Skalica – Žilina 4:0 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 7:0 (kon.)
Zvolen – Piešťany 1:2 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 27.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:33
    Trenčín dal gól!
    Trenčianskí hokejisti napokon dokázali zneškodniť Sidorove čisté konto po peknej útočnej akcii! Dobrá prihrávka z pravej strany od Kalusa smerovala na Nemčeka, ktorý ju posunul za seba, kde z prvej tvrdo pálil TOMÁŠ KLÍMA! Ten dokázal prekonať gólmana Sidora, ktorý sa nestihol premiestniť. Asistencie si pripisujú hráči Filip Nemček a Marek Kalus.
     
    51:14
    Poprad dal gól!
    Domáci fanúšikovia na to dlho čakali, no napokon to prišlo! Gólovo sa presadil aj popradský kapitán ARNÉ KROTÁK, ktorý zachytil nepresnú rozohrávku hostí a strelou z hranice pravého kruhu prekonal bezmocného Lašáka. Ten bol veľmi dobre clonený aktívnym Paločkom. Bez asistencií.
     
    34:50
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti z rýchleho protiútoku pridávajú aj tretí gól! Z hranice ľavého kruhu tvrdo pálil Marek Nagy, no jeho strelecký pokus gólman Lašák vyrazil len naľavo od seba, kde stál pozorný PETER GÁPA! Ten si počkal a dobrým švihom prekonal bezmocného gólmana Lašáka. Asistencie si pripisujú hráči Marek Nagy a Lukáš Paukovček.
     
    30:13
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti pridávajú do trenčianskej siete aj druhý gól! Po dobrej prihrávke od McNamaru spoza ľavého kruhu sa k puku dostal Jabrocký, ktorý ho z medzikružia poslal na ľavé krídlo. Tam z otočky nekompromisne pálil TOMÁŠ SÝKORA, ktorý poriadne zaskočil gólmana Lašáka! Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Jabrocký a Jack McNamara.
     
    22:20
    Poprad dal gól!
    Domáci sa v presilovej hre dostávajú do vedenia! Samuel Takáč potiahol puk z pravej strany pred gólmana Lašáka a následne zakončoval, no trenčianský brankár napokon puk vyrazil len naľavo od seba, kde ho z dorážky bez problémov prekonal MATÚŠ PALOČKO! Asistencie si pripisujú hráči Samuel Takáč a Arné Kroták.

    Branky a nahrávky: 23. Paločko (Takáč, Kroták), 31. Sýkora (Jabrocký, McNamara), 35. Gápa (M. Nagy, Paukovček), 52. Kroták – 56. T. Klíma (Nemček, Kalus)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Gaborčík, Suchý – Kasík, McNamara – Fabian, Kurali – Nitriansky, Vojsovič – Lapšanský, Mlynarovič, Belluš – Drábek, Jabrocký, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták – Nagy M., Paukovček, Gápa.
    HK DUKLA Trenčín: Lašák (Nagy A.) – Lintner, Novajovský – Pozník, Bagin – Čerešňák, Nemčík – Habšuda, Ryzák – Komínek, Rusnák, Petrovický – Klíma L., Klíma T., Palák – Lipták, Broska, Kalus – Vaculín, Nemček, Bustin.

    Rozhodčí: Milan Novák – Tibor Rovenský, Martin Smrek

    Diváci: 1034
    bahis siteleri