Skalica – Trenčín 3:2 (kon.) | Poprad – Martin 4:2 (kon.) | Nitra – Košice 4:0 (kon.)
Piešťany – Žilina 7:2 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 8:0 (kon.)
konec
HK Poprad
4:2 (0:0, 3:2, 1:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 15.11.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla ofenzívnu aktivitu hosťujúcich Martinčanov, ktorí sa snažili vsietiť vyrovnávajúci gól, no proti pozornej popradskej defenzíve na čele so skvelým výkonom gólmana Sidora nemali takmer žiadnu šancu. V poslednej minúte hostia vyskúšali kratučkú powerplay, ktorá im však nevyšla. 38 sekúnd pred koncom stretnutia bol gólman Čech už v bráne, no domáci ho po skvelej útočnej akcii zakončenej strelou Sýkoru s prehľadom prekonali.

    Popradskí hokejisti si po dobrom výkone pripisujú do tabuľky ďalšie tri body, zatiaľčo Martinčania odchádzajú domov bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:08:57)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    V závere zápasu sa popradskí hokejisti previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa im stačí oslobodiť vyhodením puku a už majú zápas pevne vo svojich rukách.
     
    59:22
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti ukázali svoj herný dôraz aj tentokrát a dá sa povedať, že rozhodli o svojom víťazstve. Poi dobrej prihrávke od Stalsa sa k puku na ľavej strane dostal Lapšanský, ktorý sa neulakomil a prihrával na pravé krídlo pred TOMÁŠA SÝKORU! Ten už bez problémov prekonal gólmana Čecha, ktorý sa nestihol premiestniť. Asistencie si pripisujú hráči Adam Lapšanský a Juris Stals.
     
    59:09
    Gólman Čech sa napokon musel vrátiť do brány, keďže jeho spoluhráči sa dvakrát po sebe previnili postavením mimo hry, ktoré zastavilo ich útočný prienik.
     
    58:53
    Martinskí hokejisti hrajú v šestici bez gólmana Čecha, ktorý ostal na striedačke!
     
    58:53
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď pod svojou lapačkou zachytil odrazený puk po strele od Novotného.
     
    58:26
    Martinskí hokejisti sa snažia získať puk v útočnom pásme, no zatiaľ sa i m veľmi nedarí. Popradská defenzíva je pozorná a nič nenecháva na náhodu. Pri puku je momentálne Makovský.
     
    57:43
    Daniel Brejčák nadvakrát zakončoval od modrej čiary, no ani jeden jeho strelecký pokus nedokázal ohroziť gólmana Čecha. Popradčania sa momentálne snažia kontrolovať svoj náskok.
     
    57:13
    Po parádnej prihrávke od Markoviča spoza popradskej brány sa k zakončeniu na hranici ľavého kruhu dostal Galamboš, no ten trafil len dobre postavené betóny gólmana Sidora!
     
    56:38
    Popradský obranca Kurali sa už vydal striedať, no ešte predtým poslal puk cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia. Popradčania sa teda musia opäť brániť.
     
    56:22
    Ani tentokrát si popradskí hokejisti veľmi nerozumeli a po vyhodení puku od Fabiana bolo odpískané jasné zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude po ľavici gólmana Sidora.
     
    55:53
    Martinčania hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Popradskí hokejisti však zatiaľ hrajú veľmi dobre.
     
    55:27
    Sýkora hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany na pravom krídle Lapšanského, no ten bol napokon neúspešný a trafil len jedného z martinských obrancov.
     
    54:57
    Od modrej nekompromisne pálil Kasík, no jeho delovka napokon len tesne minula priestor martinskej brány. Gólman Čech teda zasahovať nemusel.
     
    54:17
    Kroták sa s pukom preštrikoval z pravého kruhu do medzikružia a tvrdo zakončoval, no napokon trafil len pozorného Novotného, ktorý následne oslobodil martinský tím.
     
    53:38
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Ivan Ďatelinka.
     
    53:10
    Martinský útočník Andrej Themár sa preštrikoval po pravom krídle cez dvoch popradských hráčov, no následne narazil na Kuraliho, ktorý ho od puku bez problémov odstavil. Následne sa hra prerušuje kvôli posunutej popradskej bráne.
     
    52:36
    Sýkora sa s pukom dostal pred martinskú bránu po ľavom krídle, no následne narazil na pozorného Smreka, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    52:11
    Zlocha preveril gólmana Sidora dobrou strelou z ľavého kruhu, no ochranca popradskej svätyne bol v strehu a puk azchytil vo svojej výstroji.

    Branky a nahrávky: 27. Mlynarovič (Vaic, Drábek), 31. Gápa (Paukovček, Belluš), 32. Kroták (Paločko, Fabian), 60. Sýkora (Lapšanský, Stals) – 26. Themár (Matejka), 38. Galamboš (Markovič, Fujerík)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kasík ("A"), Makovský, Fabian, Kurali, Gaborčík, Jáchym – Sýkora, Stals, Lapšanský – Drábek, Mlynarovič, Vaic – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Paukovček, Belluš.
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Novotný ("A"), Ďatelinka, Smrek, Brcko, Matejka, Tupý, Perniš, Šugár – Zlocha, Beran ("C"), Fujerík – Markovič ("A"), Galamboš, Važan – Themár, Pokrivčák, Cíger – Rožník, Dírer, L. Klíma.

    Rozhodčí: Juraj Konc – Róbert Gavalier, Juraj Tornay

    Diváci: 1399
    bahis siteleri