Rennes – Sochaux 2:2 (kon.) | Ajaccio – Lille 1:3 (kon.) | Nancy – Saint-Étienne 0:3 (kon.)
Troyes – Bastia 0:0 (kon.) | Évian TG – Montpellier 0:1 (kon.) | Valenciennes – Toulouse 0:0 (kon.)
konec
Stade Rennes
2:2 (1:1)
FC Sochaux
Sobota 23.02.2013, 17:00 • Stade de la Route de Lorient • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    88
    Rennes právě vstřelilo branku!

    Když se podíváme na utkání celkově, tak si tohle vyrovnání domácí zaslouží. K odraženému míči se dostal ve vápně po střele Danzého JEAN MAKOUN a stačilo mu pouze přesně vystřelit do míst, kde Pouplin neměl na míč nárok.
     
    56
    Sochaux vstřelilo branku!

    Kruté a nádherné zároveň! Aktivnější domácí se teď nevěřícně koukají na vlastní branku. Corchia vhazoval a vyměnil si míč s Boudebouzem, následně neuvěřitelně prošel hned přes tři obránce domácích a SEBASTIAN CORCHIA zakončil z úhlu pod horní tyčku! Neskutečná sólová paráda, která teď hodně nahryže sebevědomí domácích.
     
    34
    Rennes právě vstřelilo branku!

    Tentokrát pravděpodobně všechny zaskočilo, že Feret opět volil centr, ale vyplatilo se, protože míč zatočil přesně na hlavu JOHNA BOYEHO a ten se neobsazený trefil ukázkově ke vzdálenější tyči. V posledních pěti minutách hráli domácí aktivněji a Sochaux to teď bude mít velmi těžké, protože Rennais asi bude pokračovat v tlaku.
     
    21
    Sochaux vstřelilo branku!

    Rychlý protiútok a zasloužený vedoucí gól pro Sochaux! Neuvěřitelná kombinace Boudebouze, který našel na středu volného Sia, jenž z první okamžitě poslal míč do strany na volného Bakamba a ten po krátkém zpracování okamžitě vrátil míč GIOVANNIMU SIOVI a ten úplně sám metr před brankou neměl problém zakončit! Krásný týmový gól.

    Jakub Šperk

    Branky: 34. Boye, 88. Makoun - 21. Sio, 56. Corchia

    Karty:   41. Biyik (REN) - 37. Roudet (SOC), 75. Boudebouz (SOC)


    Stade Rennes: Costil - Mavinga, Kana Biyik, Boye, Theophile Catherine - Makoun, A. Diarra (68. Danzé), C. Diarra (76. Sane), Feret, Pitroipa (80. Diallo) - Erding
    FC Sochaux: Pouplin - Corchia, Poujol, Kanté, Roussilon - Nogueira, Traore, Bakambu (90. Sauget), Roudet, Boudebouz - Sio (79. Privat)
    bahis siteleri