Chabarovsk – Kazaň 6:3 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 5:0 (kon.) | Novokuzněck – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
Novosibirsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Doněck 2:1 (kon.)
Ufa – Záhřeb 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 5:0 (kon.) | CSKA Moskva – Barys 3:0 (kon.)
Riga – Omsk 3:1 (kon.) | Lev – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
Avangard Omsk
Pátek 15.11.2013, 18:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Zajímavá třetí třetina přinesla hned tři branky. Nejprve navýšili vedení domácí, avšak v závěru se schylovalo k dramatu, neboť při hře bez brankáře se podařil Omsku snížit. Na další přesný zásah do prázdné brány již odpověď nenalezl. Riga zvládla utkání zejména po taktické stránce a zvítězila 3:1. Děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (20:49:33)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Riga právě vstřelila branku!
    Druhé odvolání brankáře se již Avangardu nevyplatilo. KYLE WILSON poslal kotouč přes celé hřiště až do prázdné brány, čímž pravděpodobně rozhodl o osudu utkání. Bez asistence.
     
    58:12
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsku se risk vyplácí! Dělovou ranou do pravého horního rohu domácí svatyně se prosazuje SERGEJ ŠIROKOV. Utkání se tak dramatizuje. Asistence: Denis Kuljaš.
     
    58:05
    Garon zůstává na střídačce, Oms to zkouší v šesti!
     
    58:05
    Bude se vylučovat, Omsk si zahraje důležitou přesilovou hru. Za držení odchází pykat Kristap Sotnieks (RIG). Miloš Říha si navíc bere oddechový čas.
     
    57:41
    Riga drží kotouč na svých holích, čímž šetří cenné vteřinky. Na tahu je Avangard.
     
    56:08
    Další pokus z hole Kurjanova likviduje domácí brankář, který je skutečně pozorný. Stále více se ale schyluje k závěrečnému tlaku Omsku.
     
    55:02
    Kazakov se prohnal podél pravého mantinelu až do zakončení, které ale úspěch neslavilo, puk zamířil daleko od levé tyče.
     
    54:11
    Kalinin se pokoušel překvapit ranou od modré. Při současné formě Tellqvista ale nemohla být tato střela hrozbou. Vhazovat se bude v obranném pásmu Rigy.
     
    53:28
    Herní obraz je stále stejný, Dinamo rozráží veškeré ofenzivní snažení Omsku. Hosté nevědí, kterak se lotyšskému soupeři dostat na kobylku.
     
    52:54
    Zakázané uvolnění Omsku vrací hru zpět před Garona na území, které domácí družině velmi vyhovuje.
     
    52:09
    I nadále se bojuje v obranném pásmu Rigy. Mužstvo pod taktovkou českého lodivoda se ale do šancí nedostává, přičemž se mu stále více krátí čas.
     
    50:35
    Velká příležitost Omsku! Popov si sjel na hranici pravého kruhu, odkud zcela sám před Tellqvistem zamířil jen těsně nad. Následně se domácí osvobodili.
     
    50:10
    Dinamo drží puk na svých holích, což mu velmi vyhovuje.
     
    49:01
    Riga se již začíná více soustředit na defenzivu, ve středním pásmu postupně rozbíjí jeden útok za druhým. Omsk se zdá být bezradný.
     
    48:10
    Omsk rozjíždí od vlastní brány další akci, která by mohla vést alespoň ke snížení. Domácí však brání velice pozorně a Avangard k ničemu nepouští.
     
    47:14
    Po delší době si sáhl na kotouč také Tellqvist. Lehkou ránu Popova v pohodě likviduje. Vhazovat se bude po levici domácího brankáře.
     
    45:36
    Z pozice pravého kruhu pálil mimo Paul Szczechura. Kotouč následně zamířil až do ochranné sítě.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 9. Sotnieks, 44. Hossa (Wilson), 60. Wilson – 59. Širokov (Kuljaš)


    Dinamo Riga: Tellqvist (Cimermanis) – Rekis, Ozolinš, Robinson, Pujacs, Redlihs, Augstkalns – Bukarts, Wilson, Hossa – Niživijs, Szczechura, Cipulis – Haščák, Pavlovs, Indrasis – Kuzmenkovs, Bicevskis, Sarkanis
    Avangard Omsk: Garon (Mezin) – Kujlaš, Pivstakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Vorobjov, Dervuk – Širokov, Sjomin, Kostitsyn – Popov, Kurjanov, Pěrežogin – Kazionov, Kalinin, Ivanov – Kazakov, Žerebcov, Berdnikov

    Rozhodčí: Bonde, Cherenkov – Golovljov, Palei
    bahis siteleri