Orlová – Vsetín 2:8 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 4:3 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 0:3 (kon.)
Opava – SHK Hodonín 5:4 (po pr.) | Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:1 (kon.)
Vrchlabí – Klatovy 9:2 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | Bílina – Sokolov 2:5 (kon.)
Mor. Budějovice – Klášterec nO 9:1 (kon.) | Řisuty – Kobra 3:4 (po pr.) | Milevsko – Tábor 1:8 (kon.)
Nymburk – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 7:2 (kon.)
po prodl.
HK Opava
5:4 (0:0, 3:3, 1:1 - 1:0)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 23.10.2013, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:48
    Opava právě vstřelila branku!
    DANIEL KYSELA dostal pěknou přihrávku od Poloka, se kterou naložil přímým zásahem do soupeřovy brány a stanovil tak konečný výsledek utkání na 5:4.
     
    58:40
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínu oddechový čas evidentně pomohl. při signalizovaném trestu se k puku dostal PAVEL KŘÍŽ, který střelou švihem srovnává na 4:4. Asistence: Špok.
     
    57:15
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava střílí gól v oslabení! Rychlý výpad Poloka, který pelášil směrem k bráně Kotvana, přihrál na druhou stranu JAKUBU VÍTKOVI, který bekhendovým blafákem překonal bezmocného brankáře hostí. Asistence: Polok
     
    38:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín opět srovnává skóre! MARTIN ŠPOK dostal přihrávku od Peše a střelou k levé Šafránkově tyči vyrovnal na 3:3. Asistence: Peš, Kříž.
     
    36:37
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava však bleskově stahuje vedení na svou stranu! Tichého střelu ještě Kotvan vyrazil, avšak na dorážku BOHUMILA HERMANA už byl krátký. Asistence: Tichý.
     
    36:16
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín srovnává! Po chybě jednoho z domácích obránců se k puku dostal PAVEL KŘÍŽ a nerozpakoval se se zakončením a poslal puk do sítě. Asistence: Peš, Špok.
     
    31:26
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí vývoj utkání! Svoboda těsně před brankovištěm přihrál JAKUBU VÍTKOVI, který dotlačil puk za Kotvanova záda. Asistence: Svoboda, Polok.
     
    29:52
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava však na branku hostů rychle odpověděla. DAVID GALVAS krásnou střelou do horního růžku branky srovnává na 1:1. Asistence: Černý, Měch.
     
    28:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín se ujímá vedení v zápase. MARTINU ŠPOKOVI se podařilo protlačit puk za Šafránkova záda. Asistence: Peš, Novotný.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 30. Galvas (Černý, Měch), 32. Vítek (Svoboda, Polok), 37. Herman (Tichý), 58. Vítek (Polok), 64. Kysela (Polok, Vítek) – 29. Špok (Peš, Novotný), 37. Kříž (Peš, Špok), 39. Špok (Peš, Kříž), 59. Kříž (Špok)


    HK Opava: Šafránek (Kober) – Kysela, Vrabel, Galvas, Tichý, Tůma, Pavelek, Bednárek, Měch, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Kocián, Skoumal, Wolf, Černý, Baďura, Svoboda, Chalupa
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Masaryk) – Komárek, Rybalkin, Kříž, Skočovský, Špok, Novotný, Směřička, R.Smetana , Pokorný, Koukal, Škorík, Peš, Kuba, Velechovský, Jurásek, Belisle, Vrba, T.Smetana , Laporte, Miklík

    Rozhodčí: Fiala – Mrákava, Řezáč
    bahis siteleri