Rennes – Sochaux 2:2 (kon.) | Ajaccio – Lille 1:3 (kon.) | Nancy – Saint-Étienne 0:3 (kon.)
Troyes – Bastia 0:0 (kon.) | Évian TG – Montpellier 0:1 (kon.) | Valenciennes – Toulouse 0:0 (kon.)
konec
Stade Rennes
2:2 (1:1)
FC Sochaux
Sobota 23.02.2013, 17:00 • Stade de la Route de Lorient • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Utkání dohrál Bakambu a nahradil ho Sauget.
     
    88
    Rennes právě vstřelilo branku!

    Když se podíváme na utkání celkově, tak si tohle vyrovnání domácí zaslouží. K odraženému míči se dostal ve vápně po střele Danzého JEAN MAKOUN a stačilo mu pouze přesně vystřelit do míst, kde Pouplin neměl na míč nárok.
     
    80
    A poslední střídání domácích. Utkání ukončil Pitroipa a dohraje ho Diallo.
     
    79
    První střídání i na straně hostí, za Sia jde na trávník Privat.
     
    76
    Za Cheicka Diarru jde do hřiště Sane.
     
    75
    Přísnější žlutou kartu vidí Boudebouz, ale bere to s klidem a ihned běží připravit obranu.
     
    72
    A tohle by mohlo hosty mrzet! Znovu chyba v rozehrávce a Bakambu prošel až ke Costilovi, který ho znovu vychytal, následně mohl dorážet do úplně prázdné branky Sio, ale vysoký míč poslal hodně nad!
     
    70
    Chyba v rozehrávce a Bakambu vypálil perfektně ke vzdálenější tyči, kde konečky prstů posunul míč na roh vynikající Costil!
     
    56
    Sochaux vstřelilo branku!

    Kruté a nádherné zároveň! Aktivnější domácí se teď nevěřícně koukají na vlastní branku. Corchia vhazoval a vyměnil si míč s Boudebouzem, následně neuvěřitelně prošel hned přes tři obránce domácích a SEBASTIAN CORCHIA zakončil z úhlu pod horní tyčku! Neskutečná sólová paráda, která teď hodně nahryže sebevědomí domácích.
     
    43
    Ranou na vzdálenější tyč to zkusil Corchia, ale Costil jeho úmysl perfektně vystihl a s přehledem vyrazil míč mimo nebezpečnou oblast.
     
    41
    A hosté teď dostávají možnost standardní situace ze stejné vzdálenosti, ze které skórovali domácí. Žlutou kartu za přistrčení ze zadu vidí Kana Biyik, i když to je velmi sporné rozhodnutí. Vypadá to, že Bakambu jednoduše ztratil rovnováhu.
     
    37
    Až příliš aktivní byl Roudet, který se sice omlouvá, ale žlutá karta ho nemine. Šel sice po míči, jenže podsekl Pitroipu zezadu a tak není o čem diskutovat.
     
    34
    Rennes právě vstřelilo branku!

    Tentokrát pravděpodobně všechny zaskočilo, že Feret opět volil centr, ale vyplatilo se, protože míč zatočil přesně na hlavu JOHNA BOYEHO a ten se neobsazený trefil ukázkově ke vzdálenější tyči. V posledních pěti minutách hráli domácí aktivněji a Sochaux to teď bude mít velmi těžké, protože Rennais asi bude pokračovat v tlaku.
     
    21
    Sochaux vstřelilo branku!

    Rychlý protiútok a zasloužený vedoucí gól pro Sochaux! Neuvěřitelná kombinace Boudebouze, který našel na středu volného Sia, jenž z první okamžitě poslal míč do strany na volného Bakamba a ten po krátkém zpracování okamžitě vrátil míč GIOVANNIMU SIOVI a ten úplně sám metr před brankou neměl problém zakončit! Krásný týmový gól.
     
    20
    Cheick Diarra si teď skvěle naběhl a dostal neméně horší přihrávku, proti gólmanovi už neměl problém přesně zakončit. Bohužel pro domácí pomezní sudí zvedl vlajku a gól neuznal pro ofsajd.
     
    9
    Šťastně se teď míč odrazil ve vápně na úplně neobsazeného Bakambu a ten volejem o pár centimetrů minul vzdálenější tyčku domácí branky!

    Jakub Šperk

    Branky: 34. Boye, 88. Makoun - 21. Sio, 56. Corchia

    Karty:   41. Biyik (REN) - 37. Roudet (SOC), 75. Boudebouz (SOC)


    Stade Rennes: Costil - Mavinga, Kana Biyik, Boye, Theophile Catherine - Makoun, A. Diarra (68. Danzé), C. Diarra (76. Sane), Feret, Pitroipa (80. Diallo) - Erding
    FC Sochaux: Pouplin - Corchia, Poujol, Kanté, Roussilon - Nogueira, Traore, Bakambu (90. Sauget), Roudet, Boudebouz - Sio (79. Privat)
    bahis siteleri