Dubnica – Skalica 0:0 (kon.) | Žilina B – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | L. Mikuláš – Bardejov 0:0 (kon.)
Prešov – R. Sobota 3:1 (kon.) | Michalovce – Trebišov 7:0 (kon.) | Dolný Kubín – Lok. Košice 2:1 (kon.)
Nitra – Pohronie 2:3 (kon.) | Poprad – Bodva Moldava 3:0 (kon.)
konec
FK Dubnica
0:0 (0:0)
MFK Skalica
sk Sobota 22.11.2014, 13:00 • Mestský štadión v Dubnici nad Váhom • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že v záverečnom zápase jesene sa v Dubnici zrodila po zaujímavom priebehu bezgólová remíza, sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších priamych prenosoch na onlajny.eu! Prajem vám príjemný zvyšok soboty a celého víkendu. (15:00:13)
     
    Štatistiky zo zápasu:

    Strely celkom : 4:17
    Strely na bránu : 3:5
    Žlté karty : 1:1
     
    A je koniec, jesenná časť sa nám minimálne v Dubnici skončila! Bezgólová remíza možno na prvý pohľad vyzerá nudne, na trávniku to ale dnes bolo veľmi zaujímavé a bolo sa na čo pozerať. Spokojnejší môžu byť domáci, ktorí proti lídrovi ligy vybojovali cenný bod. Hostia boli v zápase o niečo lepší, mali viac šancí, Dubničania si však za bojovnosť bodík zaslúžia.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Richard Čiernik, prichádza Juraj Krošlák.
     
    90+1
    Možno posledná akcia Skalice, tá ale bola zastavená ofsajdom jedného z útočníkov. Zdá sa, že uvidíme bezgólovú remízu.
     
    90
    Nadstavuje sa jedna minúta.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Števček, prichádza Roman Hlatký.
     
    89
    Hostia sa znovu pokúsili presadiť zo vzduchu, po centri z pravej strany sa snažil hlavičkovať Majerník, v súboji s obrancom ale neuspel a tak sa domáci ubránili.
     
    88
    Roh Skalice, center Šefčíka na bližšiu žrď obrana odvrátila, ten istý hráč centroval po odrazenej lopte, po zásahu Šmahajčíka je z toho ďalší rohový kop.
     
    87
    Skaličania v poslednej už trochu zúfalej snahe, Šefčíkov prienik po ľavej strane ale úspešný nebol, Dubničania sa bránia nadšene a odvracajú útoky súpera.
     
    86
    Po nepríjemnom faule na Takáča vidí žltú kartu Skaličan Jakub Nemec. Hráč domácich sa chvíľu zvíjal v bolestiach na trávniku, našťastie je už v poriadku.
     
    85
    Hostia si znovu pýtali pokutový kop, súboj Šebestu s Cisárom bol však zrejme čistý. Odrazenú loptu si na hranici šestnástky prebral Jakubek, jeho tečovaný pokus skončil mimo brány.
     
    84
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Michal Hyža, prichádza Andrej Petrovský.
     
    83
    Ďalšia akcia Skalice v podaní dvojice Jakubek – Šefčík bola neúspešná, Šupák dokonca odkopol v šestnástke tak umne, že od Šefčíka sa lopta odrazila za čiaru a Slávik tak mohol vykopávať.
     
    82
    Sledujeme vzrušujúce okamihy, na druhej strane sa na ľavej strane šestnástky ocitol voľný Jakubek, chcel si obhodiť obrancu a zakončiť, Šupák tento úmysel prečítal a loptu odvrátil.
     
    81
    A mohol prísť šok na opačnej strane! Po dlhom nákope sa tam cez obrancu dravo presadil Števček, aby následne krásnou pätičkou vysunul do čistej šance Šmahajčíka, ten už chcel zakončovať sám pred brankárom, v poslednej chvíli mu ale loptu v sklze odkopol Konečný!
     
    80
    Znovu rastie nápor Skalice, sledovali sme dva rohové kopy v krátkom slede, ani po jednom z nich sa ale hráči hostí v šestnástke nepresadili.
     
    79
    Podozrivá situácia v šestnástke Dubnica, penalta z toho nie je! Začalo to nevinne – center z ľavej strany prepadol na vzdialenejšiu žrď, kde loptu okamžite vracal do ohňa Švrček. Pred bránou chcel zakončovať Noeveský, ktorý v súboji s obrancom padol na zem a pýtal si penaltu, rozhodca nechal pokračovať v hre!
     
    78
    Roh hostí, center smeroval do trmy-vrmy na päťku, tam výborne vybehol brankár Slávik a v spleti hráčov loptu dokázal vyboxovať do bezpečia.

    Tomáš Schügerl

    Branky:

    Karty:   46. Suchý (DUB) – 86. Nemec (SKA)


    FK Dubnica: Slávik – Takáč, Cisár, Šupák (C), Štefánek – Števček, Suchý, Čiernik, Sečány – Bielik, Šmahajčík
    Náhradníci: Digaňa (NB) – Prchlík, Habšuda, Hlatký, Vaculík, Krošlák, Janco

    MFK Skalica: Lupač – Hesek, Konečný, Majerník, Šefčík (C) – Hyža (84.Petrovský), Švrček, Šebesta – Kleiber (23.Neoveský), Jakubek, Nemec
    Náhradníci: Fišan (NB) – Černek, Čavojský, Neoveský, Petrovský, Jarábek

    Rozhodčí: Michlian – Poláček, Hrdlička

    Diváci: 380
    thejrc.org