Litoměřice – Chomutov 0:2 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 3:5 (kon.)
Benátky n/J – Kladno 0:4 (kon.) | Prostějov – Jihlava 5:3 (kon.) | Most – Kadaň 0:1 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 18.10.2014, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Už jsem chtěl napsat, že oba týmy jen nastřelují puky a navíc bez valného efektu. Vše je ale rázem jinak! Jestřábi udělali po jednom nahozeném puku před Sáblíkem dusno a nakonec se puk dostal až k ROBERTU JEDLIČKOVI, který možná i zavřel oči před tím, než poslal puk do sítě.
    Asistence: Viktor Coufal, Václav Meidl.
     
    44:10
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hned z protiútoku se Jestřábi dostávají do vedení! Odražený puk se dostal tentokrát k RENÉMU KAJABOVI, který stál připravený na kruhu a bombou rozradostnil fanoušky.
    Asistence: Marek Indra, Robin Malý.
     
    41:39
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Střela od modré se odrazila před bránu, kde stál VÁCLAV MEIDL, který si zamíchal s pukem a poslal ho těsně pod břevno.
    Asistence: David Skřivánek.
     
    35:15
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Chvíli jakoby nikdo nevěřil tomu co vidí, po té ale propukla většina diváků na stadionu v jásot. Domácí využívají přesilovku zásluhou dua Černý – Roupec. První jmenovaný našel nejproduktivnějšího hráče týmu DAVIDA ROUPCE na modré a ten se prudkou střelou z první nemýlil.
    Asistence: Michal Černý.
     
    30:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jedna dorážka, dvě dorážky a ta třetí šla do prázdné. Takhle ve zkratce se dá popsat cesta třetího gólu, který obstaral MICHAL DŮRAS. Ten už měl před uvolněnou brankou velmi snadnou práci.
    Asistence: Roman Mikeš, Petr Štěpánek.
     
    27:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde dnes podruhé do vedení po té, co odražený puk sebral v mezikruží DAVID BŘEZINA, který neomylně posílá pryž mimo Šimbochův dosah.
    Asistence: Vojtěch Zadražil, Petr Štěpánek.
     
    03:09
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Zpětná přihrávka na beka našla adresáta a je vyrovnáno! Na modrou dostal puk KAROL KORÍM, který zaznamenal čistý průstřel. Hraje se tak opět od nuly.
    Asistence: Viktor Coufal, Vladimír Stejskal.
     
    00:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a hosté se ujímají vedení. Před bránu se z rohu hřiště dostal RICHARD DIVIŠ, který lehkým pokusem poslal puk bekhendem do brány.
    Asistence: Tomáš Čachotský.
    Marken.cz

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 4. Korím (Coufal, Stejskal), 36. Roupec (Černý), 42. Meidl (Skřivánek), 45. Kajaba (Indra, Malý), 47. Jedlička (Coufal, Meidl) – 1. Diviš (Čachotský), 28. Březina (Zadražil, Štěpánek), 30. Důras (Mikeš, Štěpánek)


    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch – Kolibár, Jedlička, Skřivánek, Korím, Malý, Roupec – Luňák, Černý Kubica, Poulíček, Stejskal, Sršeň, Kovařík, Meidl, Coufal, Kajaba, Indra, Duba.
    HC Dukla Jihlava: Sáblík – Zadražil, Dobrovolný, Podlipnik, Urbanec, Štebih, Čáp, Schejbal – Diviš, Březina, Zeman, Kuřítko, Mikeš, Seman, Melenovský, Štěpánek, Čachotský, Malec, Důras.
    bahis siteleri