Dortmund – Hannover 1:0 (kon.) | Bayern – Mohuč 4:1 (kon.) | W. Brémy – Freiburg 0:0 (kon.)
Braunschweig – Schalke 2:3 (kon.) | Frankfurt – Norimberk 1:1 (kon.) | Hertha – Mönchengladbach 1:0 (kon.)
konec
Werder Brémy
0:0 (0:0)
SC Freiburg
Sobota 19.10.2013, 15:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Do míče se opřel Günter a jen to v hledišti zahučelo. V hektickém závěru mohli hosté znovu udeřit, rána hráče Freiburgu však těsně minula cíl.
     
    90
    Už běží nastavení, bude se přidávat ještě pět minut.
     
    90
    Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Nils Petersen, přichází Melvyn Lorenzen.
     
    89
    Domácí se také nechtějí spokojit s bodem. Do obrovské šance se řítil Petersen, který se dostal za obranu a pádil sám na Baumanna, ten jej skvělým pozičním zákrokem vychytal. No to jsou věci, na obou stranách jsme viděli dvě velké příležitosti. Gólem však nic neskončilo a stále je stav 0:0.
     
    88
    Hosté sahali po třech bodech. Na rohový kop Schustera si naběhl obránce Günter, který všechny ve výskoku přehlavičkoval a zakončoval velice nebezpečně. Dokonce míč skončil na břevně!
     
    83
    Dlouho to netrvalo a Höfler musí jít také ze hřiště. Asi na tom není zdravotně zrovna nejlépe, proto jej nahrazuje Fernandes.
     
    80
    Januzovič se do hry zpátky nevrátí, nahrazuje ho Yildirim.
     
    74
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Felix Klaus, přichází Hendrick Zuck.
     
    70
    Domácí Hunt je jednoznačně nejlepší mužem na hřišti. Nyní se uvolnil uprostřed hřiště, dostal se až na hranici vápna a chtěl svou střelu umístit k levé tyči brankáře Baumanna, ten se po míči vrhl jako hladový tygr, ale nakonec zasahovat nemusel. Balon letěl kousíček vedle.
     
    69
    Václav Pilař má pro dnešní den dohráno. Místo něj nastupuje Coquelin. Český reprezentant bojoval, neodehrál vůbec špatný duel. Nemá se rozhodně za co stydět. Přeci jen po zranění není zřejmě schopen dohrát celý mač, tak byl vystřídán.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Santiago García (Werder Bremen).
     
    67
    Žlutou kartu dostává Fallou Diagné (SC Freiburg).
     
    56
    A podívejme se na to, co z něj vzniklo. Luca Caldirola centroval tak šikovně, že překvapil všechny a trefil tyč hostující brány. Poté ještě dorážel Elia, ale přestřelil.
     
    44
    Na konci prvního poločasu se mohlo měnit skóre. Freis si vyhnul ofsajdové pasti a z pravé strany vápna měl hodně prostoru na to, aby co nejlépe zakončil. Jenže si myslel, že mu dýchá na záda někoho z obránců a rovnou vypálil na Mielitzovu bránu. Vysoko však přestřeluje.
     
    30
    První žlutou kartu v tomto zápase dostává Höfler za útočný faul. Před vápnem srazil nebezpečně k zemi Prödla a je za to náležitě potrestán. Navíc si nezahraje v příštím duelu, neboť je to jeho čtvrtá karta v sezóně.
     
    23
    Tutovka pro Brémy s pořadovým číslem dvě. Aaron Hunt poslal takovou spíše českou uličkou do brejku kolegu Petersena, který se řítil sám na bránu. Snažil se udělat brankáři Baumannovi kličku a takřka hokejově zakončit, jenže německý strážce vytáhl perfektní zákrok. Bude z toho alespoň roh pro Werder.
     
    18
    Pěkná střela Hunta, který si pohrál s obranou Freiburgu, přehodil si míč na levou nohu a chtěl zamířit technicky do šibenice Baumannovy brány, míč šel však těsně nad. Registrujeme první větší šanci zápasu a v ní domácí fotbalisté.

    Roman Zajíček

    Branky:

    Karty:   68. García (BRM) – 30. Höfler (FRE), 67. Diagné (FRE)


    Werder Brémy: Mielitz – Caldirola, García, Fritz (C), Prödl – Makiadi, Kroos, Junuzović (80. Yıldırım) – Elia, Hunt, Petersen (90. Lorenzen).
    Náhradníci: R. Wolf – Lukimya-Mulongoti, Schmitz, Gebre Selassie, Ekici, Yıldırım, Lorenzen.

    SC Freiburg: Baumann – Klaus (74. Zuck), Diagné, Günter, Ginter – Höfler (83. Fernandes), Schuster (C), Schmid, Pilař (69. Coquelin) – Freis, Mehmedi.
    Náhradníci: Schwolow – Krmaš, Schraml, Fernandes, Zuck, Coquelin, Guédé.

    Rozhodčí: Meyer (Burgdorf) – Willenborg (Osnabrück), Bornhorst (Damme). Čtvrtý rozhodčí: Gräfe (Berlín)

    Diváci: 40 423
    bahis siteleri