Havířov – Prostějov 4:3 (2:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:3 (0:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Přerov 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Opava 1:6 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:1, 1:1, 0:0)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 15.11.2013, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Královští lvi Hradec Králové.
    Autorem branky je MARTIN BARTOŇ.
     
    22:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    V Havlíčkově Brodě znovu platí nerozhodný stav, tentokrát se raduje družina lvů! Lukáš Nedvídek poslal přesný pas do předbrankového prostoru, kde opomněla brodská obrana volného MARTINA BARTONĚ, který skvělou nabídkou nepohrdl a nechytatelnou ranou k pravé Novákově tyčce pohotově skóroval! Asistence: Lukáš Nedvídek, Matěj Suk.
     
    20:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Další šok pro družinu Královských lvů, kteří v Kotlině překvapivě prohrávají! Václav Pecen nabil puk na hůl MARTINA HYNKA, který se z mírného úhlu na levé straně opřel do kusu černé gumy, který zapadl až za Veselého záda! Asistence: Václav Pecen a Ondřej Hlídek.
     
    18:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Václav Pecen – David Krajhanzl – ONDŘEJ HLÍDEK, přičemž posledně jmenovaný potvrdil pověst obávaného kanonýra, když pohlednou akci zakončil přesnou svižnou střelou z bezprostřední blízkosti! Asistence: David Krajhanzl, Václav Pecen.
     
    02:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už byl ale bez šance, Východočeši se ujímají rychlého vedení! Pavel Hlavatý posunul ve středním pásmu kotouč na DANIELA KLEMENCE, který si sjel do palebné pozice na vrcholu kruhů a nechytatelnou ranou zápěstím poslal kotouč přesně k pravé Novákově tyčce! Asistence: Pavel Hlavatý.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Hlídek (Krajhanzl, Pecen), 21. Hynek (Pecen, Hlídek) – 3. Klemenc (Hlavatý), 23. Bartoň (Nedvídek, Suk), rozh. náj. Bartoň


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Pecen, Mozr, Kříž, Ludvík, Skotar – Hlídek, Brebera, Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek (C).
    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Petr) – Matějček, Suk, Bezděk, Rejl, Kulhánek, Souček, Skála, Procházka, Bartoň, Nedvídek, Šeps, Kastner, Wolf, Klemenc, Hlavatý (C), Jebavý, Tvrdík, Půlpán, Stoilský.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Petr Kotlík, Jaroslav Kuřítko

    Diváci: 40
    bahis siteleri