Kometa Brno – Zlín 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 4:3 (1:0 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.)
Liberec – Kladno 4:1 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 8:2 (kon.) | Pardubice – Slavia 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Sobota 28.02.2015, 16:00 • Svijanská arena • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:12
    Liberec právě vstřelil branku!

    Může se ještě stát cokoli, ale tříbrankové vedení už Rytíři vymazají jen těžko. Po pasu od Daniela Svobody se trefil MATĚJ PALOČKO, jehož střela jen těsně překonala Vladaře a zaplula ke vzdálenější tyči.

    Asistence: Daniel Svoboda.
     
    44:14
    Liberec právě vstřelil branku!

    Hattrick je dokonán! Po střele Solenského se před Vladařem dostal ke kotouči osamocený MATĚJ PSOTA, kterému se povedlo dostat pryž do prázdné klece a díky tomu Tygři vedou o dvě branky.

    Asistence: Samuel Solenský.
     
    25:44
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši se poprvé v zápase ujímají vedení. Rychlý protiútok v podání elitní formace proměňuje neomylně MATĚJ PSOTA, jenž se tak trefil už podruhé v tomto duelu.

    Asistence: Vojtěch Havlas, Samuel Solenský.
     
    21:12
    Liberec právě vstřelil branku!

    Když někomu necháte tolik času a prostoru, je jedno, jestli za vás chytá Vladař nebo Brodeur. MATĚJ PSOTA není žádný zelenáč a na této úrovni si s takovými situacemi ví rady a nyní to perfektně předvedl tváří v tvář zatím seznačnímu Vladařovi.

    Asistence: Vojtěch Havlas, Samuel Solenský.
     
    02:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přeci jen jako první kapituluje Stezka. Šilhavému se povedlo přesunout puk po vyhraném buly k obránci DAVIDU BUNDOVI, jenž parádně trefil horní růžek liberecké klece a dal svému týmu jednobrankové vedení. Asistence: Vojtěch Šilhavý a Patrik Machač.

    Radoslav Vavřina

    Branky a nahrávky: 22. Psota (Havlas, Solenský), 26. Psota (Havlas, Solenský), 45. Psota (Solenský), 51. Paločko (Svoboda) – 3. Bunda (Šilhavý, Machač)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek (C), M. Šír, Arlt, Beránek, Husa, Divila, Tržický – Babec, Suska, Huňa, Psota, Svoboda, Jedlička, Solenský, Zachar, Havlas, Paločko, Heřmánek.
    Rytíři Kladno: Vladař (Švihálek) – Větrovec, Potěchin, Bunda, Hulcr, Matula, Zelingr – Hajný, Machač, Šilhavý (C), Kaprál, Macháček, Schildhabel, Slánský, Janeček, Doležal, Kuzďas, Miura.

    Rozhodčí: Hrubý – Hejl, Podrazil.
    bahis siteleri