Admira Praha – Plzeň B 3:2 (kon.) | Slavia B – Dukla B 5:1 (kon.) | Táborsko akademie – Bohemians B 1:0 (kon.)
Hostouň – Karlovy Vary 2:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha B
5:1 (2:1)
FK Dukla Praha B
Neděle 24.09.2023, 10:15 • SC Xaverov, Horní Počernice • Česká fotbalová liga (A) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    88. SY - 5:1
     
    88
    Slavia B právě vstřelila branku! A během chvilku se tomu opravdu tak děje, hosté schytávají nepopulárního bůra! BABACAR SY si naběhl do pokutového území, kam dostal přesný centr na hlavičku, kterou zavěsil přesně k tyči.
    75. A. PUDIL - 4:1
     
    75
    Slavia B právě vstřelila branku! A tady už je definitivně rozhodnuto, tři body získají domácí hráči! Dukla předvedla obrovské problémy v obraně, čehož využili domácí. První střelu sice Štefan ještě chytil, ale k odraženému míči se dostal ADAM PUDIL, který měl před sebou prázdnou bránu.
    68. KOPÁČEK - 3:1
     
    68
    Slavia B právě vstřelila branku! Domácí to zahráli naprosto fantasticky a zase vedou o dva góly! zahrávající hráč našel krásným lobem JAKUBA KOPÁČKA. Ten si pohlídal ofsajd a hlavičkou poslal míč nechytatelně k tyči. Tohle defenziva Dukly absolutně nezvládla.
    44. MAGDI - 2:1
     
    44
    Dukla B právě vstřelila branku! Nakonec zde máme ještě branku v prvním poločase, tentokrát se trefují hosté! Ti toho sice směrem dopředu moc nepředvedli, ale snižují na rozdíl jedné trefy. Autorem trefy je ALEXANDR MAGDI.
    12. ČÍŽEK - 2:0
     
    12
    Slavia B právě vstřelila branku! Z něj sice ještě branka nepadla, i když závar k tomu byl slušný. Následoval ale další centr do vápna, kde se míč různě odrážel. Nakonec se míč odrazil od DAVIDA ČÍŽKA, který smolně zapisuje vlastní branku.
    1. TOULA - 1:0
     
    1
    Slavia B právě vstřelila branku! Domácí celek se okamžitě pustil do útočného snažení a je z toho první branka duelu! Rychlá akce skončila centrem na zadní tyč, kam si naskočil osamocený DANIEL TOULA, který poslal míč nechytatelně k druhé tyči.

    Denisa Józsová

    Branky: 1. Toula, 12. Čížek (vla.), 68. Kopáček, 75. A. Pudil, 88. Sy – 44. Magdi

    Karty:   25. Hunal (SLB)


    SK Slavia Praha B: Sirotník – Hunal (C) (70. Švec), Zachoval, Trédl, Ogungbayi (70. Babacar), Behenský, Kopáček (78. Voriazidis), A. Pudil, Planka (78. Pech), Škoda, Toula (56. Hájek).
    Náhradníci: Švec, Sy, Hájek, Pech, M. Pudil, Voriazidis, Slavata.

    Trenér: David Střihavka.

    FK Dukla Praha B: Štefan – Krenciv, Krejčí, Hübl 61. Bačinský), Jelínek (76. Nikl), Magdi (76. Grunnet), Špatenka, Čížek (C) (86. Kocman), Ulman, Fojt, Hudec.
    Náhradníci: Nikl, Grunnet, Bačinský, Kocman, Gothard.

    Trenér: Aleš Majer.

    Rozhodčí: Drábek – Raplík, Beneš
    bahis siteleri