Chanty-Mansijsk – Záhřeb 1:2 (po pr.) | Čeljabinsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Nižněkamsk – Minsk 5:4 (po pr.)
Toljatti – Atlant 2:1 (3:2 po s.n.)
po prodl.
Jugra Chanty-Mansijsk
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
Medveščak Záhřeb
Sobota 18.10.2014, 13:00 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    BILL - 1:2
     
    63:14
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru hosté využívají a z ledu Jugry si odvážejí dva body! Mathieu poslal kotouč k modré čáře, kde tvrdě vypálil THOMAS BILL. Jeho rána mezi tři tyče nezamířila, ale byla tečovaná jedním z obránců. Poté puk změnil směr a zamířil za záda bezmocně natahujícího brankaře. Asistence: Carle Mathieu.
    MAGOGIN - 1:1
     
    33:59
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Teď už ale domácí početní výhodu využívají. Pepeljajev napřáhl od modré čáry. I přes zakrytý výhled dokázal Brust jeho ránu zachytit. Bohužel pro něj mu ale kotouč vypadl z lapačky, což byla snadná práce pro osamoceného IGORA MAGOGINA, která tak poslal kotouč do prázdné branky. Asistence: Andrej Sergejev, Alexej Pepeljajev.
    ANDERSON - 0:1
     
    16:55
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Stačilo vyhrané vhazování hostů a je z toho úvodní branka. Polushaj vypálil od modré čáry. Před brankoviště si následně sjel MATT ANDERSON, který střelu spoluhráče tečoval tak chytře, že kus černé pryže proklouzl malou skulinkou mezi betony domácího gólmana za brankovou čáru. Asistence: Mark Flood, Aaron Polushaj.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 34. Magogin (Sergejev, Pepeljajev) – 17. Anderson (Flood, Polushaj), 64. Bill (Mathieu)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Gorjačevskich – Larsen, Mamkin, Sergejev, Želdakov, Sokolov, Pepeljajev, Stalnov – Kašpar, Maxwell, Gusev- Magogin (C), Sitnikov, Bortnikov – Čibisov, Gorbunov, Romancev – Buljanskij, Jacenko, Lesnuchin.
    Medveščak Záhřeb: Brust – Martinovič, Flood, Crle, Morrisonn, Popovič, Hutchison – Thomas, Palushaj, Anderson – Segal, Leino, Pelletier – Glumac, Murray (C), Perkovich – Wright, Trotter, St. Pierre.

    Rozhodčí: Beljajev, Sojn – Střelcov, Tarasov
    bahis siteleri