Příbram – Dukla Praha 0:2 (kon.) | Sparta – Ostrava 4:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
4:1 (1:1)
FC Baník Ostrava
Sobota 31.08.2013, 20:15 • Generali Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Sparta právě vstřelila branku!
    Večer afrických střeleckých premiér na Letné pokračuje! Vacek předal míč k levé hranici pokutového území TIEMOKO KONATÉMU, jenž si balón posunul na pravačkou a nekompromisní střelou překonává Bártu! I pro Konatého se jedná o první ligovou trefu ve sparťanském dresu.
     
    66
    Sparta právě vstřelila branku!
    Drtivý úder Sparty! V krátkém rozmezí se domácí soupeři výrazně vzdalují. Dočkal od postranní čáry posunul míč JOSEFU HUŠBAUEROVI, jenž z dálky vystřelil, brankář Bárta jeho ránu nedokázal zkrotit a míč mu proklouzl do sítě!
     
    64
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se ujímají vedení! Střelcem branky je znovu COSTA NHAMOINESU, tentokrát už ale po Dočkalově centru zacílil do soupeřovy branky a k obrovské radosti Generali Areny se bývalý obránce polského Lubinu dočkal první branky v novém působišti!
     
    37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bouře radosti na Letné! Dočkalův centr hlavou nasměroval za Bártova záda JOSEF HUŠBAUER a maže manko domácích!
     
    26
    Baník právě vstřelil branku!
    Po zmíněném rohovém kopu hostům parádně vyšel rychlý protiútok! Rozběhli se do otevřené sparťanské obrany a v závěru akce si Holzerův centr před dobíhajícím Fantišem srazil do vlastní branky COSTA NHAMOINESU.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 37. Hušbauer (Dočkal), 64. Nhamoinesu (Dočkal), 66. Hušbauer (Dočkal), 90. Konaté (Vacek) – 26. Nhamoinesu (vla.)

    Karty:   56. Droppa (OVA), 63. Lukeš (OVA)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 21:4.
    AC Sparta Praha: Vaclík – Kadeřábek, Brabec, Holek, Nhamoinesu – Dočkal (87. Přikryl), Hušbauer, Vácha, Krejčí (75. Konaté) – Lafata (C), Bednář (80. Vacek)
    FC Baník Ostrava: Bárta – Zawada, Baránek, Frydrych, Dedić – Lukeš (C), Droppa, Petrus (73. Foltýn), Holzer (45. Engelmann) – Fantiš, Rolinc (89. Kraut)

    Rozhodčí: Zelinka – Wilczek, Pelikán

    Diváci: 9 855
    bahis siteleri