Piešťany – Nitra 3:5 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Skalica – Košice 2:1 (kon.) | Zvolen – Poprad 2:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HK Poprad
sk Neděle 26.01.2014, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po dobrom nedeľnom obede a poobedňajšom relaxe na gauči v obývačke sa už asi väčšina z vás tešíte ako si pôjdete zafandiť svojmu obľúbenému mužstvu priamo na "bojisko", ktorým je v našom prípade Zimný štadión pod Pustým Hradom. Verme, že na hokeji ani náhodou pusto nebude a budeme vidieť množstvo pekných akcii, skvelé individuálne výkony a že tu bude vládnuť pravá hokejová atmosféra!

    Nedá sa Vám dnes z rôznych dôvodov navštíviť tento zaujímavý duel osobne? Nemôžem Vám odporučiť nič lepšie ako si zapnúť náš on- line prenos, v ktorom sa dozviete všetko viac, či menej podstatné, čo sa udeje v dnešnom stretnutí.

    Príjemny športový zážitok a pevné nervy pri sledovaní Vám praje z komentátorského "kresla" Jakub Bartko!
     
    Pripomenieme si aj doterajšie tohtosezónne vzájomné súboje oboch celkov, v ktorých platilo nepísané pravidlo "Môj dom, môj hrad". Zaujímavosťou je, že až tri zo štyroch duelov sa skončili výsledkom 3:2.


    03.01.14 Poprad – Zvolen 3 : 2
    29.11.13 Zvolen – Poprad 3 : 2sn
    29.10.13 Poprad – Zvolen 4 : 3sn
    04.10.13 Zvolen – Poprad 3 : 2
     
    Individuálne štatistiky hráčov oboch tímov:

    Percentuálna úspešnosť brankárov:

    Marek Šimko 92,14% (8. miesto) – Dušan Sidor 91,21% (9. miesto)

    Produktivita obrancov:

    Peter Hraško 8+11 (8. miesto) – Radoslav Suchý 2+12 (18. miesto)

    Kanadské bodovanie:

    Kamil Brabenec 15+34 (3. miesto) – Adam Lapšanský 24+15 (8. miesto)
     
    Tabuľka Tipsport extraligy pred jej 44. kolom:


    1. Košice 45 142:84 98
    2. Nitra 45 156:94 91
    3. B. Bystrica 45 128:121 76
    4. Piešťany 45 119:107 73
    5. Poprad 45 138:125 72
    6. Zvolen 45 123:119 63
    7. Skalica 45 129:155 57
    8. Trenčín 45 113:131 53
    9. Martin 45 97:130 53
    10. Žilina 45 116:159 50
     
    HK POPRAD – Len jediný tréner v slovenskej extralige sa môže pochváliť, že má v mužstve dvoch hráčov, ktorí si s určitosťou zahrajú na ZOH v Soči. Hádate správne, je to práve popradský kouč Milan Jančuška! V oboch prípadoch ide o reprezentantov sympatického Lotyšska, ktoré už aj nám neraz skomplikovalo "život", či minimálne nejaký zápas na majstrovstvách sveta. Útočník Juris Stals pôsobí v Poprade už trošku dlhšie ako jeho kolega, známy brankár a najnovšia posila popradského mužstva, Edgars Masalskis, ktorý zatiaľ odchytal za "kamzíkov" len tri stretnutia. Za taký krátky čas si už však získal na svoju stranu nejedného fanúšika klubu spod Tatier. V necelých troch odchytaných dueloch má úspešnosť zákrokov vyše 97%, keď naposledy v piatkovom súboji „vymazal“ strelcov Skalice a zaznamenal čisté konto pri triumfe 6:0. Dobrý výkon a výborné zákroky odmenili diváci častým skandovaním „Edgars, Edgars!“, po zápase si tiež fanklub vypýtal brankára na špeciálnu bonusovú ďakovačku. K zápasu povedal lotyšský gólman tieto slová: "Nebolo to až také jednoduché, v prvej tretine mal súper dosť šancí. Ale potom, čo sme strelili tretí a štvrtý gól, tak sa zlomil odpor Skalice a bolo jasné, že zvíťazíme." Popradčanom patrí momentálne 5. priečka so 72 bodmi a na štvrté Piešťany strácajú len jediný bodík. Hostia idú teda do dnešného súboja s jasným cieľom a tým je návrat na pozíciu v prvej štvorke! Môže sa im to veľmi ľahko podariť, pokiaľ zopakujú piatkový výkon zo zápasu so Skalicou.
     
    HKM ZVOLEN"Bryndziarom" sa predvčerom konečne podarilo zaknihovať 3- bodový zápis (v roku 2014 sa tak stalo len druhýkrát)! Súpera nemali vôbec ľahkého, veď Žilinčania sa v poslednej dobe výsledkovo prebudili a už urobili problémy nejednému mančaftu, čím sa viac a viac približujú vidine play off! Dlho sa pod Pustým Hradom hral vyrovnaný hokej, ani jedno z mužstiev nemalo výraznejšiu prevahu a bola to veľká taktická bitka. Až necelé 4 minúty pred koncom sa akoby roztrhlo vrece s gólmi a do konca zápasu ich vsietili domáci až 3 (konečný výsledok 7:2). Hrdinom večera bol nepochybne robustný útočník, najnovšia posila HKM, Dalibor Bortňák, ktorý strelil premiérový hattrick v seniorskej kategórii a k nemu pridal ešte 1 asistenciu. Hneď po zápase zamieril medzi novinárov a vedel, že tento trojgólový zápis nebude len tak zadarmo: „Zrejme ma to bude stáť tatarák ako som počul, ale rád ho chlapcom zaplatím“. Bortňákovi výborne sekundoval Peter Zuzin, ktorý mal skvelú štatistiku 1+4, ale čo je hlavné, zvolenský tím konečne zabral naplno ako celok, na ľade bolo cítiť, že hokejisti HKM chcú urobiť pre 3 body všetko, formácie vyzerali byť zohraté, a práve preto sa im po dlhšom čase podarilo potešiť nie príliš zaplnený zvolenský "zimák". Zvolenu patrí momentálne 6. miesto so ziskom 63 bodov a na svojho dnešného súpera stráca 9 bodov. Zverencom trénera Júliusa Šuplera teda neostáva nič iné ako v dnešnom stretnutí opäť zabodovať pred vlastnými divákmi naplno!
     
    Krásny nedeľný deň priatelia- fanúšikovia najrýchlejšej kolektívnej hry na svete!

    Aj vy už od rána odpočítavate posledné hodinky do začiatku 44. kola našej najvyššej hokejovej súťaže – Tipsport extraligy? Dnešné kolo nám ponúka množstvo zaujímavých duelov, veď ešte nič nie je rozhodnuté ani na špici ligovej tabuľky a tobôž nie na jej konci.

    Vy však máte možnosť byť prostredníctvom tohto on- line prenosu svedkami súboja o dôležité body dvoch mužstiev zo stredu tabuľky. Od 17- tej hodiny si na Zvolenskom zimnom štadióne skrížia hokejky dve tradičné hokejové bašty, domáci uradujúci majster HKM ZVOLEN a hosťujúci celok, HK POPRAD!

    Pred samotným duelom si ešte priblížime, ako to u oboch dnešných súperov vyzerá, čo sa týka postavenia v tabuľke, zmien v kádroch a ukážeme si aj individuálne štatistiky.
     
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Hertl, Pokovič, Ťavoda, Mucha, Hraško, Pichnarčík – Chovan, Brabenec (C), Škvaridlo – Podkonický (A), Bortňák, Zuzin Peter – Síkela, Jurík (A), Zuzin Ľubor – Ďaloga, Čanky, Puliš

    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – Brejčák, Gaborčík, Kurali, Fabian (A), Makovský, Dinda – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Kroták (C) – Drábek, Paukovček, Belluš – Gapa, Takáč, Nagy

    Rozhodca: Konc J., Novák – Korba, Rovenský.
     
    Zaujímavé bude v dnešnom stretnutí sledovať predovšetkým dvoch hráčov, ktorí boli v poslednej dobe veľmi produktívni. Z hosťujúceho mužstva je to Adam Lapšanský. Popradský útočník má z posledných štyroch stretnutí bilanciu 6+2. Presne tak isto je na tom hokejista domáceho HKM, Dalibor Bortňák, ten to dosiahol dokonca len v 3 tohtotýždňových dueloch!
     
    Na ľadovú plochu už nastupujú hráči oboch celkov, domáci dnes budú hrať v tmavomodrých dresoch, hostia nastúpia v bielych.
     
    Štadiónom znie štátna hymna Slovenskej republiky.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:02
    Úvodné vhadzovanie vyhral pre domácich kapitán Kamil Brabenec.
     
    00:25
    Prvá zvolenská formácia sa ihneď usadila v obrannom pásme Popradu.
     
    00:43
    Michal Chovan preveril pozornosť Masalskisa strelou švihom z ľavého kruhu.
     
    01:12
    Zvolen dal gól!
    Domácim stačilo len 72 sekúnd na strelenie úvodného gólu! MILAN JURÍK sa dostal k puku v strednom pásme, so šťastím sa preštrikoval pomedzi hosťujúcu obranu a peknou strelou do pravého horného rohu Masalskisovej brány otvára skóre duelu! Asistencie: Matej Síkela, Ľubor Zuzin.
     
    02:08
    Ďalšia obrovská šanca, tentokrát v nej bol Martin Ďaloga, kedže bol však blokovaný popradským obrancom, nedokázal zakončiť tak dôrazne ako bolo potrebné.
     
    02:20
    Ján Ťavoda vyslal tvrdý projektil na bránu hostí hneď po buly, Masalskisovi síce puk vypadol z lapačky, no nikto z domácich hráčov tam nebol pripravený doraziť puk.
     
    02:36
    Na opačnej sa do dobrej pozície dostal Tomáš Sýkora, Marek Šimko však vyriešil túto situáciu s pokojom.
     
    03:19
    Útočnú snahu hostí zastavuje ofsajdový verdikt, vhadzovať sa bude v strednom pásme blízko hráčskej lavice Zvolena.
     
    04:15
    Pri puku sú momentálne hokejisti domáceho HKM, strela Rada Puliša mierila mimo Masalskisovej svätyne.
     
    04:56
    Prvú presilovú hru dnešného stretnutia si zahrajú hráči HK Poprad. Na trestnú lavicu si odišiel sadnúť Radovan Puliš – hákovanie.
     
    05:22
    Adam Lapšanský sa po ľavej stane previal ako víchor, spravil výborný blafák do bekhendu, ale Šimko ramenom vyrazil puk nad svoju bránu!
     
    05:58
    Strelu Arneho Krotáka tečoval Mlynarovič, ale mimo bránu.
     
    06:10
    Andrej Podkonický mohol ísť úplne sám na Masalskisa vo vlastnom oslabení, ale nemal rýchlosť a tak ho popradskí hokejisti rýchlo dobehli a zabránili črtajúcemu sa nebezpečenstvu.
     
    06:56
    Zvolen hrá s piatimi hráčmi.
     
    07:25
    Počas hry striedajú hráči oboch tímov. Hostia toho v presilovke veľa nevymysleli.
     
    08:25
    Kamil Brabenec trafil v bezprostrednej blízkosti pred Masalskisom puk vo vzduchu golfovým úderom, puk však netrafil priestor jeho brány.
     
    09:32
    Tomáš Sýkora vystrelil švihom z pravého kruhu, Šimko vyrážačkou posúva puk do rohu ihriska.
     
    09:56
    V ďalšej šanci sa ocitol Adam Lapšanský, zvolenský gólman však zatiaľ drží svoj tím nad vodou.
     
    10:07
    Strela Andreja Podkonického bola zblokovaná popradskou obranou na ochrannú sieť, vhadzovať sa bude po pravej ruke Edgarsa Masalskisa.
     
    10:45
    Martin Ďaloga odobral puk popradskému hráčovi, spravil skvelý bekhendový blafák, Masalskis so šťastím vyráža!
     
    10:55
    Rado Puliš následne triafa pravú tyčku popradskej brány!
     
    11:50
    Výborne si to teraz v obrannom pásme Popradu rozohrala prvá formácia HKM, ale ani Michal Chovan, ani Michal Pichnarčík nenašli recept na prekonanie lotyšského reprezentanta v službách Popradu.
     
    12:29
    Ľubor Zuzin ponúkol krásny puk na teč Milanovi Juríkovi, popradský gólman ho však skrýva medzi svojimi betónmi.
     
    13:00
    Domáci sú v prvej časti hry jasne aktívnejším mužstvom, snažia sa ohrozovať bránu hostí z každej možnej pozície. Nemali by však zabúdať ani na zadné vrátka, kde si určite radi nájdu kúsok voľného priestoru rýchli popradskí útočníci.
     
    13:28
    Počas hry striedajú hráči oboch tímov.
     
    14:24
    Masalskis inkasoval tvrdý projektil do masky od Petra Hraška, hra sa musela prerušiť, lebo ostal trošku otrasený.
     
    15:17
    Michal Chovan zachytil nedôraznú rozohrávku hostí, jeho následná strela švihom však nebola vôbec presná.
     
    16:00
    Popradskí hokejisti majú veľké problémy s výborným forčekingom Zvolenčanov a ťažko sa dostávajú zo svojho pásma von.
     
    16:34
    Arne Kroták hral nebezpečne so zdvihnutou hokejkou a tak si bude musieť odsedieť dvojminútový trest, čo znamená prvú presilovú hru pre Hkm Zvolen.
     
    17:00
    Ján Mucha vystrelil bombu od modrej čiary, popradský brankár však dnes chytá vynikajúco.
     
    17:28
    Kamil Brabenec trafil len bočnú sieť!
     
    17:48
    Ľubor Pokovič v obrovskej šanci, Masalskis opäť čaruje!
     
    18:23
    Popradčania vyhadzujú puk cez všetky čiary a už sa zrejme ubránia.
     
    18:34
    Poprad hrá s piatimi hráčmi, Zvolen aj napriek vynikajúco zahratej presilovej hre nedokázal skórovať.
     
    18:59
    Samuel Mlynarovič sa prepracoval po pravej strane do obranného pásma Zvolena, dokázal aj ohroziť brankára Šimka, ten však bol pozorný a skrýva puk vo svojej výstroji.
     
    19:35
    Pri puku domáci hráči, tretina sa už zrejme dohrá v pokoji.
     
    19:57
    Tri sekundy pred koncom prvej časti hry ešte predsa len strelecký pokus na domácej strane, Masalskis však opäť a zase raz spoľahlivý.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa prvá tretina dnešného súboja. Po celý čas mali hru vo vlastných rukách domáci hokejisti a Popradčania len vďaka svojmu gólmanovi neprehrávajú výraznejším rozdielom. Skóre duelu otvoril už po 72 sekundách netradičný strelec Milan Jurík, potom sa už napriek viacerím šanciam nedokázal presadiť ani jeden hráč či už domáceho, ale ani hosťujúceho mužstva.

    Ďalšia tretina začne približne o 17:46.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:09
    Úvodné buly druhej tretiny patrilo hosťom, ale Zvolenčania im ihneď odobrali puk.
     
    20:40
    Menšie problémy s rozohrávkou majú domáci, ale už ich rýchlo napravil Jaroslav Hertl.
     
    21:30
    Ján Ťavoda to vyskúšal z pravej strany, ale už bol vo veľkom uhle.
     
    22:15
    Hostia sa snažili o rýchly protiútok, tento pokus však končí len zakázaným uvoľnením.
     
    22:35
    Dalibor Bortňák robil komplikácie hosťujúcej obrane, nedostal sa však k puku.
     
    23:15
    Druhá tretina sa nám odohráva v oveľa vlažnejšom tempe bez gólových príležitostí.
     
    24:00
    Milan Čanky triafa v obrovskej šanci pravú tyčku Masalskisovej brány!
     
    24:24
    Popradská bránka je posunutá, vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    25:10
    Teraz sme videli množstvo nepresností na oboch stranách, situáciu upokojuje až Kamil Brabenec.
     
    25:32
    Milan Jurík mohol streliť svoj druhý gól, spomedzi kruhov však triafa len ľavý betón Masalskisa!
     
    26:14
    Peter Zuzin mohol ísť sám na popradského gólmana, ale do útočného pásma si nakorčuľoval trošku skorej ako sa tam dostal puk.
     
    27:10
    Poprad bude hrať svoju druhú presilovú hru. Ján Ťavoda dostáva 2 minúty za faul kolenom.
     
    27:23
    Strela Tomáša Sýkoru bola zrazená na ochrannú sieť.
     
    28:00
    Zvolen sa zatiaľ výborne bráni a nepúšťa hostí do svojho útočného pásma.
     
    28:25
    Vo vlastnom oslabení zaútočili Andrej Podkonický s Daliborom Bortňákom, dokázali vybojovať vhadzovanie v obrannom pásme Popradu.
     
    28:42
    Poprad dal gól!
    Krásna rýchla akcia Popradu. Samuel Mlynarovič našiel krásnou prihrávkou ARNEHO KROTÁKA a ten si rutinérsky, forhendovým blafákom vychutnal domáceho brankára Mareka Šimka. Asistencie: Samuel Mlynarovič, Mário Kurali.
     
    29:58
    Gól hostí povzbudil domácich hokejistov, ktorí sa tlačia dopredu a snažia sa vrátiť vedenie na svoju stranu.
     
    31:02
    Milan Jurík sa parádne dostal pred bránu Popradu, stihol aj z otočky zakončiť, ale Masalskis puk vyráža.
     
    31:26
    Vylúčenie na strane Zvolena a za veľkej nevôle domáceho publika aj hráčov HKM odchádza na trestnú lavicu Matej Síkela – nedovolené bránenie.
     
    31:49
    Hostia roztočili poriadny kolotoč a Zvolenčania nevedia, kde im hlava stojí.
     
    32:15
    Až teraz sa dostal k puku Andrej Podkonický a popri mantineli ho posúva cez všetky čiary až za popradskú bránu.
     
    33:00
    Kamil Brabenec našiel nádhernou prihrávkou šprintujúceho Michala Chovana, ale ten namiesto toho, aby zakončoval robil zbytočné kľučky a napokon stratil puk.
     
    33:26
    Zvolen hrá s piatimi hráčmi.
     
    33:50
    Takáčova strela presvišťala popri pravej tyčke Šimkovej brány.
     
    34:22
    Juraj Konc si teraz nevypočul príliš príjemne slová od fanúšikov HKM.
     
    35:03
    Hostia sa previnili ofsajdom, vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    35:48
    Zvolenčania sa dokázali na dlhší čas udržať vo svojom útočnom pásme, ale žiadnu strelu z tohto tlaku nevyťažili.
     
    36:06
    Táto tretina nie je príliš pekná pre oko diváka, vidíme málo zaujímavých momentov, ktoré by dvíhali zo sedačiek.
     
    37:35
    Pri puku sú hostia, ale majú problémy s rozohrávkou, Zvolenčania ich dobre forčekujú.
     
    38:33
    Peter Hraško nebezpečne vystrelil z pravého kruhu, Masalskis toho veľa nevidel a tak len reflexívne vyrazil puk mimo bránu.
     
    39:27
    Andrej Podkonický v prečíslení s Daliborom Bortňákom, prvý menovaný mal kopec miesta na skvelú nahrávku, namiesto toho však nepochopiteľne zakončoval sám a ešte k tomu aj maximálne nedôrazne.
     
    39:55
    Ján Ťavoda teraz naopak svojim dôrazom zlomil hokejku svojmu protihráčovi.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám aj druhá tretina dnešného stretnutia, ktorá bola oveľa menej kvalitná ako tá prvá. Videli sme v nej takisto jeden gól, ale oveľa menej gólových príležitostí a aj rýchlosť hry oboch tímov nebola na veľmi dobrej úrovni. Pred treťou tretinou je tak všetko otvorené, uvidíme, či sa niektorému z tímov podarí strhnúť vedenie na svoju stranu alebo budeme svedkami predĺženia.

    Ďalšia tretina začne približne o 18:31.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:14
    Prvá strela tretej tretiny patrila Tomášovi Sýkorovi, nedokázal ňou však prekvapiť Šimka.
     
    40:34
    Zvolen dal gól!
    Domáci strieľajú gól hneď v úvode tretej časti hry! Zdalo sa, že gól strelil už Kamil Brabenec, napokon to bola pravdepodobne ľavá tyčka, od ktorej sa puk odrazil na hokejku Rada Puliša, ten ešte popradského gólmana neprekonal, ale MICHALA CHOVANA už nemal problém doraziť puk za chrbát Edgarsa Masalskisa. Asistencie: Radovan Puliš, Kamil Brabenec.
     
    41:57
    Domácich presný zásah povzbudil a skúšajú zvýšiť svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov.
     
    42:48
    Hráči v tmavomodrých dresoch nechcú ani náhodou puk požičať hosťom a výborne uzatvárajú stredné pásmo.
     
    43:25
    Teraz trošku komplikácie zvolenskej obrany, všetko s pokojom musel vyriešiť až brankár Marek Šimko.
     
    44:38
    Domáci tréner stiahol hru na tri útoky, zrejme, aby sa jeho zverenci dostali viac do tempa.
     
    45:24
    Rozhodca avizuje vylúčenie na strane HKM.
     
    46:01
    Až teraz sa podarilo domácim hru prerušiť. Jaroslav Hertl dostáva dvojminútový trest za hákovanie.
     
    46:25
    Hostia už usadení v obrannom pásme Zvolena.
     
    46:38
    Mená rozhodcovskej štvorice sa po dnešnom zápase vo Zvolene určite nebudú skloňovať v pozitívnom slova zmysle.
     
    47:51
    Zvolenčania sa už zrejme ubránia, vyhadzujú puk cez všetky čiary.
     
    48:01
    Zvolen hrá s piatimi hráčmi.
     
    48:34
    Domáci fanúšikovia tlačia svojich hráčov dopredu hlasitým povzbudzovaním.
     
    49:07
    Strela Petra Zuzina hneď po buly tesne minula ľavú tyčku Masalskisovej brány a následný pokus Jaroslava Hertla popradský gólman chytá!
     
    49:34
    Nepríjemny zákrok Jurisa Stalsa na domáceho Kamila Brabenca. Útočník Popradu si odsedí za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou dve minúty.
     
    50:00
    Domácim sa zatiaľ nedarí usadiť vo svojom útočnom pásme.
     
    50:37
    Teraz sa im to už podarilo, posúvajú si puk popri mantineli.
     
    50:56
    Popradčania ho však vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    51:34
    Veľmi slabá presilovka domácich sa práve končí, Poprad hrá s piatimi hráčmi.
     
    52:00
    Dnešné stretnutie sleduje 1 310 divákov.
     
    52:16
    Pri puku sú hostia, ale nevedia zatiaľ nič zaujímavé vymyslieť na zvolenskú dobre sformovanú obranu.
     
    53:44
    Sledujeme veľké súboje v rohu ihriska, rozhodca hru prerušuje a vhadzovať sa bude v obrannom pásme HKM.
     
    54:05
    Domáci vyhadzujú puk na zakázané uvoľnenie.
     
    54:38
    Nádherná, ba priam až učebnicová spolupráca trojice Chovan, Brabenec, Škvaridlo. Posledný menovaný však nedokázal usmerniť puk za Edgarsa Masalskisa. Bodajby sme takýchto akcii videli na našich štadiónoch oveľa viacej.
     
    55:29
    Marek Šimko radšej prikryl puk pred dobiedzajúcimi Popradčanmi.
     
    56:16
    Zvolenskí hokejisti Matej Síkela a Ľubor Zuzin chceli nenápadne vystriedať počas odpískaného zakázaného uvoľnenia, rýchlo si sadli na svoju hráčsku lavicu, ale to neuniklo pozornosti rozhodcovskej štvorice a tak sa museli vrátiť na ľadovú plochu.
     
    57:01
    Zvolenčania sa už nikam neponáhľajú, väčšinou len posúvajú puk popri mantineli.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    58:18
    Hostia hrali so zdvihnutou hokejkou a kedže sa dotkli puku, musia opustiť svoje útočné pásmo.
     
    58:18
    Oddychový čas hostí.
     
    58:18
    Masalskis sa ešte vracia do brány.
     
    58:43
    Popradskí hokejisti sa nevedia dostať z vlastného pásma, dobrým forčekingom im v tom zabraňujú domáci útočníci.
     
    59:18
    Poprad hrá power play!
     
    59:24
    Oddychový čas domácich.
     
    59:31
    Tak čo priatelia? Podarí sa ešte Popradu vyrovnať alebo to už domáci dotiahnu do víťazného konca?
     
    59:41
    Hrá sa v rohu ihriska a stade sa veru góly nedávajú. Zvolen to už zrejme udrží.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa nám stretnutie medzi Zvolenom a Popradom. Prvá tretina bola jasne v réžii domáceho tímu, ale gól strelil len Milan Jurík. V druhej tretine sa nám hra vyrovnala, miestami mali viac navrch hostia, potom chvíľu zase domáci. Popradu sa v tejto časti hry podarilo vyrovnať zásluhou skúseného Arneho Krotáka, ktorý môže byť veľkým vzorom pre svojich spoluhráčov, ale aj protihráčov. V tretej tretine to bola veľká taktická bitka, Zvolenu sa však podarilo streliť rozhodujúci gól, v 41. minúte sa presadil Michal Chovan a tak tri body ostávajú pod Pustým Hradom. Najlepším mužom na ľade bol dnes podľa môjho názoru jednoznačne lotyšsky reprezentant v popradských službách, Edgars Masalskis, ktorý miestami predvádzal neuveriteľné zákroky a bol ozajstnou oporou svojho mužstva.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem príjemny zvyšok víkendu. (19:05:54)

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 2. Jurík (Síkela, Zuzin Ľ.), 41. Chovan (Puliš, Brabenec) – 29. Kroták (Mlynarovič, Kurali)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Hertl, Pokovič, Ťavoda, Mucha, Hraško, Pichnarčík – Chovan, Brabenec (C), Škvaridlo – Podkonický (A), Bortňák, Zuzin Peter – Síkela, Jurík (A), Zuzin Ľubor – Ďaloga, Čanky, Puliš
    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – Brejčák, Gaborčík, Kurali, Fabian (A), Makovský, Dinda – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Kroták (C) – Drábek, Paukovček, Belluš – Gapa, Takáč, Nagy

    Rozhodčí: Konc J., Novák – Korba, Rovenský

    Diváci: 1 310
    bahis siteleri