Ústecký kraj – Karlovarský kraj 2:4 (kon.) | Středočeský kraj – Plzeňský kraj 2:3 (1:2 po s.n.) | Ústecký kraj – Středočeský kraj 7:0 (kon.)
Plzeňský kraj – Karlovarský kraj 1:2 (kon.)
konec
Ústecký kraj
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
Karlovarský kraj
Neděle 26.01.2014, 08:30 • ZS Ivana Hlinky, spodní plocha • Turnaj krajských výběrů ročníků 2000
Partner:
     
    41:43
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Hosté znovu odskakují na rozdíl dvou branek! Domácí obrana nechala za zády rozjetého FRANTIŠKA KLEJNU, který sám vstříc Skokanovi předvedl skvělý bekhendový blafák a posílá svůj tým do trháku. Asistence: Jakub Ptáček.
     
    38:56
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Výběr ústeckého kraje sehrál tuto situaci výborně. DAVID ČERNÝ vypálil od modré a jeho střela se zastavila až v sítí Hegerovy branky. Asistence: Dominik Herles, Vít Seemann.
     
    28:34
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek! Domácí obrana vyrobila chybu, kterou potrestal RADEK PROŠEK. Hostující útočník se dostal sám před brankáře a střelou na lapačku dává třetí branku. Asistence: František Klejna.
     
    26:14
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Výběr ústeckého kraje snižuje na rozdíl jediné branky! PATRIK PECH z otočky nahazoval na bránu, ale jeho hostující Bernáth si puk srazil do vlastní branky. Bez asistence.
     
    10:36
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Hosté jdou to trháku! Obrana ústeckého kraje hrozivě chybovala a FRANTIŠEK KLEJNA se dostal do samostatného úniku, který zakončil parádní střelou pod horní tyč. Asistence: Otakar Šik, Radek Prošek.
     
    02:10
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Hosté sehráli rychlý protiútok a ujímají se vedení. RADEK PROŠEK si sjel před branku k odražené a rozvlnil síť za zády Skokana. Asistence: Jakub Ptáček, David Holub.

    Ondřej Vlk

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 27. Pech, 39. Černý (Herles, Seemann) – 3. Prošek (Ptáček, Holub), 11. Klejna (Šik, Prošek), 29. Prošek (Klejna), 42. Klejna (Ptáček)


    Ústecký kraj: Skokan – Seemann, Štěpánek, Jaroš, Mareš, Zeman, Bártek, Herles, Brejcha, Berka, Breczko, Čermák, Černý,Günther, Jindra, Kanický, Vacín, Pech, Pipota, Svoboda
    Karlovarský kraj: Heger – Holub, Klejna, Rolinek, Kořán, Ptáček, Zavřel, Doubek, Bubeliny, Černý, Pašek, Prošek, Šik, Šťastný, Maydl, Jílek
    bahis siteleri