Toronto – Anaheim 4:2 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 4:5 (po pr.) | Columbus – New Jersey 4:1 (kon.)
Montreal – Edmonton 3:4 (kon.) | Florida – Chicago 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Washington 4:5 (3:4 po s.n.)
Minnesota – Nashville 2:0 (kon.) | Arizona – Calgary 4:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
New Jersey Devils
Středa 23.10.2013, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    O osudu utkání je definitivně rozhodnuto. Od červené čáry přesně zamířil MARIÁN GÁBORÍK a střelou do prázdné branky navyšuje vedení svého týmu. Asistence: Brandon Dubinsky, James Wisniewski.
     
    58:52
    Mohlo být definitivně rozhodnuto, ale Johansen trefil z červené čáry pouze tyč opuštěné klece.
     
    57:45
    New Jersey sahá ke hře bez brankáře.
     
    50:24
    Volčenkov si na modré čáře počkal na Dubinskyho, kterého tvrdým hitem poslal k ledu. Toto si ale domácí útočník nenechal líbit a pěstmi se pustil do svého soka, z čehož vznikla kvalitní bitka, po které skončili oba kohouti na ledě. Vyloučen je pouze Dubinsky na 2 minuty za hrubost.
     
    44:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    New Jersey na svoji pasivitu tvrdě doplácí, když má navíc na inkasované brance velkou zásluhu Schneider. Ten vyjel za branku rozehrávat, což se mu zrovna nepovedlo, když se ke kotouči dostal na modré čáře JAMES WISNIEWSKI, jenž ho rychlým nahozením na branku překonal, jelikož ještě nebyl optimálně připraven zasáhnout. Bez asistence.
     
    39:57
    Po vhazování zalehl kotouč Zubrus a ten je vyloučen na 2 minuty za zdržování hry. Columbus tedy začne třetí třetinu přesilovou hrou.
     
    37:02
    Ďáblové si zahrají třetí přesilovou hru v utkání. Za sekání je vyloučen na 2 minuty Jenner. Velká příležitost pro hosty vyrovnat.
     
    35:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus otáčí vývoj utkání. Hostující obrana si nepočínala ve svém pásmu zrovna zodpovědně a toho dokázal využít CAM ATKINSON, který z mezikruží bekhendem poslal kotouč k levé tyči. Schneider na jeho pokus zřejmě neviděl. Bez asistence.
     
    29:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    I Columbus svoji přesilovou hru využívá a máme vyrovnáno. Od modré čáry vystřelil Wisniewski, jehož pokus před brankovou tečoval Umberger. Proti tomuto dokázal ještě Schneider zasáhnout, ale proti dorážce BRANDONA DUBINSKYHO byl již bezmocný. Asistence: R.J. Umberger, James Wisniewski.
     
    28:21
    Jágr ukázal jako má ohromnou sílu. V souboji jeden na jednoho přetlačil Johnsona a poslal jej na mantinel. Rozhodčí jej ale vylučují na 2 minuty za držení.
     
    27:00
    Z ničeho nic mohlo být vyrovnáno. Od zadního mantinelu našel Jenner mezi kruhy stojícího Dubinskyho, který střelou z první provětral Schneiderovu lapačku.
     
    26:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové přesilovou hru využívají. Velkou zásluhu na tom má Jaromír Jágr, který dokázal od pravého mantinelu najít před brankou MICHAELA RYDERA, který střelou do levé šibenice dává úvodní branku utkání. Asistence: Jaromír Jágr, Rostislav Olesz.
     
    24:43
    Bude se vylučovat a přesilovou hru si zahrají opět Ďáblové. Gáborík se provinil hákování a na trestné lavici si posedí 2 minuty.
     
    18:29
    Hned na začátku ujela New Jersey dvojice Letestu – MacKenzie a byla z toho velká šance. Prvně jmenovaný dokázal před branku přihrát svému spoluhráči, který tváří v tvář Schneiderovi selhal, když nedokázal trefit ani branku.
     
    18:17
    Rozhodčí podruhé v utkání vylučují. Pro změnu tentokrát odchází na trestnou lavici hráč Columbusu. Je jím Comeau, který je vyloučen na 2 minuty za vražení na hrazení. Přesilová hra pro New Jersey.
     
    16:10
    Tak to byla opravdu velká šance Columbusu. Gáborík se prohnal útočným pásmem jako hurikán a dokázal se obtočit okolo branky a bekhendem zakončit. Jeho pokus skončil na vyrážečce Schneidera, od které se kotouč odrazil na brusle Salvadora, který zrovna v té době pobýval v brankovišti. Kotouč se tedy pochopitelně odrazil směrem k prázdné brance. Když už se zdálo, že kotouč zamíří do branky, tak dokázal Schneider zastavit klouzající se puk lapačkou a zabránil tak inkasované brance.
     
    11:19
    Utkání nám nabídne první přesilovou hru. Hrát ji bude domácí Columbus, jelikož na 2 minuty za vysokou hůl je vyloučen Zajac. Určitě jsme zvědaví, jak se Jackets jejich přesilová hra vydaří a zda se bude měnit skóre. Na to nám odpoví následující dvě minuty hry.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 30. Dubinsky (Umberger, Wisniewski), 36. Atkinson, 45. Wisniewski, 60. Gáborík (Dubinsky, Wisniewski) – 27. Ryder (Jágr, Olesz)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Savard, Johnson, Prout, Ťjutin, Wisniewski, Murray – Gáborík, Anisimov, Foligno – Umberger, Johansen, Comeau – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Boll, MacKenzie, Letestu
    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Židlický, Salvador, Fayne, Greene, Harrold, Volčenkov – Jágr, Henrique, Olesz – Ryder, Zajac, Tedenby – Brunner, Loktionov, Zubrus – Bernier, Gionta, Carter

    Rozhodčí: Kowal, St. Pierre – Amell, McElman

    Diváci: 14357
    bahis siteleri