Piešťany – Nitra 3:5 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Skalica – Košice 2:1 (kon.) | Zvolen – Poprad 2:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 26.01.2014, 17:00 • DOXXbet Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Záverečná tretina tohto stretnutia má prívlastok bez gólová. príliš zaujímavého sa v tretej časti nedialo. Žilinčania teda nezvládli toto domáce stretnutie, Baranom z Banskej Bystrice podľahli 1:4 a ostávajú na poslednom mieste tabuľky. Svoju pozíciu v tabuľke nezmenili ani Bystričania, ktorým patrí tretia priečka. Ja sa pomaly, ale isto s vami lúčim. Ďakujem za pozornosť a zajtra prajem úspešný vstup do nového týždňa. (19:15:58)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Peknú akciu nám predviedol ešte Roman Tomas, ktorý naštartoval v strednom pásme svoje motory, po prekročení modrej čiary to príklepom napálil na Sabola. Ten skrotil puk a prerušil hru.
     
    59:00
    Aj v piatom vzájomnom zápase v aktuálnom ročníku zvíťazia Barani, ktorí to proti Vlkom evidentne vedia.
     
    58:50
    Vlci sa oslobodili len za cenu zakázaného uvoľnenia, vhadzuje sa pred Koutským.
     
    57:50
    Valášek to po vniknutí do pásma skúsil strelou švihom, pozorný Sabol vyrazil do bezpečia. Od polovice úvodnej tretiny si Sabol drží čisté konto.
     
    56:40
    Na modrej čiare sa ukázal jeden zo štvorice juniorských reprezentantov v kádri Bystrice, Gachulinec, ktorého tvrdá strela od modrej svoj cieľ nenašla.
     
    55:53
    Tomas aj Lunter sú späť na ľadovej ploche. V tretej tretine, sme až na jej úvod, nevideli nič zaujímavé. Zápas sa už prakticky len dohráva.
     
    55:00
    Dobré správy pre Žilinčanov neprichádzajú ani z Trenčína, kde v súboji ôsmeho s deviatym domáci vyhrávajú 5:2. Ak sa v záverečných minútach nestane zázrak, Vlci budú na play-off strácať šesť bodov.
     
    54:30
    Bambúch to okamžite po vyhratom vhadzovaní skúsil prudkou strelou od modrej. Bolo to však od neho zbytočné, buly sa totiž musí zopakovať.
     
    53:53
    Hlavný rozhodca posiela na trestnú lavicu dvoch hráčov, po jednom z každého tímu. Vzájomné vylúčenie Tomasa a Luntera.
     
    53:12
    Prihrávka na našliapnutého Tomasa bola príliš prudká, domáci kanonier puk ešte dokázal tečovať, a tak sa pokračuje v hre bez prerušenia.
     
    52:25
    Kouský musel ísť za nahodením Bystričanov, situáciu poľahky zvládol a posiela svojich spoluhráčov vpred.
     
    51:25
    Dreveňákova prihrávka prešla pred bránu, no puk nikto nezasiahol a ten sa dokotúľal až na zadný mantinel.
     
    50:25
    Domáci nemohli pokračovať vo svojej útočnej akcii. Čiarový rozhodca signalizoval ofsajd, domáci museli vykorčuľovať von z útočnej tretiny.
     
    49:50
    Po akcii Žiliny sa hostia rozhodli zaviesť puk za svoju bránu, vystriedať a v pokoji rozohrať. Bystričania sa už nemajú, kam ponáhľať.
     
    49:00
    Ospravedlňujeme sa, no kvôli technickým problémom sme nemohli posledné štyri minúty sprostredkovať pravidelnými príspevkami. Už by to však malo byť všetko v poriadku.
     
    45:00
    Varga po vniknutí do útočného pásam zakončil tvrdou strelou príklepom, Sabol vyrazil do rohu klziska.
     
    44:45
    Linet sa uvoľnil peknou kľučkou, škoda teraz preňho, že nie je pravákom, pretože by mohol zakončovať z osi ihriska. Takto, si to musel ešte prehadzovať a napokon z toho žiaden nebezpečenstvo pre Sabola nebolo.
     
    43:46
    Aj Žillinčania sú už v plnom počte. Hra štyroch na štyroch a následná presilovka Banskej Bystrice nepriniesla žiadnu zaujímavejšiu situáciu.

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 11. Milan Dreveňák (Emil Bagin, Radim Ostrčil) – 16. Rastislav Gašpar (Radomír Heizer, Lukáš Bambúch), 21. Lukáš Handlovský (Radomír Heizer, Dominik Kadura), 33. Michal Hudec (Lukáš Handlovský), 33. Radomír Heizer (Lukáš Bambúch, Lukáš Handlovský)


    MsHK Žilina: Koutský – Ostrčil, Šterbák, Dlouhý, Leško, Bagin, Látal, Chovan, Bajánik – Valášek, Kalla, Slovák, Tomas, Klouda, Varga, Bene, Dreveňák, Linet, Vaculín, Jarab, Rehák
    HC´ 05 Banská Bystrica: Sabol – Lepine, Saracino, Macháček, Bambúch, Gachulinec, Predajnianský – Handlovský, White, Hudec, Dolník, Heizer, Kadura, Lamper, Lunter, Zigo, Gašpar, Rosandič, Róth

    Rozhodčí: Stano, Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri