Piešťany – Nitra 3:5 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Skalica – Košice 2:1 (kon.) | Zvolen – Poprad 2:1 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
3:5 (1:0, 1:3, 1:2)
HK Nitra
sk Neděle 26.01.2014, 16:30 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:01
    Piešťany dali gól!
    Piešťany korigujú výsledok, pri ľavej tyčke dostal puk pred poloprázdnu bránu TIBOR MELICHÁREK a znižuje na rozdiel dvoch gólov. Naštartujú sa ešte domáci?
    Asistencia: Nemec, Filip.
     
    48:37
    Nitra dala gól!
    RICHARD LELKEŠ sa pred trénerom Klementom vytiahol dokonale. Dostal na modrú peknú prihrávku, nakorčuľoval na ľavý kruh a dokonale trafil vinkel nad Tomekovou lapačkou. Nitrianski fanúšikovia teraz skandujú meno strelca, hoci doteraz mu na to meno tuším nevedeli prísť. Pekný gól to bol každopádne. Asi je rozhodnuté.
    Asistencia: M. Novák
     
    43:46
    Nitra dala gól!
    Presilovka využitá za 5 sekúnd. Puk od modrej Tomek reflexívne vyrazil pred MIROSLAVA KOVÁČIKA, ktorému domáci dopriali dve dorážky, bekendová medzi nohy gólmana sa ujala.
    Asistencia: Nádašdi.
     
    35:31
    Nitra dala gól!
    Sám pred bránou s dostatkom času sa ocitol HENRICH RUČKAY, položil Tomeka a rozosmutnil všetkých Piešťancov. Azda okrem mamy.
    Asistencia: J. Ručkay.
     
    26:02
    Piešťany dali gól!
    Gól v oslabení, po hrubej chybe Kristana za bránou, ktorý si nechal vziať puk od Haringa, Stupka ho dostal pred bránou, nedokázal však prekonať vracajúceho sa brankára, puk sa ale dostal nazad k JOZEFOVI HARINGOVI, ktorý už gól dal.
    Asistencia: Stupka.
     
    24:01
    Nitra dala gól!
    Lelkeš dokonale zahral situáciu 2 na 1, keď naviazal obrancu, predhodil pred bránu EDMUNDOVI PIAČKOVI a ten sa zoči voči Tomekovi nemýlil.
    Asistencia: Lelkeš, Mráz.
     
    20:17
    Nitra dala gól!
    Hádam dvojitý teč strely od modrej. Šťastná chvíľa hostí, posledný komu puk trafil hokejku bol JOZEF STUMPEL a vyrovnáva.
    Asistencia: Konig, Pupák.
     
    19:59
    Piešťany dali gól!
    Otvárací gól zároveň so sirénou strieľa napokon MARCEL HOLOVIČ, keď doráža delovku Raisa, ktorá sa odrazila od brvna na čiaru. Alebo možno aj tesne za ňu. Gól si teda pripisuje Holovič a domáci dostali povolený doping. O góle sa chvíľu debatovalo.
    Asistencia: Rais.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 20. Holovič (Rais), 27. Haring (Stupka), 56. Melichárek (Nemec, Filip) – 21. Stumpel (Konig, Pupák), 25. Piačka (Lelkeš, Mráz), 36. H.Ručkay (J.Ručkay), 44. Kováčik (Nádašdi), 49. Lelkeš (M.Novák)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Brňák, Rais, Stupka, Holovič, Lušňák – Filip (C), Drgoň, Hudec, Nemec (A), Melichárek (A) – Cuník, Bučka, Chylo, Hamrák, Saliji – Biro, Škadra, Hruška, Mišura, Haring
    Tréner: M. Klement

    HK Nitra: Kristan – Nádašdi, Milo (A), Ručkay J., Kováčik (A), Ručkay H. – Ordzovenský, Konig, Novák L., Stumpel (C), Bajtek – Ďurkech, Kuzma, Pupák, Chrenko, Segľa – Novák M., Piačka, Mráz, Lelkeš
    Tréner: A. Stavjaňa

    Rozhodčí: Bundil, Jonák – Junek, Ščensný

    Diváci: 2110
    bahis siteleri