Příbram – Slavia 2:0 (kon.) | Jablonec – Plzeň 1:3 (kon.) | Slovácko – Č. Budějovice 2:0 (kon.)
konec
FK Příbram
2:0 (1:0)
SK Slavia Praha
Sobota 27.04.2013, 16:00 • Startip Aréna, Příbram • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Poslední střídání provádí Příbram. Ze hřiště odchází Tomáš Pilík, který si připsal asistenci u jediného dnešního gólu a místo něj přichází Martin Šlapák.
     
    79
    Vystřídal také domácí tým. Za potlesku tribun odchází dnes skvěle hrající Aziz a místo něj se na trávník podívá bývalý hráč Slavia Praha – Petr Trapp.
     
    79
    Poslední střídání provádí Slavia Praha. Ze hřiště byl stažen David Hubáček a místo něj byl na hřiště poslán David Škútka. Je zřejmě, že Petr Rada ví, že hosté už nemají, co ztratit a vrhají už vše jen do útoku.
     
    74
    První střídání provedl František Straka. Ze hřiště odešel David Střihavka a místo něj na hřiště přišel Tomáš Krbeček.
     
    67
    Druhé střídání na straně hostů. Ze hřiště byl stažen dnes neviditelný Martin Fenin a místo něj se na trávník podívá Milan Škoda.
     
    46
    O poločase provedl trenér hostí střídání. Ze hřiště byl stažen Milan Nitrianský, který musel odstoupit nejspíše z důvodu zranění a místo něj vběhl na trávník Martin Dostál pro kterého to je první jarní start v této sezóně.

    Michal Mezera


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 15. Wágner (Pilík), 90. Wágner (Šlapák)

    Karty:   6. Vošahlík (SLA), 44. Nitrianský (SLA), 89. Mičola (SLA)


    FK Příbram: Hruška – Jugas, Hájovský, Mišůn, Pleško – Pilík (84. Šlapák), Tarczal, Aziz (79. Trapp), Koukal – Střihavka (74. Krbeček), Wágner.
    SK Slavia Praha: Čontofalský – Nitrianský (46. Dostál), Petrák, Hubáček (79. Škútka), Čonka – Mičola, Zmrhal, Kisel, Gecov, Vošahlík – Fenin (67. Škoda).

    Rozhodčí: Bílek – Pospíšil, Kříž

    Diváci: 5 287
    bahis siteleri