Los Angeles – Anaheim 3:2 (po pr.) | Buffalo – Toronto 6:2 (kon.) | Montreal – Philadelphia 6:3 (kon.)
Tampa – NY Islanders 5:2 (kon.) | New Jersey – Colorado 2:3 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – San Jose 2:1 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:1 (kon.) | St. Louis – Washington 4:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 4:2 (kon.) | Carolina – San Jose 0:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 16.11.2014, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Zemgus GIRGENSONS - 6:2
     
    44:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Další trefa v oslabení a opět se prosazuje Buffalo. McCormick poslal kotouč na do středního pásma, tam udělal chybu Phaneuf, k puku se dostal ZEMGUS GIRGENSONS a jel sám na Reimera. Kličkou do bekhendu ho překonal. Asistence: Cody McCormick.
    Tyler MYERS - 5:2
     
    41:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Obrana Toronta je dnes hodně prostupná, stejně tak i Reimer. Phaneuf prohrál za brankou souboj s Moulsonem, ten puk předložil před bránu, kde byl úplně volný TYLER MYERS. Nejprve puk do sítě nedostal, ale Riemer ho mezi betony neudržel a za čáru ho dopravil důrazný Myers. Asistence: Matt Moulson, Tyler Ennis.
    Phil KESSEL - 4:2
     
    39:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Neskutečné co vidíme! Během minuty padly tři góly. Van Riemsdyk se uvolnil u mantinelu, kotouč poslal na druhou stranu hřiště, kde si najel kanonýr PHIL KESSEL a snížil náskok Sabres na dva góly. Asistence: James van Riemsdyk, Morgan Rielly.
    Matt MOULSON - 4:1
     
    38:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ovšem Buffalo dává svému soupeři rychlou odpověď. Ennis od mantinelu poslal přesný pas na MATTA MOULSONA a ten zamířil mezi betony Reimer. Asistence: Tyler Ennis, Mike Weber.
    David CLARKSON - 3:1
     
    38:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přece jen se Leafs dočkávají snížení. Franson dostal přihrávku na modrou, nahodil puk na na branku a tam ho do sítě tečí usměrnil DAVID CLARKSON. Asistence: Cody Franson, Nazem Kadri.
    Drew STAFFORD - 3:0
     
    27:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    A už je to o tři branky. Z ničeho nic se do pásma vřítil DREW STAFFORD, objel obránce a střelou kolem lapačky Reimera přidal další gól. Buď brankář Leafs neviděl, a nebo jde tato branka na jeho vrub. Bez asistence. Asistence: Nicolas Deslauriers, Andrej Meszároš.
    Zemgus GIRGENSONS - 2:0
     
    18:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    I další přesilovka končí gólem, ovšem skóruje oslabený tým. Strachan nastřelil puk ven z pásma ten mířil k bráně, ale vystartoval po něm Reimer, nepovedlo se mu puk vypíchnout, kotouče se zmocnil Flynn, poslal ho na modrou a tam ho do sítě uklidil ZEMGUS GIRGENSONS. Reimer se natahoval marně. Asistence: Brian Flynn, Tyson Strachan.
    Tyler ENNIS - 1:0
     
    15:40
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku. Výbornou práci odvedl Stafford, který vystřelil z kruhu a poté dotíral na Reimera tak, že brankář Leafs puk neudržel a TYLER ENNIS ho dorazil do odkryté brány. Asistence: Drew Stafford, Matt Moulson.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 16. Ennis (Stafford, Moulson), 19. Girgensons (Flynn, Strachan), 28. Stafford (Deslauriers, Meszároš), 39. Moulson (Ennis, Weber), 42. Myers (Moulson, Ennis), 45. Girgensons (McCormick) – 39. Clarkson (Franson, Kadri), 40. Kessel (van Riemsdyk, Rielly)


    Buffalo Sabres: Neuvirth (Enroth) – Meszároš, Myers, Zadorov, Ristolainen, Weber, Strachan – Moulson, Girgensons, Ennis – Mitchell, Flynn, Gionta – Deslauriers, McCormick, Stafford – Foligno, Hodgson, Stewart
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf, Franson, Gardiner, Polák, Rielly, Robidas – van Riemsdyk, Bozak,Kessel – Winnik, Kadri, Clarkson – Komarov, Holland, Santorelli – Pánik, Smith, Leivo.

    Rozhodčí: O'Halloran, Martell – Cherrey, Driscoll

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri