herthy Frederik Rönnow chytá!
     
    75
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Myziane Maolida, přichází Suat Serdar.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Santiago Ascacibar, přichází Jurgen Ekkelenkamp.
     
    74
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Union zvyšuje na 3:1! SHERALDO BECKER dostal průnikovou přihrávku od Schäfera za obranu Herthy, svedl běžecký souboj s Dedryckem Boyatou, přes něhož nakonec poslal ránu na zadní tyč a jeho přízemní projektil zapadl přesně za háčky! Železní tak vedou již o dva góly! Asistence: András Schäfer.
     
    72
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Niko Giesselmann, přichází Bastian Oczipka.
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Dominique Heintz, přichází Julian Ryerson.
     
    67
    Sheraldo Becker zkusil z dobrých třiceti metrů střelu. Jeho rána z volného přímého kopu však nebyla dost důrazná, Marcel Lotka jeho pokus chytá do náruče.
     
    66
    Další žlutá karta pro hráče Herthy. Lucas Tousart zezadu podrazil kupředu pronikajícího Grischu Prömela a zblízka si prohlédne žlutý kartonek.
     
    62
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Genki Haraguči, přichází András Schäfer.
     
    61
    Taiwo Awoniyi se dostal za záda Marca-Olivera Kempfa a obránce Herthy zatáhl za záchranou brzdu, když ho stáhl rukou k zemi. Dostává za to žlutou kartu.
     
    53
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Jenže Union si bere vedení hodně rychle zpět! Niko Giesselmann si navedl míč na levé křídlo, odcentroval na malý čtverec Herthy a GRISCHA PRÖMEL poslal parádní hlavičkou balon k zadní tyči svatyně Staré dámy! Marcel Lotka se mohl jen ohlédnout a jít vyndat balon ze sítě! Železní vedou 2:1! Asistence: Niko Giesselmann.
     
    52
    Pěkný centr z pravé strany poslali hráči Herthy do vápna soupeře, na penaltě hlavičkoval Dedryck Boyata, ale Frederik Rönnow chytil míč směřující do středu jeho klece.
     
    50
    Hertha právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno na 1:1! Lucas Tousart nasměroval balon na pravé straně kupředu k vápnu Unionu, před klec Železných poslal míč prudkým přízemním pasem Ishak Belfodil a TIMO BAUMGARTL si srazil merunu do vlastní klece, když situaci dobíhal a snažil se krýt soupeře na zadní tyči. Hertha tak srovnává na 1:1!
     
    46
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Vladimír Darida, přichází Maximilian Mittelstädt.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Julian Eitschberger, přichází Márton Dárdai.
     
    44
    Sheraldo Becker nyní ve vápně Herthy šikovně obešel Dedrycka Boyatu a jeho tvrdou ránu po zemi do středu brány chytá Marcel Lotka.
     
    43
    Sheraldo Becker nacentroval na levém křídle přes Daridu na zadní tyč, hlavička Christophera Trimmela pak jen těsně minula brankovou konstrukci Herthy!
     
    39
    Nejlepší akce Herthy v utkání! Lucas Tousart nacentroval z pravé strany a Myziane Maolida zakončoval volejem z penalty k pravé tyči, kterou minul jen o fous!
     
    31
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Union vede zcela zaslouženě 1:0! Sheraldo Becker si navedl balon na levé křídlo, poslal nádherný centr na zadní tyč a GENKI HARAGUČI nasměroval hlavičkou míč do tyče, od níž se meruna odrazila do sítě Herthy! Marcel Lotka byl tentokrát bezmocný! Železní otevírají skóre utkání a mají nejtěsnější náskok! Asistence: Sheraldo Becker.
     
    30
    Christopher Trimmel vystřelil z pravé strany, Marcel Lotka jeho ránu vyrazil před sebe, kde dorážel Sheraldo Becker, jeho pokus sráží na brankové čáře Peter Pekarík na rohový kop!
     
    21
    Stevan Jovetić ještě dostává žlutou kartu za pomalý odchod z hrací plochy. Naštvaně se na ni vrací a vysvětluje sudímu Jablonskimu, že je zraněný, následně je konečně na hřišti jeho náhradník, Ishak Belfodil.
     
    20
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Ishak Belfodil.
     
    17
    Po pravém křídle se vydal kupředu Sheraldo Becker, jenž přihrál pod sebe do šestnáctky na Taiwa Awoniyho, jenž už mohl zakončovat, jenže se mu pod nohy vrhl dalším skvělým zákrokem Marcel Lotka!
     
    14
    Marcel Lotka nakonec chytil balon a po lehčím kontaktu s Grischou Prömelem spadl na zem. Kontakt se mu nelíbil, zvedl se, přiběhl k Prömelovi a lehce do něj hrudí strčil. Sudí Jablonski to oceňuje žlutou kartou.
     
    13
    Christopher Trimmel poslal balon obloukem na malé vápno, kde se míč několikrát odrazil a pak ho halfvolejem poslal na klec Herthy Niko Giesselmann, Marcel Lotka dokázal jeho pokus na dvakrát zkrotit.
     
    4
    Timo Baumgartl dostal balon od levého rohového praporku na malé vápno a jeho hlavičku vytahuje Marcel Lotka nádherným reflexivním zákrokem znovu na rohový kop!
     
    3
    Znovu jdou kupředu Železní a Sheraldo Becker tentokrát pálil na levé straně ostře k bližší tyči, Marcel Lotka jeho pokus vyráží na rohový kop!

    Petr Šatalík

    Branky: 50. Baumgartl (vla.) – 31. Haraguči (Becker), 53. Prömel (Giesselmann), 74. Becker (Schäfer), 85. Michel (Baumgartl)

    Karty:   14. Lotka (HER), 21. Jovetić (HER), 61. Kempf (HER), 66. Tousart (HER)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:12. Střely mimo: 6:2. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:11.
    Hertha BSC: Lotka – Gechter, Boyata (C), Kempf – Eitschberger (46. Dárdai), Tousart, Ascacibar (75. Ekkelenkamp), Pekarík – Darida (46. Mittelstädt) – Jovetić (20. Belfodil), Maolida (75. Serdar).
    Náhradníci: Christensen – Belfodil, Dárdai, Ekkelenkamp, Klünter, Lee Dong-jun, Mittelstädt, Richter, Serdar.

    Trenér: Felix Magath.

    1. FC Union Berlín: Rönnow – Baumgartl, Knoche, Heintz (72. Ryerson) – Trimmel (C), Haraguči (62. Schäfer), R. Khedira, Prömel, Giesselmann (72. Oczipka) – Becker (83. Michel), Awoniyi (83. Voglsammer).
    Náhradníci: Busk – Behrens, Michel, Oczipka, Möhwald, Öztunali, Ryerson, Voglsammer, Schäfer.

    Trenér: Urs Fischer.

    Rozhodčí: Sven Jablonski.
    bahis siteleri