Southampton – Everton 0:3 (kon.) | West Ham – Leicester 1:2 (kon.) | Swansea – Newcastle 2:0 (kon.)
Sunderland – Norwich 1:3 (kon.) | Tottenham – Stoke 2:2 (kon.) | Watford – West Brom 0:0 (kon.)
konec
Sunderland AFC
1:3 (0:2)
Norwich City
Sobota 15.08.2015, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Sunderland AFC dnes nepředvedl ideální výkon v zápase s Norwich City a prohrál 1:3!

    První poločas na Stadium of Light nabídl velmi zajímavou podívanou! Hostující Norwich City byl od prvních minut jednoznačně lepším týmem. Ve 25. minutě se po zbytečné ztrátě Larssona dostal ke střele Howson. Jeho ránu však vyrazil výborný Pantilimon na roh! Z následného rohového kopu však Norwich udeřil! Bradyho střílený centr vyrazil Pantilimon jen před sebe a od nohy Rusella Martina se míč odrazil do branky! Ve 37. minutě Norwich udeřil podruhé, když si na výbornou přihrávku Hoolahana naběhl Steven Whittaker a poslal míč do sítě!

    Do druhého poločasu vstoupil Sunderland lépe, nicméně v 57. minutě se Norwich dokázal prosadit potřetí! Steven Redmond si narazil ve vápně s Hoolahanam a krásnou střelou k tyči nedal Pantilimonovi šanci! V samotném závěru se domácí přecijen dočkali. Centr Jeremaina Lense se ve vápně odrazil na nohu Duncana Watmora, který vstřelil svou první branku při svém debutu v dresu Sunderlandu!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:55:38)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Z pravé straně se podařilo odcentrovat Lewisovi Grabbanovi, který svým centrem našel Bradley Johnsona. Střídající hráč se pokoušel nadvakrát poslat míč na branku Pantilimona, avšak v obou případech míč zablokoval Jones.
     
    90+1
    Na pravé straně se dostal k míči opět střídající Lewis Grabban, který měl proti sobě Younese Kaboula. Právě od francouzského stopera šel míč za postranní čáru a je z toho roh. Střídající O´Neil však rozehrál roh na krátko a Norwich volí postupnou kombinaci.
     
    90
    Norwich City momentálně kontroluje hru na vlastní polovině a snaží se utkání dohrát v klidu. Čtvrtý rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
    88. Duncan WATMORE - 1:3
     
    88
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Sunderland se v samotném závěru přecijen prosazuje! Domácí tým zahrával standardní situaci, které se ujal Jeremain Lens, jehož centr se ve vápně odrazil na nohu DUNCANA WATMORA, který i s trochou štěstí dokázal dostat míč do sítě!
     
    87
    Následný rohový kop rozehrál Jeremain Lens, nicméně jeho přetažený centr nikoho ve vápně nenašel! U míče tak bude Norwich City.
     
    86
    Po chybné rozehrávce Robbieho Bradyho se dostal k míči střídající Duncan Watmore, který podnikl hodně odvážný průnik do vápna. Jeho postup zastavil až Martin a bude z toho roh!
     
    85
    Jermain Defoe šel do vzdušného souboje o míč s hostujícím kapitánem Rusellem Martinem. Domácí útočník si stěžoval hlavnímu rozhodčímu, že ho Martin zasáhl loktem do obličeje. Hlavní rozhodčí však nechává hru plynout.
     
    84
    Sunderland se po delší době dostal s míčem na útočnou polovinu. Na pravé straně se pokoušel Billy Jones poslat míč mezi obránci na Danyho Grahama. Přihrávku však obrana Norwiche zablokovala!
     
    83
    Hostující tým provádí i poslední změnu v tomto utkání! Střelec krásné branyk, Nathan Redmond, ukončuje své působení v dnešním zápase a do hry se na pár minut dostává Gary O´Neil.
     
    82
    Na pravé straně dostal hodně prostoru střídající Lewis Grabban, který volil kličku do středu, kde se nacházela hned dvojice protihráčů. Grabban míč však dostal k Johnsonovi, který se střelou váhal a následně mu míč sebral Jones.
     
    81
    Norwich City zatím zvládá konec utkání velmi dobře! Momentálně hostující celek kontroluje hru na vlasntí polovině a kombinuje. Hráči Sunderlandu navíc nikterak agresivně nenapadají.
     
    80
    Tentokrát Robbie Brady poslal do vápna ostrý centr, který obrana Sunderlandu odvrátila. Za vápnem šel do vzdušného souboje hostující Jonathan Howson, nicméně Yann M´Vila šel do souboje kopačkou. Vše se obešlo bez zranění, hlavní rozhodčí navíc tento zákrok nevyhodnotil jako faul.
     
    79
    Norwich City se však opět dostává do své pohody a je v posledních minutách aktivnějším týmem. Další rohový kop vybojoval pro hostující celek Redmond.
     
    77
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Robbie Brady, který jej rozehrál na krátko s Grabbanem. Následně však akce Norwiche vůbec nevyšla a u míče bude Sunderland.

    Jan Havlovic

    Branky: 88. Watmore – 26. Martin, 37. Whittaker (Hoolahan), 57. Redmond (Hoolahan)

    Karty:   9. Lens (SUN) – 7. Bassong (NRW), 48. Tettey (NRW)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:15. Střely mimo: 3:4.
    Sunderland AFC: Pantilimon – Jones, Kaboul, Coates, van Aanholt – Seb Larsson (46. Graham), M'Vila, Cattermole (C), Lens – S. Fletcher (70. Watmore), Defoe.
    Náhradníci: Mannone – Graham, O'Shea, Bridcutt, Watmore, Matthews, Rodwell.

    Norwich City: Ruddy – Whittaker, Martin (C), Bassong, Brady – Tettey, Howson – Dorrans, Hoolahan (62. Johnson), Redmond (83. O'Neil) – Jerome (68. Grabban).
    Náhradníci: Rudd – Hooper, R. Bennett, Wisdom, Grabban, Johnson, O'Neil.

    Rozhodčí: Friend – West, Holmes
    bahis siteleri