New Jersey – Boston 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Calgary 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:0 (kon.)
Tampa – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Colorado 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Nashville – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:5 (kon.)
Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:1 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
2:3 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:1)
Boston Bruins
Sobota 28.02.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    SPOONER - 2:3
     
    62:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    V následném protiútoku udeřil Boston a o majiteli druhého bodu je rozhodnuto! Lucic sebral puk v obranném pásmu a křižným pasem nahrál Krugovi. Ten zastavil kotouč pro Pastrňáka, jenž místo střely přihrál doleva RYANU SPOONEROVI, ten vystřelil přes Larssona a Schneider, který počítal s ranou Pastrňáka, se nestihl včas přesunout ke své pravé tyči. Asistence: David Pastrňák, Torey Krug.
    TOOTOO - 2:2
     
    48:06
    Devils právě vstřelili branku!
    K velké radosti nezvykle plných tribun Prudentinal Center je srovnáno! Mike Cammalleri získal puk na modré čáře, odpoutal se od pomalejšího Cháry a chytrou zadovkou vyzval ke střele JORDINA TOOTOOA, který z osy hřiště trefil odkrytou část branky a z bitkaře se stává jedním z nejproduktivnějších hráčů New Jersey.. Asistence: Mike Cammalleri.
    ZAJAC - 1:2
     
    45:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se konečně dočkali a je sníženo! Josefson z pravé strany přihrál do blízkosti branky Henriqueovi, jeho pokus z bezprostřední blízkosti Svedberg betonem vyrazil k TRAVISI ZAJACOVI, před kterým se zjevila odkrytá branka, kterou neměl problém trefit. Asistence: Adam Henrique, Jacob Josefson.
    PASTRŇÁK - 0:2
     
    41:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston odskakuje do dvoubranového vedení! Po smithově přihrávce pálil DAVID PASTRŃÁK do brankáře Devils, ten však puk pouze vyrazil zpět na českou osmaosmdesátku, která z dorážky vystřelila přesně k tyči a Kellym tísněný Schneider neměl jak zakročitl. Asistence: Reilly Smith, Niklas Svedberg.
    PAILLE - 0:1
     
    08:39
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jako první se prosazují Bruins! Larsson byl kvůli Soderbergovi pod tlakem a vyhodil puk jen na Erikssona, který zleva okamžitě přihrál mezi kruhy DANIELU PAILLEMU, jenž zasunul puk za přesunujícího se Schneidera. Asistence: Loui Eriksson.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 46. Zajac (Henrique, Josefson), 49. Tootoo (Cammalleri) – 9. Paille (Eriksson), 42. Pastrňák (Smith, Svedberg), 63. Spooner (Pastrňák, Krug)


    New Jersey Devils: Schneider (Clemensen) – Larsson, Greene, Židlický, Merrill, Gelinas, Fraser – Bernier, Eliáš, Henrique – Tootoo, Zajac, Cammalleri – Gionta, Gomez, Ruutu – Havlát, Josefson, Zubrus.
    Boston Bruins: Svedberg (J. Smith) – Hamilton, Chára, McQuaid, Krug, Bartkowski, Seidenberg – R. Smith, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Spooner, Lucic – Eriksson, Soderberg, Paille – Ferlin, Kelly, Caron.

    Rozhodčí: Joannette, Kimmerly – Barton, Cherrey

    Diváci: 16 592
    bahis siteleri