Buffalo – Florida 0:1 (kon.) | Columbus – Calgary 3:2 (kon.) | Toronto – Detroit 1:4 (kon.)
Winnipeg – Nashville 0:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 0:2 (kon.) | Anaheim – Minnesota 2:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Detroit Red Wings
Sobota 18.10.2014, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Roman Polák nezažívá povedený večer. Teď mohl napravit svou chybu při prvním gólu, dostal se až před Howarda a ač se snažil na dvakrát protlačit puk do sítě, nebylo mu souzeno.
     
    53:31
    Je to opět tady. Dres na ledě. Tentokrát tam skončil dres Diona Phaneufa. Fanoušci Leafs jsou pochopitelně nespokojeni a takto to dávají najevo.
     
    52:22
    Kapitán Phaneuf se nezachoval moc zodpovědně. Sundal helmu jednomu z hráčů Red Wings a tak zamíří na trestnou. Leafs budou hrát ve třech.
     
    51:14
    Další komplikace pro Toronto. Holland putuje za hákování na trestnou.
     
    47:44
    Andersson se obtočil kolem brány, poslal puk před Reimera a zakončoval Miler. Ovšem byl až příliš blízko a puk nasměroval do brankáře Leafs.
    Justin ABDELKADER - 1:4
     
    45:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit zachytil kotouč na modré, poslal ho za bránu, tam se k němu dostal Nyquist, který si nabruslil na kruh a poté přes hráče Leafs včetně Phaneufa dal puk před bránu, kde se přiřítil JUSTIN ABDELKADER a poslal ho za záda Reimera. Asistence: Gustav Nyquist, Henrik Zetterberg.
    Mike SANTORELLI - 1:3
     
    40:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují. Komarov dostal přihrávku. Od mantinelu poté poslal kotouč na střed hřiště, kde si ho přebral MIKE SANTORELLI, udělal kličko, Howard se položil na led a útoční Leafs mu přehodil puk přes beton do sítě. Asistence: Leo Komarov, David Clarkson.
    Gustav NYQUIST - 0:3
     
    38:16
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté již vedou o tři branky a hádejte kdo se na gólu podílel? Samozřejmě, že Henrik Zetterberg. Ten si udělal na kruhu oblouček, poslal kotouč před bránu, kde se ke střele dostal GUSTAV NYQUIST a kotouč propasíroval pod betonem Reimera až do sítě. Asistence: Henrik Zetterberg, Jakub Kindl.
     
    37:28
    Smith mohl navýšit vedení. Sjel si mezi kruhy kam dostal puk, zamířil, ale Reimer skvělým zákrokem podržel Leafs ve hře.
     
    34:09
    Pořádná mela v brankoviště Leafs. Reimer už ležel na ledě, jeden z obránců klečel v brance, ke střele se dostal Kindl, ale bekhendem minul branku.
     
    31:33
    Domácí útočili čtyři do dvou. Nakonec se do zakončení dostal Santorelli, ovšem jeho střelu z kruhu končí těsně vedle tyče branky Howarda.
     
    30:52
    Abdelkader poslal Phaneufa skoro až na střídačku, což domácí kapitán těžce nesl a sekl hráče Red Wings. Toho si všiml rozhodčí a posílá Phaneufa na trestnou. Ovšem na trestné končí i Abdelkader. Takže se bude hrát 4 na 4.
    Johan FRANZEN - 0:2
     
    25:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    Opět dvojka Franzen – Zetterberg rozebrali obranu včetně brankáře. Puk se dostal vzduchem do útočné třetiny Red Wings. Puku se ujal Zetterberg, obešel Gardinera, namířil si to kolem Reimera, posunul kotouč za sebe, kde JOHAN FRANZEN poslal puk pod gólmanem Leafs do sítě. Asistence: Henrik Zetterberg, Justin Abdelkader.
     
    23:14
    Abdelkader usedá na trestnou za držení hole a Toronto si zahraje přesilovku.
     
    17:23
    Clarkson usedá na trestnou. Docela zbytečně teď oslabuje svůj tým. Detroit čeká třetí přesilová hra. Zatím v ní ale nic nepředvedl.
     
    14:29
    Van Riemsdyk nabral rychlost, byl o něco napřed před stíhajícími obránce Wing, ale byl až příliš z boku a ač se snažil, kotouč přes Howarda do sítě neprocpal.
     
    13:41
    Na trestnou usedá domácí Roman Polák, který za brankou srazil Helma. Takže Detroit čeká přesilová hra. Už druhá.
     
    11:48
    Andersson využil zaváhání obránce Leafs, vzal si puk a vypálil na branku, ovšem Reimer zřejmě ramenem puk vyrazil.
    Johan FRANZEN - 0:1
     
    10:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Roman Polák upadl za brankou. Toho využil Henrik Zetterberg, který mu vzal puk, potáhl si ho k mantinelu a odtud poslal kotouč před bránu, kde do něj klepl JOHAN FRANZEN a poslal Detroit do vedení. Asistence: Henrik Zetterberg
     
    07:03
    Kadriho hůl zasáhla Helma do tváře, takže tu máme první vyloučení. Kadri si odsedí dvě minuty za vysokou hůl.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 41. Santorelli (Komarov, Clarkson) – 10. Franzen (Zetterberg), 26. Franzen (Zetterberg, Abdelkader), 39. Nyquist (Zetterberg, Kindl), 46. Abdelkader (Nyquist, Zetterberg)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf, Franson, Percy, Polák, Gardiner, Reilly – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Winnik – Komarov, Santorelli, Clarkson – Pánik, Holland, Kozun
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Ericsson, Smith, DeKeyser, Kindl, Qunicey – Nyquist, Zetterberg, Franzen – Tatar, Sheahan, Jurčo – Abdelkader, Helm, Nestrašil – Miller, Glendening, Andersson

    Rozhodčí: Skilliter, Peel – Shewchyk, Mille
    bahis siteleri