Crystal Palace – West Brom 2:0 (kon.) | Norwich – Leicester 1:2 (kon.) | Manchester City – Newcastle 6:1 (kon.)
Aston Villa – Stoke 0:1 (kon.) | Bournemouth – Watford 1:1 (kon.) | Sunderland – West Ham 2:2 (kon.)
Chelsea – Southampton 1:3 (kon.)
konec
Chelsea FC
1:3 (1:1)
Southampton FC
Sobota 03.10.2015, 18:30 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Chelsea FC prohrála další ligové utkání, tentokrát se Southamptonem FC v poměru 1:3 !

    První poločas na Stamford Bridge nabídl velmi pěknou podívanou! Hned v desáté minutě se domácí dostali do vedení po krásném centru Williana, který zaplaval do růžku branky! O šest minut později mohl vyrovnat Steven Davis, kterého krásně uvolni Tadić, jeho rána však mířila mimo! Ve 32. minutě se domácí hráči dožadovali pokutového kopu po pádu Sadia Mané, hlavní rozhodčí byl však proti. V závěru poločasu byl Southampton výrazně lepší, a přišlo vyrovnání. Pellé sklepl míč pro Stevena Davise, který poslal míč přesně k tyči!

    Ve druhém poločase se Southampton dostal do vedení. Po dobré práci Graziana Pellého dostal přihrávku Saido Mané, který dostal míč do sítě! Ještě hůře to vypadalo s Chelsea v 72. minutě, když se prosadil přesnou střelou k tyči Graziano Pellé. Chelsea se v závěru pokoušel o snížení, avšak obrana Saints pracovala skvěle!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:25:12)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Chelsea kombinuje na útočné polovině, nicméně dobře postavený Southampton ji do vápna nepouští. K centru se odhodlal Ivanović, který však ve vápně nikoho ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    90+4
    Chelsea se pokoušel dostat do vápna přes levou stranu, nicméně Rémy nedokázal udržet míč na své kopačce, a razantním odkopem se prezentoval hostující stoper José Fonte.
     
    90+2
    Hostující trenér Ronald Koeman provádí své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Sadio Mané, který byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti. Na jeho místo přichází na poslední minuty Japonec Jošida!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Fabregas udržel míč na hrací ploše po těžké přihrávce Rémyho, a našel Pedra, který se však do zakončení nedostal, neboť se ztratil ve svých kličkách, a míč mu utekl.
     
    88
    Chelsea má v závěru opravdu velký tlak! Nejdříve se pokoušel z levé strany odcentroval Azpilicueta, jeho pokus byl však zablokovaný. Poté hledal Oscar na pravé straně volného Hazarda, centr brazilského středopolaře však nebyl přesný!
     
    87
    Kolumbijský tygr se opřel do míče, nicméně jeho střelu, která mířila na branku, zblokoval ve zdi Ryan Bertrand! Následného rohového kopu se ujal Cesc Fabregas, jehož centr však vyboxoval Stekelenburg!
     
    86
    Graziano Pellé následně dostal od hlavního rozhodčí žlutou kartu! K exekuci standardní situace se staví Radamel Falcao ...
     
    85
    Další rohový kop mohl vybojovat Eden Hazard, který však neuspěl proti Bertrandovi. Následovalo autového vhazování, které provedl Ivanović. Jeho "centr" našel před vápnem Hazarda, který byl faulovaný Pellém, a je z toho standardní situace!
     
    84
    Teď však poslal pěknou křížnou přihrávku Eden Hazard, který našel ve vápně Pedra. Jeho střelu však zablokoval stoper Fonte, a byl z toho rohový kop. Exekuce se ujal právě Pedro, jehož centr odvrátila obrana Southamptonu!
     
    83
    Chelsea je v posledních minutách zatím jednoznačně lepší, nicméně se na útočné polovině nedokáže dostat do zakončení, pouze kombinuje ve středu hřiště ...
     
    82
    Tentokrát mohla snížit Chelsea! Do vápna dostal přihrávku Rémy, který dokázal odcentrovat přes Soarese, nicméně Stekelenburg míč vyboxoval. Za vápnem se do míče opřel Pedro, španělský záložník však nemířil přesně!
     
    81
    Na druhé straně se pokoušel o rychlý protiútoku Southampton. Na levou stranu dostal přihrávku Sadio Mané, který se však při náběhu nacházel v ofsjadu!
     
    80
    Ze střední vzdálenosti to zkusil Cesc Fabregas, kterému se však střela vůbec nepovedla, a míč skončil hodně vedle branky Maartena Stekelenburga! Následuje odkop od branky Southamptonu.
     
    78
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Dušan Tadić, přichází Jay Rodriguez.

    Jan Havlovic

    Branky: 10. Willian – 44. S. Davis (Pellè), 60. Mané (Pellè), 72. Pellè (Mané)

    Karty:   43. Ramires (CHE), 57. Falcao (CHE) – 9. Romeu (SOT), 26. Bertrand (SOT), 77. Ward-Prowse (SOT), 86. Pellè (SOT)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:14.
    Chelsea FC: Begović – Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta – Ramires (46. Matić, 73. Rémy), Fàbregas – Willian (64. Pedro), Oscar, E. Hazard – Falcao.
    Náhradníci: Blackman – K. Zouma, Pedro, Rémy, Matić, Loftus-Cheek, Baba.

    Southampton FC: Stekelenburg – Soares, Fonte, van Dijk, Bertrand – Romeu (46. Ward-Prowse), Wanyama – Mané (90+2. Jošida), S. Davis, Tadić (78. Jay Rodriguez) – Pellè.
    Náhradníci: K. Davis – Jošida, Long, Jay Rodriguez, Martina, Ward-Prowse, Juanmi.

    Rozhodčí: Madley – McDonough, Perry (vš. Anglie)
    bahis siteleri