Bolzano – Znojmo 4:0 (kon.)
konec
HC Bolzano
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 26.01.2014, 18:45 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já děkuji za pozornost, přeji – pokud možno – příjemný zbytek večera a úspěšný start do nového týdne. Na shledanou. (21:22:52)
     
    Znojemské trápení je u konce, Orli odehráli polovinu třetí části v oslabení a neměli síly na případný zvrat v utkání. Naopak znovu dvakrát inkasovali, v obou případech využili domácí přesilovou hru. Bolzano se tak dnes prosadilo jak v přesilovce, tak v oslabení. Právě v početní nevýhodě vstřelilo vítězný gól. Dvěma body za dvě asistence se na vítězství podílel ex-znojemský útočník Kim Strömberg.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:03
    Běží poslední dvě minuty zápasu.
     
    55:54
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Domácí samozřejmě bleskově přesilovku 5 na 3 využívají. DAVIDE NICOLETTI prudkou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě a puk se zastavil až o síť za zády znojemského brankáře.
    Asistence: Alexander Egger a Kim Strömberg.
     
    55:01
    A dalším vyloučeným Orlem vzápětí je Pojkar (ZNO), údajně za kritiku pánů v pruhovaném.
     
    54:24
    Ale Znojmo už nejspíš dohraje zápas ve čtyřech. Opět je vyloučen jeden z hráčů Orlů, tentokrát je to Bořuta (ZNO), který jde pykat za své spoluhráče, neboť hosté se provinili špatným střídáním.
     
    54:03
    Blatný je zpátky na ledě.
     
    53:20
    Vypadá to, že by mělo být konečně vše v pořádku a zápas bude pokračovat.
     
    53:20
    Střílený puk porušil plexisklo a hra je přerušena.
     
    53:00
    Domácí jsou kompletní.
     
    52:03
    Aby to Znojmu nebylo líto, je o minutu později potrestán dvěma minutami za sekání Blatný (ZNO).
     
    51:00
    Až v podstatě v rozhodnuté fázi jsou vyloučeni i domácí. Za faul kolenem odchází na trestnou lavici Egger (BLZ).
     
    50:45
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Bohužel je to tak. Třetímu oslabení za sebou v krátkém časovém sledu už oslabení Orli nedokázali vzdorovat a zřejmě tak přišli o poslední naději na bodový zisk. ZIGA PANCE poslal puk pod horní tyč a zajistil svému celku tříbrankové vedení.
    Asistence: Mahieau Beaudoin.
     
    50:10
    Krátce poté, co se Thomas vrátil z trestné lavice odchází za katr Šeda (ZNO). Vypadá to, že Znojmu dnes není souzeno odvést si z ledu Bolzana bodový zisk.
     
    48:06
    Ovšem ne nadlouho, za nedovolené bránění je vyloučen Thomas (ZNO).
     
    45:46
    Znojmo se bez větších potíží ubránilo a je kompletní.
     
    43:46
    Vyloučen Novák (ZNO) na dvě minuty za hrubost.
     
    41:51
    Znojmo svoji přesilovku nevyužilo a domácí hrají v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé části sice Orli přečkali své v pořadí už třetí oslabení, následně dostali možnost sami zahrát si přesilovku, ale právě v ní paradoxně inkasovali první gól. Poté měli sice několik dobrých šancí vyrovnat, avšak neuspěli a soupeř trestal druhým gólem. Pro Znojmo ale ještě není nic ztraceno, dvacet minut je dost času na to vstřelit dvě branky.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:24.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Znojmo si ještě před koncem druhé části vynutilo faul. Za podražení je vyloučen Schofield (BLZ).
     
    35:34
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Santorelli přesným pasem vyzval ke skórování MACGREGORA SHARPA, který ranou bez přípravy nedal Hovimu nejmenší šanci.
    Asistence: Matt Santorelli a Kim Strömberg.
     
    33:37
    Znojmo nevyužilo další šanci. Nejprve se nepodařilo dostat puk za brankovou čáru Bartošovi, v následné šanci pálil z voleje Podešva, ale ani on neuspěl.
     
    31:48
    První velká šance Znojma. Nejprve ranou od modré neuspěl Thomas, k dorážce se dostal Lattner, ale puk poslal jen do středu branky, kde stál připravený Hübl.
     
    29:29
    Znojmo svoji první přesilovku nevyužilo.
     
    27:55
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Orli sice přečkali tři oslabení, ale ve vlastní přesilovce inkasují. Po chybě v obraně se domácí dostali do přečíslení, Sharp přihrál MATTU TOMASSONIMU a puk poslal do horního růžku branky.
    Asistence: Macgregor Sharp a Davide Nicoletti.
     
    27:29
    Poprvé si přesilovku zahrají i Orli. Za nedovolené bránění odjíždí na trestnou lavici Oberdörfer (BLZ).
     
    24:47
    Domácí celek je v tlaku a hosté mají spoustu práce. Zatím útočným manévrům soupeře odolávají.
     
    22:12
    Italský tým byl tentokrát oproti své předchozí přesilovce aktivnější, ale stav zůstává stále bezbrankový.
     
    20:12
    Už po dvanácti vteřinách druhé části je na trestnou lavici poslán Fiala (ZNO) na dvě minuty za faul loktem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dějství branku nepřineslo, aktivnější i nebezpečnější jsou zatím hráči Bolzana, kteří několikrát nebezpečně zahrozili, ovšem vždy narazili na výborného znojemského brankáře. Na straně Znojma jmenujme šance Šedy, ale to bylo ze strany Orlů vše. Uvidíme, zda se jejich výkon ve druhé části zlepší.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:36.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    15:04
    Domácím tentokrát přesilová hra vůbec nevyšla, Orli jsou kompletní.
     
    13:04
    Vyloučen Thomas (ZNO) na dvě minuty za sekání.
     
    12:23
    Piche přihrál na druhou stranu kluziště Schofieldovi, ten netrefil puk ideálně a poslal jej pouze do Hoviho.
     
    10:45
    Zisser předvedl parádní sólo přes celé kluziště, prošel mezi dvěma obránci Orlů a dostal se až před Hoviho, avšak u něj jeho cesta skončila. Znojemský brankář opět výtečně zasahuje.
     
    08:30
    Šance na obou stranách. Za Znojma neuspěl nebezpečnou střelou Šeda, na druhé straně zahrozil Sharp, ale Hovi byl na své místě.
     
    06:28
    Znojmo své první oslabení přežilo bez následků. Avšak domácí měli dobrou možnost. V jednu chvíli se puk ocitl na brankové čáře, ale Hovi zareagoval nejrychleji a podržel svůj tým včasným zalehnutím puku.
     
    04:28
    Vyloučen Podešva (ZNO) na dvě minuty za podražení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bolzano: Hübl (Hell) – Egger, Nicoletti, Piche, Tomassoni, Oberdörfer, Charlebois, Miglioranzi, Wunderer – Strömberg, Sharp, Santorelli – Pance, Whitfield, Beaudoin – Esposito, Bernard, Gander – Zisser, Schofield, Insam.

    Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Pavlikovský, Sova, Štach, Thomas, Kolarz, Bořuta, Pojkar, Müller – Procházka, Blatný, Fiala – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Lattner – Novák, Bartoš, Jiránek.

    Rozhodčí: Gebei, Graber – Johnston, Kontschieder.
     
    Znojmo

    Uspět budou chtít jistě také Orli, kterým nevyšel páteční domácí duel proti Villachu, ve kterém podruhé za sebou získali pouze dob, ačkoliv měli duel dobře rozehraný. V Itálii je nečeká nic lehkého. Před dvěma týdny na Apeninském poloostrově sice zvítězili, tehdy ale oba celky šetřily několik opor. "Bolzano je především v obranné fázi velmi silný tým," říká útočník Zdeněk Blatný. "Musíme dodržovat náš systém, dobře bruslit a odvézt si s sebou domů nějaké body," uzavírá.
     
    HC Bolzano

    Bolzano ve své nováčkovské sezóně v EBEL nepřestává překvapovat. Nejen, že po základní části vybojovalo skvělé čtvrté místo a zajistilo si play-off, také do nadstavby vstoupilo skvěle. Dva body si odvezlo ze Salzburgu a v posledním kole po vítězství 2:1 také z Vídně, drobným zklamáním pak byla pouze domácí porážka 0:1 proti Linzi. Cíle týmu jsou ale vysoké. "Máme kvalitu na to, abychom bojovali o titul," prohlásil americký kouč Tom Pokel. "Nikdy se neuspokojíme, chceme stále víc a cítím, že nejen na ledě, ale i mimo něj nyní fungujeme jako opravdový tým," věří si. V tabulce mají Lišky na třetím místě před pátým svým soupeřem náskok jednoho bodu.
     
    Příjemný dobrý den. Nadstavbová část "Skupiny vítězů" mezinárodní EBEL dnes pokračuje čtvrtým kolem. Orly ze Znojma čeká další těžký zápas, tentokrát mimo svůj stadion. Jihomoravané se utkají s italským Bolzanem, se kterým mají vyrovnanou bilanci – 2 výhry, 2 porážky.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 28. Tomassoni (Sharp, Nicoletti), 36. Sharp (Santorelli, Strömberg), 51. Pance (Beaudoin), 56. Nicoletti (Egger, Strömberg)


    HC Bolzano: Hübl (Hell) – Egger, Nicoletti, Piche, Tomassoni, Oberdörfer, Charlebois, Miglioranzi, Wunderer – Strömberg, Sharp, Santorelli – Pance, Whitfield, Beaudoin – Esposito, Bernard, Gander – Zisser, Schofield, Insam.
    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Pavlikovský, Sova, Štach, Thomas, Kolarz, Bořuta, Pojkar, Müller – Procházka, Blatný, Fiala – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Lattner – Novák, Bartoš, Jiránek.

    Rozhodčí: Gebei, Graber – Johnston, Kontschieder

    Diváci: 2 176
    bahis siteleri